20.2.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Ολοκληρώθηκε η έκθεση 'Η Τέχνη της Αγάπης'


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση με τίτλο: 'Η Τέχνη της Αγάπης', που οργάνωσαν οι εθελοντές του Δημοτικού Παντοπωλείου, με τη στήριξη της ΦΑΡΙΣ και του Δήμου Καλαμάτας.
Επρόκειτο για τη σημαντικότερη έκθεση των τελευταίων χρόνων, αν σκεφτεί κανείς τα ονόματα τα οποία έλαβαν μέρος αλλά, κυρίως, το σκοπό, για τον οποίο συνέπραξαν όλοι αυτοί οι σημαντικοί εικαστικοί, που αφορούσε στην ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας.
Πλήθος ευαισθητοποιημένων και φιλότεχνων Καλαματιανών επισκέφθηκε την έκθεση  καθ’ όλη τη διάρκειά της και έδωσε συγχαρητήρια για την υπέροχη αυτή κίνηση σε οργανωτές και καλλιτέχνες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση φιλοξένησε 78 έργα, από τα οποία πουλήθηκαν τα 55 και συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των 9.500  ευρώ περίπου.
Για ακόμα μια φορά, η τέχνη συμπαραστέκεται στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και συμπράττει με τους εθελοντές του Δημοτικού Παντοπωλείου για να επιτευχθεί ένας σημαντικός κοινός σκοπός, που δεν είναι άλλος από  την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου και κατ’ επέκταση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη την αγάπη και την έμπρακτη στήριξή μας.
Ευχαριστίες σε όλους τους καλλιτέχνες που απέδειξαν εμπράκτως την ευαισθησία τους και σε όλους εκείνους που έσπευσαν να αγοράσουν έργα για να βοηθήσουν το Δημοτικό Παντοπωλείο. Ευχαριστίες, επίσης, σε όλους εκείνους που διαχρονικά βοήθησαν, βοηθούν και θα βοηθήσουν στο μέλλον τον σημαντικό αυτό θεσμό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου