24.2.13

ΕΙΚΟΝΑ ΒΑΒΕΛ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Δραγασάκης-ΘΑ αναπληρώσουμε τους μισθούς σύμφωνα με την πορεία της οικονομίας !

 Γράφει ο Κάλχας
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ !!!
Φωτιές άναψε για μία ακόμα φορά στον ΣΥΡΙΖΑ  (με την διγλωσία που τους χαρακτηρίζει) ο Γιάννης Δραγασάκης από την Καλαμάτα !!!
Διαβάστε αυτούσια την δηλωσή του όπως ακριβώς  την διατύπωσε στους δημοσιογράφους ....«Θα σας πω ένα δεύτερο παράδειγμα. Στο εκλογικό μας πρόγραμμα απ' ότι θυμάστε έχουμε την θέση, ότι αν έχουμε αύριο μια κυβέρνηση, όχι του ΣΥΡΙΖΑ με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, να είμαστε πάντως- να επηρεάζουμε τα πράγματα, εμείς δεσμευόμαστε να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό- τον ελάχιστο μισθό, εκεί που ήταν πριν τον μειώσουν. Αυτό και σήμερα μας δεσμεύει. 
Όσο όμως θα παρατείνεται αυτή η κρίση, όσο η οικονομία θα συρρικνώνεται, τόσο ακόμα και αυτός ο στόχος θα γίνεται δύσκολο να υλοποιηθεί. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί - μιλάω με κάθε ειλικρίνεια.
Δηλαδή όσο θα πέφτει η οικονομία χαμηλά, τόσο θα δυσκολεύεται μετά η ανόρθωση της, ή εν πάση περιπτώσει θα απαιτεί περισσότερο χρόνο.
Με αυτή την έννοια, όσο πιο γρήγορα βρεθεί λύση σε αυτό το δράμα που ζούμε, τόσο καλύτερα».

Η Δήλωση αυτή μεταφέρθηκε στην Κουμουνδούρου από τους ....καλοθελητές του κόμματος και η διάγνωση ήταν ακαριαία ....φταίει η τηλεόραση ΒΕΣΤ που την μετέδωσε αποδίδοντας στους δημοσιογράφους βαρείς χαρακτηρισμούς και απειλώντας κατά την πάγια τακτική τους  με ....μέτρα σωφρονισμού των εκτός κομματικής γραμμής ΜΜΕ.
Βλέπεται η προβολή και η ανάδειξη της είδησης χάλασε την ....φιλολαική  εικόνα που απεγνωσμένα προσπαθεί να κτίσει ο ....μικρός Ανδρέας για την εξαπάτηση με απατηλές  και ανέφικτες υποσχέσεις  βάσει των οικονομικών στοιχείων της χώρας του λούμπεν προλεταριάτου της χώρας μας ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ...ΕΙΚΟΝΑ ΒΑΒΕΛ !!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου