17.2.13

ΛΗΣΤΕΙΑ -Η καθαρίστρια μου έκλεψε την ...μασέλα !!!

Σοβαρό επεισόδιο, και μάλιστα από τα πιο τραγελαφικά, συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο νοσοκομείο του Ρίου. 
Με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο ασθενή ο οποίος κατηγορούσε την καθαρίστρια που είχε μπει στο θάλαμο, ότι του... έκλεψε την μασέλα! Το περιστατικό συνέβη το πρωί της προηγούμενης Τρίτης και προκάλεσε αναστάτωση σε όλη την κλινική στην οποία νοσηλευόταν ο παππούς ηλικίας 78 ετών. Παρέμενε στο νοσοκομείο επί μία εβδομάδα περίπου, ύστερα από μικροεπέμβαση που έκανε, και εκείνη την ημέρα επρόκειτο να πάρει εξιτήριο.
Είχε ξυπνήσει από νωρίς το πρωί αναμένοντας τη στιγμή της εξόδου, έφαγε το πρωινό του, ενώ το παιδί του που τον συνόδευε κατέβηκε στο ισόγειο για να τακτοποιήσει τα έγγραφα που απαιτούνταν για την έκδοση του εξιτηρίου. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα μεσολάβησε και ο καθαρισμός του θαλάμου νοσηλείας από μία εργαζόμενη. Φεύγοντας τον αποχαιρέτησε μάλιστα και ήταν αρκετά εγκάρδια μαζί του μιας και κατά τ' άλλα ο ηλικιωμένος ήταν αρκετά συμπαθής.
Αλλά λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να φωνάζει «ληστεία, ληστεία», ζητώντας επειγόντως την προϊσταμένη των νοσηλευτριών. Στην κλινική επικράτησε αναβρασμός και η νοσηλεύτρια πήγε πανικόβλητη στο θάλαμο. Και μπαίνοντας τον άκουσε να της λέει πως του είχαν κλέψει τη μασέλα! «Μα ποιος να σας κλέψει τη μασέλα και τι να την κάνει;», απόρησε η νοσηλεύτρια. «Η καθαρίστρια μου τη βούτηξε, τώρα που μπήκε να καθαρίσει το δωμάτιο...», δήλωσε με απόλυτη βεβαιότητα ο ασθενής.
Έκανε τον σταυρό της η καθαρίστρια!
Η επόμενη κίνηση ήταν να καλέσουν την καθαρίστρια η οποία μπήκε στο δωμάτιο και έκανε τον σταυρό της ακούγοντας την κατηγορία του ηλικιωμένου εναντίον της. Στο θάλαμο πήγαν μέχρι και γιατροί της βάρδιας, αλλά ακόμη και υπάλληλοι της ασφάλειας του νοσοκομείου προκειμένου να ξεδιαλύνουν το... μυστήριο με την κλεμμένη μασέλα!
 Και τελικά αποδείχθηκε πως η μασέλα δεν είχε κλαπεί αλλά αντιθέτως ήταν κάτω από το μαξιλάρι του ασθενούς.
Την είχε βάλει μάλιστα ο ίδιος όμως λόγω της κατάστασής του το είχε ξεχάσει. Ωστόσο, προκάλεσε το επεισόδιο το οποίο σίγουρα θα μείνει αξέχαστο, ειδικά στην καθαρίστρια....dete.gr/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου