17.2.13

ΕΚΛΟΓΕΣ και Κοπή πίτας στον Σύλλογο "ΠΑΜΙΣΟΣ "


Γιορτάζοντας τα 17 χρόνια ΠΑΜΙΣΟΣ και τα 100 φύλλα της Εφημερίδας μας, οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΜΙΣΟΥ συναντήθηκαν να κόψουν την πίτα τους την Κυριακή 3.2.2013. Μέσα σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε από τους Νησιώτες της Αθήνας, στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ στο Σύνταγμα, πραγματοποιήθηκε και η Συνέλευση του Συλλόγου  καθώς και οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η «διαδικασία» ξεκίνησε με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό που διάβασε ο πρόεδρος Δημ. Δημητρόπουλος. Ακολούθησε παρέμβαση του Μιχ. Γαβρά και αναφορά του στα 17 χρόνια πορείας του Συλλόγου, απαντώντας ουσιαστικά στο ρητορικό ερώτημα: «άξιζε τελικά η δημιουργία του ΠΑΜΙΣΟΥ ως ξεχωριστού Συλλόγου;».

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Μεσσήνης Στ. Αναστασόπουλος, αναφέρθηκε στα τρέχοντα προβλήματα της πόλης και τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αντιμετώπισή τους.

Η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο Δημ.Δημητρόπουλο, ανέδειξε τυχερό τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, που παρέλαβε το δώρο, μια κορνίζα προσφορά του συμπατριώτη μας και σταθερού φίλου του ΠΑΜΙΣΟΥ Βασίλη Κωσταντόπουλου (Λέκκα 23-25, Σύνταγμα Αθήνα).

Στην παρέα μας, που κάθε χρόνο διευρύνεται, δυσκολευόμαστε πια να διακρίνουμε και να αναφέρουμε τις ξεχωριστές προσωπικότητες, μια και κάθε χρόνο όλο και κάποιος συμπατριώτης ανέρχεται στην ιεραρχία της κοινωνικής κλίμακας, καταλαμβάνοντας άλλη μια επίζηλη θέση στο Ελλαδικό προσκήνιο. Καταγράψαμε λοιπόν  από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών τον Βασίλη Κρεμμυδά, τον Στ. Ληναίο, τον Τάκη Κατσουλίδη, τον Γιώργο Μαρκόπουλο, τον Γιάννη Θωμόπουλο και τον Παν.Σκούφη. Επίσης ο Πρόεδρος της Λυρικής Σκηνής  (και Γεν Δ/ντής  της Βουλής)  Σάκης Θεοδωρόπουλος, ο πρώην Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο Τάσος Βασιλαδιώτης πρώην  Δ/ντής  του Εθνικού Νομισματοκοπείου και η αξιαγάπητη σε όλους Σάσα Πατατζή. Την γενέτειρα εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στ. Αναστασόπουλος με την σύζυγό του, ο Θ.Σταυρόπουλος , από την Περιηγητικής Λέσχης και  ο εκδότης της αξιόλογης Νησιώτικης εφημερίδας «Το Κλειδί». Κοντά μας και οι φίλοι μας, ο Τάκης Κωσταντακόπουλος και η Δέσποινα Σκαρλάτου, από τον μουσικό χώρο.

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία, με πρόεδρο της Εφορ. Επιτροπής τον ακαταπόνητο Κώστα Τσιγαρίδη, από την οποία προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΜΙΣΟΥ.

Στις 13.2.2013 συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Γαβράς Μιχάλης


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ασημάκη-Μεντάκου Σταυρούλα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   Μπάρκα-Λεκαδίτη Βασιλική

ΤΑΜΙΑΣ                           Λαμπροπούλου-Σουλτανιά Βασιλική       

ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      Χρονοπούλου Ελένη

ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ         Βασιλαδιώτης Χαράλαμπος

ΜΕΛΗ                              Αναστασόπουλος Παναγιώτης

                                      Δημητρόπουλος Δημήτρης

                                      Πετρουλάκης Κώστας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου