15.2.13

Οι φωτογραφίες των 2 συλληφθέντων με όπλα στο Χαϊδάρι

 Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο ατόμων από την Κόρινθο που συνελήφθησαν με όπλα στην κατοχή τους, στις 5-2-2013, στο Χαϊδάρι, και τα οποία φέρονται να έχουν συμμετάσχει σε επεισόδια που είχαν προκαλέσει μέλη της Χρυσής Αυγής, έδωσε  η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των συλληφθέντων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πραγματοποιείται επειδή ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε ρατσιστικές επιθέσεις και άλλες κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση από υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αποσκοπεί «στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

 Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
- Δράκο Παναγιώτη του Θεόδωρου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το 1986 στην Κόρινθο.
- Χαϊδά Γρηγόριο-Λουκά του Παναγιώτη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1994 στην Κόρινθο.

Οι παραπάνω συνελήφθησαν το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου από αστυνομικούς, οταν εντοπίστηκαν να κινούνται στην περιοχή του Χαϊδαρίου Αττικής με όχημα το οποίο δεν έφερε την πίσω πινακίδα κυκλοφορίας. Ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν: •Στην κατοχή του 27χρονου, ένα πιστόλι ZASTAVA με 4 φυσίγγια, ένα πτυσσόμενο γκλοπ και ένας σουγιάς.
•Στην κατοχή του 19χρονου, ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα ζευγάρι γάντια και μία κουκούλα τύπου full face.

•Στο χώρο αποσκευών του οχήματος δύο κράνη μαύρου χρώματος.
Από την Αστυνομία παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τους δύο συλληφθέντες, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5819224 του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη διαβεβαίωση ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.Φωτογραφίες
Α) ΔΡΑΚΟΣ Παναγιώτης του Θεόδωρου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το1986 στην Κόρινθο
Β) ΧΑΪΔΑΣ Γρηγόριος-Λουκάς του Παναγιώτη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1994 στην Κόρινθο

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου