9.2.13

Υπέκυψε η 20χρονη που παρέσυρε το περιπολικό !

Η νεαρή που χτυπήθηκε από το όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στον Κορυδαλλό υπέκυψε τελικά στα τραύματά της λίγα λεπτά μετά τις 12.00, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Το περιστατικό έχει καταγραφεί από την ΕΛ.ΑΣ. και τη σχετική προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορυδαλλού...
Οπως έγραψε το Εθνος, η Πωλίνα πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού στην οποία συμμετείχε. Βρισκόταν στη λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη, όταν συνέβη το ατύχημα και σύμφωνα με μαρτυρίες ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε λεωφορείο. Περίπου στις 3.00 μ.μ. έπεφτε σοβαρά τραυματισμένη. Στη συνέχεια έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Η οικογένειά της πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα με καθυστέρηση τεσσάρων ωρών, νομίζοντας ότι είναι στην πρόβα, αφού η παράσταση που συμμετείχε θα έκανε πρεμιέρα αυτό το Σάββατο. Τυχαία το έμαθαν από μια φίλη της, όταν η Πωλίνα δεν εμφανίστηκε στην πρόβα και, δεδομένου ότι ήταν πάντα συνεπής, ανησύχησαν και ξεκίνησαν τα τηλέφωνα στα νοσοκομεία.
Λιγοστές είναι και οι μαρτυρίες που ρίχνουν φως στην υπόθεση. Οικογένεια, φίλοι και γνωστοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν τη συνδρομή πολιτών που είδαν το περιστατικό, ούτως ώστε να υπάρξει σαφής εικόνα για το ατύχημα, ενώ θέτουν και θέμα παραβίασης ερυθρού σηματοδότη.
«Ποιος θα υπερασπιστεί την Πωλίνα;» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης η οποία γράφει: «την Παρασκευή 1/2/2013, όπως αναφέρουν τα, δυστυχώς ελάχιστα, δημοσιεύματα η δική μας Πωλίνα Κελεμπεσιώτη έπεφτε σοβαρά τραυματισμένη από διερχόμενο περιπολικό που φέρεται ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.
Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με το 6976754730. Ας υπερασπιστεί με την αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα».
Φίλοι και γνωστοί περιγράφουν την άτυχη 20χρονη ως ένα ζωντανό και ταλαντούχο άτομο και δραστήριο μέλος της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού, που έδινε το «παρών» ανελλιπώς τα τελευταία πέντε χρόνια.
Δημοσιεύματα που θέλουν το θύμα να εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό του περιπολικού διαψεύδονται τόσο από την οικογένεια όσο και από την Αστυνομία.
Μάλιστα, ο πατέρας του αστυνομικού που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα επισκέφθηκε στο νοσοκομείο την κοπέλα και συνομίλησε με τους γονείς της.ethnos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου