21.1.13

ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ - "STOP στις Πολυεθνικές ... προτιμώ προϊόντα ΚΑΡΕΛΙΑ "

Γράφει ο Κάλχας
ΠΡΟΣ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ !
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ
Η ξενομανία και τα "κόμπλεξ" που κουβαλάμε οι έλληνες εδώ και πολλά χρόνια πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν... όχι γιατί το διαβάζετε σε άλλο ένα άρθρο αλλά γιατί είναι ο μόνος τρόπος να βγούμε από την κρίση, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να μείνει ζωντανή η εταιρεία «Πρότυπο » που κοσμεί  την Καλαμάτα !
Από την δεκαετία του 80 ...την εποχή του "Λάκη του εισαγώμενου" οι έλληνες προτιμούμε να πίνουμε γερμανική μπύρα, να αγοράζουμε ιταλικά ρούχα, να καπνίζουμε αμερικάνικα τσιγάρα και πολλά ακόμα.
Όταν προτιμούμε το εισαγόμενο αντί για το ελληνικό, ένα σπίτι  Έλληνα κλείνει, μια δουλειά χάνεται και χάνεται στην παραγωγή.
 Την ίδια αυτή ώρα όλοι γινόμαστε φτωχότεροι.
Όταν εισάγουμε αντί να παράγουμε, χιλιάδες Έλληνες μένουν άνεργοι, γενιές ολόκληρες χάνονται στην ανεργία και στην αντιπαραγωγικότητα.
Τα τελευταία χρόνια χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις έκλεισαν γιατί δεν μπορούσαν να αντέξουν τον αποκλεισμό, τον ανταγωνισμό των πολυεθνικών και την εκμετάλλευση. Χιλιάδες άνθρωποι έπαυσαν να ασχολούνται με την παραγωγή γιατί κανείς δεν τους στήριξε, Καταναλωτές και Πολιτεία  .
Μπορούμε με την επιλογή μας να κρατήσουμε τον τόπο μας  ζωντανό, μπορούμε με την επιλογή μας να σώσουμε και να δυναμώσουμε την  Μεσσηνία.
ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξουμε  το ελληνικό προϊόν, προτιμάμε τον Έλληνα, τιμάμε την πατρίδα μας και όσα αυτή παράγει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου