26.1.13

Facebook: Ποζάρουν γυμνοί στο χιόνι & σαρώνουν τα Likes

Μέσα στην καρδιά του χειμώνα μία καινούρια μανία έχει πιάσει τους χρήστες στο Facebook και παρά το γεγονός ότι μετράει μόλις τέσσερις ημέρες, συνεχώς κερδίζει οπαδούς.
Η 40χρονη Λίαν Μάιερς (Leanne Myers) ανέβασε κάποια στιγμή στο προφίλ της μια φωτογραφία της όπου πόζαρε μαζί με τη γειτόνισσά της, Ντάνιελ Σμιθ (Danielle Smith) έξω στο χιόνι, φορώντας κι οι δύο μόνο τα εσώρουχά τους.

Αν και το μόνο που ήθελαν εκείνη τη στιγμή ήταν να σπάσουν πλάκα με τους φίλους τους, το αστείο άρεσε σε πολλούς και το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί η σελίδα “Wiltshire "Lets get naked in the snow", η οποία αυτή τη στιγμή μετράει περισσότερα από 7.570 μέλη. Μάλιστα, έχει πλέον τη δική της ιστοσελίδα, ενώ έχει παρουσία και στο Twitter.
Ο αριθμός των φωτογραφιών που έχουν ανεβάσει στη σελίδα ξεπερνούν τις 250 και συνεχώς αυξάνονται με ανθρώπους όλων των ηλικιών και με πολλή τρέλλα να ποζάρουν γυμνοί στο φωτογραφικό φακό, κρύβοντας με διάφορα αντικείμενα τα επίμαχα σημεία. Άλλωστε, το Facebook ακολουθεί μια αυστηρή πολιτική, όσον αφορά το γυμνό που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.
Η Λίαν δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει τις διαστάσεις που έχει πάρει η πλάκα της, ενώ αποκάλυψε ότι της έχουν στείλει φωτογραφίες μέχρι κι από το Αμπού Ντάμπι.
«Είναι απλά καταπληκτικό, πραγματικά δεν είχα καμία ιδέα ότι θα απογειωνόταν με αυτό τον τρόπο. Οι άνθρωποι έχουν στα αλήθεια το αγκαλιάσει και ναι μεν πολλές από τις φωτογραφίες προέρχονται από φίλους φίλων, αλλά τώρα υπάρχουν και πολλές που προέρχονται από ανθρώπους που δεν ξέρω».
Τέλος, διευκρίνισε ότι «όλοι οι καλοί χωράνε» ότι δε χρειάζεται κάποιος να μένει στο Wiltshire όπου μένει η ίδια, προκειμένου να στείλει φωτογραφία. «Έδειξαν ενδιαφέρον από το Αμπού Ντάμπι μέχρι και την Αμερική και οι άνθρωποι μου γράφουν στα μηνύματά τους "δεν είμαστε στο Wiltshire, μπορούμε να στείλουμε μια φωτογραφία;». «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι από οπουδήποτε, εφ 'όσον οι φωτογραφίες είναι καλαίσθητες», τόνισε η Λίαν.
Μάλιστα, η ίδια εξέφρασε την επιθυμία να βγει κάτι καλό από όλη αυτή την «τρέλα», προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να βελτιωθεί ο εξοπλισμός του νοσοκομείου που τη βοήθησε να γεννήσει πρόωρα την κόρη της 12 χρόνια πριν, καθώς επίσης, ενός δεύτερου νοσοκομείου όπου σε ηλικία δύο ετών η κόρη της έκανε σοβαρή εγχείρηση στην καρδιά.
Εκτός από τη σελίδα της Λίαν, άλλη μία σελίδα στο Facebook, η Naked In The Snow 2013” δημιουργήθηκε τώρα τον Ιανουάριο κι ήδη μετράει 6.806 μέλη, ενώ οι διαχειριστές της έχουν κάνει και δεύτερη, τη “Let's Get Naked In The Snow 2013” με 3.087 μέλη για τις πιο hot φωτογραφίες. Όπως φαίνεται, ο χιονοπόλεμος θεωρείται πλέον ξεπερασμένος…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου