20.1.13

Έγινε λάθος... λέει ο Καραμπάτος - Τον διαψεύδει ο Θάνος Πασχάλης !

Άλλα όμως ''λέει'' το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το τιμολόγιο των 26.800 €!
Την... εμπλοκή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας δείχνει το ρεπορτάζ της εφημερίδας ''Ελευθεροτυπία'', που κάνει λόγο για... κομπίνα με ''αόρατα σεμινάρια'' για την κατάρτιση εργαζομένων και κοινοτικά κονδύλια που... φαγώθηκαν. Στα όσα σημειώνονται με βάση το αποκαλυπτικό πόρισμα του ΣΔΟΕ είχε στηθεί σε επίπεδο επικράτειας, ένας ολόκληρος μηχανισμός έκδοσης και λήψης εικονικών τιμολογίων, με ένα σημαντικό μέρος των 12 εκατ. ευρώ που εγκρίθηκαν από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο να τα καρπώνονται επιτήδειοι.
Ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου o Γιώργος Καραμπάτος στην περίοδο του οποίου αναφέρεται το θέμα, μίλησε στην τηλεόραση BEST και έκανε λόγο για... λάθος της εφημερίδας και ανέφερε πως δεν είχε υπογραφεί καμία σύμβαση με ιδιωτικά κέντρα κατάρτισης ή την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Λίγη ώρα αργότερα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, άκρως χαρακτηριστική και αποκαλυπτική όμως η παρέμβαση του δημοσιογράφου της ''Ελευθεροτυπίας'' Θάνου Πασχάλη που ουσιαστικά κατέρριψε αυτό τον ισχυρισμό, με βάση τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα των ελεγκτών.
Εκεί γίνεται συγκεκριμένη αναφορά για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τον τρόπο της... περιφοράς - διαδρομής στη Στερεά Ελλάδα του τιμολογίου των 26.800 ευρώ που εκδόθηκε το 2008 στο πόρισμα των 270 σελίδων!!! Περισσότερα και... εξηγήσεις για το θέμα... Λίαν συντόμως.best-tv.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου