21.1.13

Φτάνει πια με τα χαράτσια...

Ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι στα χαράτσια των λογαριασμών της ΔΕΗ επιτροπές αγώνα κατοίκων, πρωτοβουλίες πολιτών και λαϊκές συνελεύσεις, και διοργανώνουν τη Τρίτη 22 Ιανουαρίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΗ.
Με κεντρικό σύνθημα ...
«Φτάνει πια με τα χαράτσια, το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό», το κάλεσμα είναι στις 11.00 το πρωί, στην διεύθυνση περιφέρειας Αττικής της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου 5.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να εντείνουν την πολιτική πίεση, να οργανώνουν τη νομική υποστήριξη και να αναπτύξουν την κινηματική δράση, ώστε να καταφέρουν να βγει το ΕΕΤΗΔΕ από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος και να επανασυνδεθεί το κομμένο ρεύμα σε όλα τα νοικοκυριά, να γίνουν διακανονισμοί ανάλογα με τις δυνατότητες του καθένα, να έχουν δωρεάν ρεύμα οι άνεργοι και οι άποροι και να μειωθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Στην κίνηση συμμετέχουν και καλούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας η Ανοικτή Πρωτοβουλία Βύρωνα ενάντια στα χαράτσια, η Ανοικτή Συνέλευση Περάματος, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Εξαρχείων-Νεάπολης, Μουσείου, η Επιτροπή αγώνα Μαρκόπουλου-Πόρτο Ράφτη, η Επιτροπή κατοίκων Γλυφάδας, η Επιτροπή κατοίκων Πευκακίων-Περισσού, η Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Ν. Σμύρνης, η Λαϊκή Συνέλευση Πατησίων, η Πρωτοβουλία Ιλίου αντίστασης και αλληλεγγύης, η Αλληλεγγύη- Ανυπακοή-Ανατροπή ΑΛ.ΑΝΥ.Α., οι Επιτροπές αγώνα «Δεν πληρώνω» και η Επιτροπή «Δεν χρωστάμε - Δεν πουλάμε - Δεν πληρώνουμε»....nonews-news.blogspot.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου