24.1.13

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

-Γράφει: Ο Αντώνης .Αθ. Αντωνόπουλος

                   Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ

                   Μέλος ΕΣΗΕΑ-UEPS-AIPS



 Αγαπητοί συμπατριώτες φίλοι και φίλες,

Επί σειρά ετών ως επαγγελματίας δημοσιογράφος είχα στάση  απέναντι στους μηχανισμούς διαπλοκής και διαφθοράς, φυσικά με το ανάλογο τίμημα που είχε ως αποτέλεσμα να πληρώσω και επαγγελματικά αυτή την επιλογή μου. 
Σας κάνω αυτή την εισαγωγή γιατί θεωρώ αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν στις ημέρεςμας. Αυτό που με εξοργίζει ακόμη περισσότερο είναι η παθητική στάση όλων σχεδόν των Ελλήνων απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις. 
Προσφάτως άκουσα σε τηλεοπτική εκπομπή την καθηγήτρια Οικονομετρίας κ. Ζωή Γεωργαντά πρώην μέλους στο Δ.Σ της ΕΛΣΤΑΤ να περιγράφει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για αυτά που έκαναν ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου (Φυσικά εν γνώσει και με τις ευλογίες του Γιωργάκη Παπανδρέου τότε Πρωθυπουργού)ώστε με ψεύτικα στοιχεία η Ελλάδα να μπει στο ΔΝΤ και η Τρόικα να έρθει και να καταστρέψει ένα λαό. 
Αυτή η γυναίκα που επέδειξε εξ αρχής την τόλμη που δεν έχει πλέον ο μεταλλαγμένος ελληνικός λαός είπε με εντιμότητα ότι η παρέα των Κηπουρών του Γιωργάκη Παπανδρέου τους έβαλε τότε στην ΕΛΣΤΑΤ γιατί ήταν ΠΑΣΟΚ και πίστευαν ότι δεν θα αντιδρούσαν στην υλοποίηση του σχεδίου εσχάτης προδοσίας που είχαν σχεδιάσει πριν γίνουν κυβέρνηση εξαπατώντας τον ελληνικό λαό με ψέματα. 
Η Γεωργαντά είπε ακόμη πως το έλλειμμα ήταν 3,9 και το εκτόξευσαν στο 15,4 για να βάλλουν την χώρα στο ΔΝΤ, για να συμπληρώσει πως και με 11 μονάδες η χώρα θα την γλύτωνε την Τρόικα. Την καταγγελία της Γεωργαντα ενισχύσει το εταίρο μέλος του Δ.Σ της ΕΛΣΤΑΤ Πανεπιστημιακός Νίκος Λογοθέτης που περιέγραψε τους εκβιασμούς και τις απειλές του Παπακωνσταντίνου για τις αντιδράσεις που είχε εκφράσει. 
Όλα αυτά ταυτίζονται με την ομολογία του επικεφαλής τότε του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρός Κάν που ευθέως είχε δηλώσει πως ο Γιώργος Παπανδρέου πριν γίνει πρωθυπουργός του είχε συζητήσεις μαζί του για να εντάξει την Ελλάδα στον λεγόμενο μηχανισμό…στήριξης .
Η Γεωργαντα μίλησε για εθνική προδοσία και ο Λογοθέτης για εσχάτη προδοσία, και έχουν απόλυτο δίκιο. Σε ποια χώρα λοιπόν οι εθνικοί προδότες ενός λαού Γιωργάκης Παπανδρέου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα κυκλοφορούσαν ελεύθεροι; 
Σε ποια χώρα θα υπήρχε φυλάκιο αστυνομικών να φυλάει την βίλλα Παπακωνσταντίνου στην Κηφισιά; Σε ποια χώρα θα ήταν βουλευτής ο Γιωργάκης Παπανδρέου και θα έκανε βόλτες ανά τον κόσμο ,θα εμφανιζόταν οπότε γούσταρε στη βουλή και  θα πληρωνόταν από τον λαό που τον έστειλε στην καταστροφή και την εξαθλίωση με ακραία φορολογικά και όχι μόνο μέτρα παραβιάζοντας το ελληνικό σύνταγμα ;
Σε ποια χώρα οι προδότες αυτοί θα κυκλοφορούσαν ελεύθεροι; Οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης –Μουζακίτης έχουν ιερό καθήκον και χρέος απέναντι σε ένα ισοπεδωμένο λαό που δεν τα έφαγε μαζί τους, δεν πήρε μίζες, δεν κατέκλεψε τα κρατικά ταμεία, δεν έκανε Μ Κ Ο, δεν μπήκε σε λίστες διαφθοράς και διαπλοκής να τους καθίσει στο σκαμνί της δικαιοσύνης με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας ενός ολόκληρου λαού. 
Για όλους αυτούς που ισοπεδώθηκαν τα εργασιακά τους δικαιώματα, για όλους αυτούς που είναι έρμαια των καρτελ και των λαθρεμπόρων, για όλους αυτούς που τους ακύρωσαν την ζωή κατακλέβοντας τις ασφαλιστικές τους εισφορές, για όλους αυτούς που τους οδήγησαν στην αυτοκτονία, για όλους αυτούς που τους οδήγησαν στην ανεργία χάνοντας τα σπίτια τους ,την δουλειά τους και την στοιχειώδη αξιοπρέπεια τους. 
Για όλους αυτούς που τα παιδιά τους λιποθυμούν από την πείνα στα διαλυμένα ελληνικά σχολεία. Για όλους αυτούς τους Έλληνες και τις Έλληνιδες που ζούσαν την οικογένεια τους με αξιοπρέπεια και τώρα στερούνται και τα βασικά για να πληρώνουν χαράτσια στη ΔΕΗ και τους κατακλεμμένους και χρεωμένους δήμους, να πληρώνουν εισφορές  που δεν ξέρουν που πάνε, να πληρώνουν δόσεις παντού.
 Όσο βεβαίως μπορούν να πληρώνουν ακόμη. Για όλους αυτούς αγαπητοί οικονομικοί εισαγγελείς κ. κ Πεπόνη και Μουζακίτη μην κάνετε ούτε…σημειωτών. Έχετε ένα ολόκληρο λαό που σέρνεται μαζί σας. 
Καθίστε τους προδότες του λαού στο σκαμνί εδώ και τώρα. Το χρωστάτε στον όρκο σας, αλλά πάνω από όλα στα παιδιά σας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου