18.1.13

Μάνα και κόρη πρωταγωνιστούν στα όργια που προβάλλει το ριάλιτι-σοκ της Κέρκυρας

Το περίφημο και πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ «Τι συμβαίνει στον Κάβο» που προβάλει το βρετανικό Channel 4 προκάλεσε για άλλη μια φορά ποικίλα σχόλια. 
Αυτή τη φορά οι επικριτές επικεντρώθηκαν σε μια 42χρονη Βρετανίδα που επιδόθηκε σε όργια στην Κέρκυρα μαζί με την 22χρονη κόρη της.
Οι 44χρονη Μαλίτα αποφάσισε να πάει στον Κάβο παρέα με την κόρη της και να... τα δώσει όλα. Στο ριάλιτι παρουσιάζονται οι δύο γυναίκες μαζί με δύο νεαρούς που γνώρισαν στο νησί να διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσεως, καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες αλκοόλ.
Η μάνα της 22χρονης, όντας τύφλα στο μεθύσι, κάνει συνεχώς σεξουαλικά υπονοούμενα, ενώ κάποια στιγμή από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σωριάζεται στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις του.
Σε κάποια άλλη στιγμή η 44χρονη παρέα με την κόρη της χορεύει πάνω σε ένα στύλο και πιάνει τα οπίσθια ενός νεαρού, ο οποίος φοράει μόνο τα εσώρουχά του.
Η συμπεριφορά της Μαλίτα προκάλεσε οργή, η οποία, μάλιστα, εκφράστηκε ιδιαίτερα έντονα στο Twitter.
«Είναι 42 ετών και ακόμη διασκεδάζει στον Κάβο. Τι κάνεις στη ζωή σου γυναίκα;», «Δεν είμαι σε θέση να κρίνω, όμως μια 42χρονη γυναίκα δε θα έπρεπε να βρίσκεται στον Κάβο», «Τη βλέπω και θέλω να ξεράσω.Δεν πρέπει να πηγαίνεις με τη μαμά σου στον Κάβο», είναι μερικά από τα οργισμένα tweets.
Ηδη το βρετανικό κανάλι έχει προβάλει δύο επεισόδια από το πολύκροτο ντοκιμαντέρ με τα όργια των νεαρών βρετανών στον Κάβο της Κέρκυρας, προκαλώντας σάλο. Στο πρώτο εξ' αυτών  έδειχνε νεαρούς Βρετανούς να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια και στο δεύτερο  τις συνέπειες των πράξεών τους, αφού, όπως παρουσιάζεται πολλοί από αυτούς να καταλήγουν στο νοσοκομείο της περιοχής.


iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου