23.1.13

" ΣΚΟΥΠΑ" σε καταυλισμούς τσιγγάνων σε Αχαία και Αιτωλοακαρνανία !

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα, παρουσία εισαγγελέα, σε καταυλισμούς Ρομά στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία.
Ειδικότερα, έπειτα από ελέγχους που έγιναν σε καταυλισμό Ρομά στα Βραχνέικα Αχαΐας, προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πατρών 12 άτομα και συνελήφθησαν τρία, τα οποία κατηγορούνται για ρευματοκλοπή και παράνομη κατοχή όπλου.
Επίσης, σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στα Αγιοβασιλιώτικα Αιτωλοακαρνανίας, βρήκαν μεγάλο αριθμό κλοπιμαίων και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος οκτώ ατόμων, για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος.

 Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ " ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 
 

Περισσότεροι από 370 μετανάστες, που δεν κατείχαν νομιμοποιητικά έγγραφα, έχουν συλληφθεί, από τον περασμένο Οκτώβριο, στην Πάτρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» που εξελίσσεται από τον Οκτώβριο του 2012 στην Πάτρα, έχουν προσαχθεί 855 μετανάστες και έχουν συλληφθεί 376, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα.
Στο μεταξύ, επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα, το Αίγιο και την Κάτω Αχαΐα, με συμμετοχή αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πατρών 240 μετανάστες.
Από τους προσαχθέντες, συνελήφθησαν 72 άτομα, γιατί δεν κατείχαν νομιμοποιητικά έγγραφα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κέντρο κράτησης στην Κόρινθο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου