11.1.13

Προσχεδιασμένο έγκλημα ο αφανισμός του Τ.Τ

 Ανακοίνωση των εργαζομένων !
Το προσχεδιασμένο έγκλημα αφανισμού του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου εκτελείται κατά γράμμα, με τη βούλα της τρικομματικής Κυβέρνησης. 
Όπως προέκυψε από τις αλλεπάλληλες συναντήσεις με τις διοικήσεις του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και της Τράπεζας της Ελλάδος το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο παύει να υπάρχει με τη σημερινή του μορφή, διασπάται σε «καλή» και «κακή» τράπεζα και το υγιές κομμάτι της περνάει στον αποκλειστικό έλεγχο του ΤΧΣ - σαν να λέμε της Τρόϊκας - έως ότου ξεπουληθεί σε κάποιο «μεγάλο παίκτη». Ταυτόχρονα, λύονται οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων, οι οποίοι οδηγούνται είτε στην ανεργία, είτε στην οικονομική εξαθλίωση, ενώ οι 72.000 μικρομέτοχοι του ΤΤ, τιμωρούνται αδυσώπητα, με τον εκμηδενισμό των μετοχών τους.

Δηλαδή, η Κυβέρνηση επιφυλάσσει για την ιστορική τράπεζα των 113 χρόνων ζωής, τύχη ανάλογη με της PROTON BANK, του προφυλακισμένου κ. Λαυρεντιάδη και για τους εργαζομένους της ακόμη χειρότερη.

Οι τρείς κυβερνητικοί εταίροι τελειώνουν την Τράπεζα της Λαϊκής Αποταμίευσης, εξυπηρετώντας τα σχέδια του ελληνικού τραπεζικού κατεστημένου και των ξένων δανειστών.

Η εξέλιξη ήταν προδιαγεγραμμένη. Που πήγαν άραγε οι τελευταίες βαρύγδουπες ανακοινώσεις ότι «το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μπορεί και πρέπει να συγχωνευτεί (χωρίς να διασπαστεί) με την Attica Bank και να αποτελέσουν την αρχή της δημιουργίας του τέταρτου ισχυρότερου τραπεζικού σχήματος»; Όλοι βάζουν την υπογραφή τους για τον θάνατο της τράπεζας, που όπως αποδείχθηκε και από την BLACK ROCK, ήταν σε πολύ καλύτερη θέση από τις λεγόμενες συστημικές. Οι θλιβεροί υπεύθυνοι της τρικομματικής Κυβέρνησης και των τραπεζιτών έχουν ονοματεπώνυμα. Όμως ας μην γελιούνται. Για το έγκλημα θα υπάρξει τιμωρία ποινική και πολιτική.

Οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δεν υποχωρούν, δεν καταθέτουν τα όπλα και συνεχίζουν τον έντιμο αγώνα τους, μέχρι τη δικαίωσή τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου