22.1.13

Παναγούλης: Εύχομαι να μην έχετε την τύχη του αμερικανού πρέσβη

Δένδιας: Δεν σε δέχομαι στο γραφείο μου!!!
Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, με αφορμή το αίτημα για ένα ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες. 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επιτροπής της Βουλής ανέφερε πως ο κ. Παναγούλης έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον κ. Δένδια αλλά ο τελευταίος δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημά του.
Οταν ο κ. Δένδιας πήρε το λόγο εξήγησε πως όντως ο Στάθης Παναγούλης τον είχε συναντήσει στους διαδρόμους της Βουλής και του ζήτησε να συναντηθούν.
 Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τόνισε πως εξήγησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως θα μπορούσαν να συζητήσουν στο πλαίσιο του θεσμικού διαλόγου που διεξάγεται εντός της Βουλής και ότι δεν τον δέχεται στο γραφείο του μετά τα όσα είπε περί λιντσαρίσματος.
Τότε τον λόγο πήρε και ο κ. Παναγούλης ο οποίος επανέλαβε τα όσα είχε πει δηλαδή ότι τους εύχεται να οδηγηθούν στο Ειδικό Δικαστήριο και να μην έχουν την τύχη του αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου