11.1.13

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Ανακοίνωση για το Νοσοκομείο !

Παρά τις διαβεβαιώσεις της Μνημονιακής & Τροϊκανής Συγκυβέρνησης Σαμαρά, των βουλευτών της νέας ΠΟΛΑ της ΝΔ στη Μεσσηνία και των παραγόντων της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας για ανάπτυξη και αναβάθμιση του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, το τέλος της υγείας στην Τριφυλία, την Πυλία και την Ολυμπία έφτασε με την ταφόπλακα που έβαλαν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας με την ψευδό-ονομαζόμενη ενοποίηση - συγχώνευσή του με το Νοσοκομείο Καλαμάτας.
 Δεν υποβαθμίζεται απλώς το νοσοκομείο. Παίρνει το δρόμο για το κλείσιμο του σε σύντομο χρόνο. 
Οι Μνημονιακοί Συγκυβερνώντες έλεγαν ξεδιάντροπα ψέματα, και παρέα με τους ψεύτες είναι και ο Δήμαρχος που έσκιζε τα ιμάτιά του ότι θα κάνει πόλεμο για το νοσοκομείο. Κανέναν πόλεμο και καμία μάχη δεν έκανε για να ρίξει έστω στάχτη στα μάτια του χειμαζόμενου από τα σκληρά μέτρα Ελληνικού λαού και να περάσει η λαίλαπα της Τρόικας από την Τριφυλία χωρίς αντιστάσεις και αντιδράσεις και να τα σαρώσει όλα. 
Τα κατακάθια της πολιτικής εξουσίας, που μας κυβερνάνε κοντά 40 χρόνια, αυτοί που μας ξεφτίλισαν στην Ευρώπη κι όλο τον κόσμο, αυτοί που κατέκλεψαν το κράτος και το βιός μας, αυτοί που καταδυναστεύουν τους Έλληνες και έχουν υποδουλώσει και ξεπουλάνε την πατρίδα, οι βουλευτές, οι παράγοντες κι ο Δήμαρχος που κορόιδευαν τον κόσμο ότι δε θα πειραχτεί το νοσοκομείο Κυπαρισσίας και θα αναπτυχθεί και αναβαθμιστεί, πρέπει να καταλάβουν ότι με την υγεία δεν παίζει κανένας! 
Με τη νοημοσύνη μας μην παίζουν άλλο. Κλείσανε ΙΚΑ, κλείσανε Εφορίες, κλείσανε σχολεία, κλείσανε υπηρεσίες, κλείσανε μαγαζιά, κλείνουνε την Εφορία, κλείνουνε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. 
Όλοι αυτοί θα μας βρουν απέναντί τους! Χρυσή Αυγή με το λαό για την Ελλάδα και την Τριφυλία!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου