11.1.13

Σκανδαλίδης: Ηθικολόγος εισαγγελέας ο Τσίπρας...

«Ηθικολόγος εισαγγελέας ο Τσίπρας, η πολιτική ευθύνη καταλογίζεται από τη λαϊκή ετυμηγορία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης για τη στάση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ.
«Ο υποψήφιος πρωθυπουργός καταλογίζει...
ανύπαρκτες ποινικές ευθύνες (στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ), και για να παίξει πολιτικό παιχνίδι συναγελάζεται με πολιτικές δυνάμεις (ΑΝΕΛ, ΧΑ) που υποτίθεται ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του» σημείωσε.

«Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει τις αμαρτίες και πολλών άλλων όχι μόνο τις δικές του» ανέφερε.

Ο κ. Σκανδαλίδης επέμεινε στην άποψή του για αποστασιοποίηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, κατηγορώντας την για ανυπαρξία. «Δεν γίνεται τίποτε, σχεδόν καταθέτουν πάντα πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και προσαρμογή στις ευρωπαϊκές οδηγίες να κρατήσουμε απόσταση από αυτή την πολιτική, ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος λεει για απογαλακτισμό από τον κυβερνητισμό» σημείωσε.

Όσον αφορά την επιστροφή του στην Ιπποκράτους ανέφερε ότι «πάντα ήμουν στο ΠΑΣΟΚ». «Έχω δικαίωμα να διαφωνήσω, έχω τις θέσεις μου και θα τις παρουσιάσω στο συνέδριο» τόνισε.

Ζήτησε να συζητηθούν ανοιχτά και χωρίς προκαταλήψεις η φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας το συνέδριο ως ευκαιρία γι’ αυτό. «Δεν είναι μόνο υπόθεση του αρχηγού ποια θα είναι η φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, ο Βαγγέλης Βενιζέλος είπε ότι εγγυάται ένα ανοιχτό δημοκρατικό συνέδριο χρειάζεται ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου με πολλά λουλούδια να ανθίσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας παρόμοιο απόφθεγμα του Μάο Τσε Τουνγκ.
skai.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου