21.1.13

Έρχονται βροχές και καταιγίδες !

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται για σήμερα Δευτέρα, αρχικά στα δυτικά και βόρεια και αργότερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.
Η Θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Αναλυτικά η πρόγνωση
Αττική
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 3 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: νότιοι 5 με 7 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ .Θερμοκρασία: από - 1 (μειον 1) έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
 Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 1 έως 16 βαθμούς κελσιου. στην Ήπειρο η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 3 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 7 με 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου