20.1.13

 Απάντηση “Παραπολιτικών” σε Σταϊκούρα

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Χρήστου Σταϊκούρα, με την οποία ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη για δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά” που στόχευε τη σύζυγό του, η εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη έδωσε τη δική της απάντηση:
“Kύριε Σταϊκούρα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ δεν εκβιάζονται, αποκαλύπτουν!
 Το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη
Είναι σαφές ότι ο κ. Σταϊκούρας τελεί υπό καθεστώς πανικού. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αντί να δώσει πειστικές απαντήσεις στα δημοσιεύματα της εφημερίδας, που αποκαλύπτουν ότι συγγενικά του πρόσωπα αμείβονται –ακόμα και σήμερα- με δημόσιο χρήμα, απαντά με αγωγές και μηνύσεις, πιστεύοντας ότι θα μας φιμώσει. Θεωρεί «κροτίδα» το γεγονός ότι η σύζυγός του έλαβε 38.000 ευρώ από τη Βουλή το 2011, (όπως αποδεικνύεται και από τη βεβαίωση αποδοχών που δημοσιεύει η εφημερίδα), την ώρα που ο ίδιος υπέγραφε μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Κατανοούμε ότι ο κ. αναπληρωτής υπουργός έχει χάσει την ψυχραιμία του. Οφείλουμε, ωστόσο, να πούμε στον κ. Σταϊκούρα, ο οποίος κάνει λόγο για συκοφαντίες και κροτίδες ότι τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ούτε απειλούνται, ούτε εκβιάζονται. Αποκαλύπτουν. Το λόγο, πλέον, έχει η Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη”.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου