26.1.13

" ΣΑΡΩΤΙΚΗ "Αστυνομική Επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν τριάντα εννέα (39) άτομα, προσήχθησαν εκατόν σαράντα οκτώ (148) και έγινε έλεγχος σε τριακόσια δέκα (310)
Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν εξήντα δύο (162) οχήματα, ενώ κατασχέθηκαν παιγνιομηχανήματα, ποσότητα ναρκωτικών και χρήματα
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στη πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (25-1-2013), από το μεσημέρι έως το βράδυ, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια δέκα (310) άτομα, εκ των οποίων εκατόν τριάντα δύο (132) ημεδαποί και εκατόν εβδομήντα οκτώ (178) αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν εξήντα δύο (162) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εκατόν σαράντα οκτώ (148) άτομα, από τα οποία πενήντα επτά (57) ημεδαποί και ενενήντα ένας (91) αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τριάντα εννέα (39) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός, για ναρκωτικά.
  • Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Ένας (1) ημεδαπός, για τυχερά παιχνίδια.
  • Τριάντα τέσσερις (34) αλλοδαποί, που διέμεναν παράνομα στην χώρα και σε βάρος των οποίων θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία (3) παιγνιομηχανήματα, ποσότητα κάνναβης βάρους -13,6- γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -484,5- ευρώ.
Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν δέκα οκτώ (18) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στη πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου