22.1.13

...Κορίτσια βοήθεια! Είμαι νέα μανούλα δεν ξέρω πολλά από μωράκια !

 Τι έγραψε σε forum η μητέρα του βρέφους που παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή !
Σοκαρισμένη παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του παιδιού της η μητέρα του βρέφους που δίνει μάχη για να παραμείνει ζωντανό στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το περίπου 35 ημερών αγοράκι βρίσκεται με συμπτώματα υποθερμίας, δύσπνοιας, αλλά και ασιτίας από το Σάββατο στην Κρήτη -όπου και μεταφέρθηκε από τη Λέρο όπου διαμένουν οι γονείς του. Μαζί του βρίσκεται συνεχώς η μητέρα του που αγωνιά για τη ζωή του.
Παράλληλα, νέα στοιχεία για την υπόθεση δημοσιεύει το lerosnews.gr που αναφέρει πως σημαντικό ρόλο στην επιδείνωση της υγείας του βρέφους έπαιξε η απειρία των νεαρών γονέων, σε συνδυασμό με την απουσία γιατρού στην περιοχή.
Μάλιστα, η 24χρονη μητέρα αναζητούσε πληροφορίες για την υγεία του παιδιού της σε forum για μητέρες λέγοντας: «...Κορίτσια βοήθεια! Είμαι νέα μανούλα δεν ξέρω πολλά από μωράκια αλλά εδώ και 2 μέρες νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά. Ο μπέμπης μου που είναι 1 μηνών κοιμάται συνεχεία ξυπνάει μόνο για να φάει κάθε 7 ώρες κ πίνει μόνο 90ml επίσης δεν ανοίγει τα μάτια του και είναι κρύος, τον έντυσα πολύ καλά και πάλι είναι κρυος. Μίλησα με τον μοναδικό παιδίατρο του νησιού και μου είπε πως αν δεν τον δει δεν μπορεί να πει κάτι. Το θέμα είναι πως είναι στην Κω τώρα και έχει απαγορευτικό... Γυρίζει την Τρίτη αν το επιτρέψει ο καιρός. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω...».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου