12.1.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Αύριο θα γίνει της ...Οιχαλίας !

Οιχαλία και Δυτική Μάνη προσπαθούν να εκλέξουν προεδρεία στους δήμους τους !
Επαναληπτικές ψηφοφορίες για την ανάδειξη νέων προεδρείων και μελών στις Οικονομικές Επιτροπές θα διενεργηθούν αύριο στα Δημοτικά Συμβούλια Δυτικής Μάνης και Οιχαλίας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας θα συνεδριάσει στις 6.00 το απόγευμα. Την προηγούμενη Κυριακή η πρόταση του δημάρχου Φίλιππου Μπάμη να εκλεγεί πρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Δημ. Ηλιακόπουλος δεν είχε αποτέλεσμα. Στις δύο πρώτες ψηφοφορίες έλαβε 10 ψήφους και 14 λευκές και στην τρίτη 9 υπέρ και 15 λευκές. Για τη θέση του προέδρου είχε αυτοπροταθεί ο Ηλίας Σταυρόπουλος, ο οποίος, στην ενδοπαραταξιακή διαδικασία που ακολούθησε, δεν προχώρησε, αφού έλαβε 5 ψήφους έναντι 8 του κ. Ηλιακόπουλου.
Στο Δήμο Δυτικής Μάνης η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στη 1.00 μετά το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Κυριακή δεν «πέρασε» η πρόταση του δημάρχου Δημ. Γιαννημάρα να εκλεγεί πρόεδρος η δημοτική σύμβουλος Παναγιώτα Γιαννακέα, η οποία συγκέντρωσε στις δύο πρώτες ψηφοφορίες 7 ψήφους και στην τρίτη 9, από τους 13 παρόντες συμβούλους της πλειοψηφίας..Θάρρος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου