23.1.13

ΚΟΡΩΝΗ - Οι Τρίτεκνοι έκοψαν την πίτα τους !

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μεσσηνίας, ενημερώνει τα μέλη του ότι τη Κυριακή20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας στη Κορώνη στην αίθουσα ΚΛΑΠΑ
Η γιορτή είχε μεγάλη απήχηση καθώς πλήθος τρίτεκνων οικογενειών παρευρέθησαν με τα παιδιά  τους από την ευρύτερη περιοχή της Κορώνης. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος και υπεύθυνη του Κοινωνικού Φορέα του Δήμου Πύλου Νέστορος κα Λευτάκη Παναγιώτα και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορώνης κος Κυριαζής. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς  τίμησε τους ιδιοκτήτες του S/M ΣΙΨΑΣ για τη μεγάλη προσφορά στους Τρίτεκνους. 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης εκφράστηκαν παράπονα από μεγάλη ημερίδα Τρίτεκνων οικογενειών, για το γεγονός ότι το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας δεν έχει προβεί σε έκπτωση στα υπεραστικά εισιτήρια για τις Τρίτεκνες οικογένειες .
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέλος του Συλλόγου έθεσε την πρόταση να μην χρησιμοποιούν τα μέλη μας τα λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους . 
Ως τόσο ο πρόεδρος του Συλλόγου δεσμεύτηκε να επαναφέρει το θέμα της μετακίνησης στο προεδρείο του ΚΤΕΛ. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ενημέρωσε για το αφορολόγητο, για τις μεταγραφές , για τη διανομή των τροφίμων καθώς απάντησε και σε ερωτήσεις των μελών.  Ευχαριστούμε τη κα Ασπασία Δρίτσα για όλη της τη προσπάθεια καθώς και πολλούς άλλους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου