21.1.13

Σύλληψη 54χρονου για τον φόνο συγχωριανού του

Συνελήφθη την Κυριακή, σε αγροτική περιοχή της Κατοχής Μεσολογγίου, ένας 54χρονος, ο οποίος κατηγορείται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για τον φόνο 55χρονου συγχωριανού του.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 54χρονος, πήγε, το βράδυ του Σαββάτου,σε καλύβα, στη θέση Βαλτί Αιτωλοακαρνανίας,που διέμενε προσωρινά ο 55χρονος, με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές.

Ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο προς την καλύβα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 55χρονο, που εκείνη την ώρα βρισκόταν πίσω από την πόρτα.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στην καλύβα, όπου διέμενε το θύμα, βρέθηκαν ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι, εννέα γραμμάρια κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα, μικρό χρηματικό ποσό, μία θήκη με 28 φυσίγγια, καθώς και τέσσερις κάλυκες φυσιγγιών κυνηγετικού όπλου.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την ανθρωποκτονία βρέθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε αρδευτικό αυλάκι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου