2.1.13

Πολλά ερωτηματικά για την καταγγελία της 16χρονης για βιασμό

Μεγάλο... σούσουρο στην τοπική κοινωνία της Ηλείας έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 16χρονη κατήγγειλε τον ομαδικό της βιασμό από έναν 37χρονο και έναν 23χρονο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

To Patrisnews θέλοντας να σας δώσει όσo το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση επικοινώνησε με τον δικηγόρο του ενός από τους δύο κατηγορουμένους.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 37 χρονου, ύστερα από πολύωρη προανάκριση οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για τους εξής λόγους:
1. Η κοπέλα κατήγγειλε στην αρχή ότι την απήγαγε ένας άνδρας που μιλούσε σπαστά ελληνικά υπό την απειλή όπλου ενώ μετά άλλαξε την καταγγελία της και είπε ότι την πήρε από το σπίτι της ο 23χρονος με το αυτοκίνητο του.

2. Η 16χρονη είχε καταγγείλει πριν από έναν χρόνο τον ίδιο 37χρονο πάλι ότι την είχε βιάσει χωρίς να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

3. Ο 37χρονος ο οποίος διατηρεί κατάστημα Cafe στην περιοχή έχει ισχυρό άλλοθι, αφού τουλάχιστον 10 άτομα τα οποία βρίσκονταν στο μαγαζί του το βράδυ του Σαββάτου βεβαιώνουν ότι δεν έφυγε ούτε λεπτό από τον χώρο.
4. Η 16χρονη κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής πράξης αλλά και σημάδια από χτυπήματα τα οποία συνάδουν σε υποθέσεις βιασμών.

Για όλα τα ανωτέρω οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι (ο ένας με περιοριστικούς όρους) μέχρι την τακτική δικάσιμο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου