26.1.13

Στα αζήτητα η σορός της 11χρονης στη Θεσσαλονίκη!

Στα αζήτητα, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου «Γεννηματάς», παραμένει η σορός της 11χρονης που το μεσημέρι της Τρίτης «έσβησε» όταν παρασύρθηκε από σχολικό λεωφορείο, ενώ διέσχιζε με το ποδήλατό της την οδό Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Η κυρία (45-50 χρόνων) που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο και δήλωσε ότι είναι η γιαγιά της προκειμένου να παραλάβει τη σορό του παιδιού, τελικά δεν ήταν και ψευδώς δήλωσε συγγένεια με το άτυχο κορίτσι.

Η γυναίκα, Βουλγαρικής υπηκοότητας, προσήχθη στην αστυνομία και εξετάστηκε από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε πως δεν έχει καμία συγγενική σχέση με το παιδί. Το διαβατήριο που προσκόμισε στην Αστυνομική Διεύθυνση και υποστήριξε ότι ανήκει στην 11χρονη ήταν πλαστό ή κλεμμένο αφού είχε στοιχεία άλλου παιδιού που ζει στη Βουλγαρία.

Οι Αρχές της Θεσσαλονίκης έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες για να εντοπίσουν τους γονείς της 11χρονης που μέχρι σήμερα είναι άφαντοι, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι βρέθηκε στην Ελλάδα, όπως και τις συνθήκες διαβίωσής του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου