1.9.12

ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ILLUMINATI ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Μια πολύ παράξενη αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται σε μια ιστοσελίδα που ονομάζεται "Τάγμα των Illuminati" και θα ολοκληρωθεί στις 9, Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:23:33.
Αν κάποιος από εσάς έχει πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο / ρολόι, παρακαλούμε να σχολιάσει παρακάτω.

Εδώ είναι οι συνδέσεις στο βίντεο
Κύρια θέση: http://www.illuminatiorder.info/
Διεύθυνση για το Ρολόι http://www.illuminatiorder.info/ac/thaumaturgy/index.html 
Ε.Ε έκδοση: http://academy.illuminatiorder.eu/ σύνδεση: pass χρήστη: user: χρήστης
Έκδοση 2004: http://web.archive.org/web/20040106024317/http://illuminatiorder.info/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κόλπο με τραπουλόχαρτο - ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΟ ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΤΕ !

Με επιθέσεις στο Γύθειο συνδέουν τον παραλίγο βομβιστή της Σπάρτης

Ο 38χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα

Με τέσσερις εμπρηστικές επιθέσεις στην περιοχή του Γυθείου τον Νοέμβριο του 2011 αλλά και στα μέσα Αυγούστου του 2012, επιχειρεί να συνδέσει η ΕΛΑΣ τον 38χρονο υπάλληλο καφετέριας στα χέρια του οποίου εξερράγη, το πρωί της Παρασκευής, αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός στην οδό Ωραίας Ελένης, στη Σπάρτη.

Ο 38χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε το πρωί με ελικόπτερο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην εντατική με 80% εγκαύματα στο σώμα του.

Ο τραυματίας διέμενε στο χωρίο Αιγιές κοντά στο Γύθειο απ' όπου κατάγεται  ενώ συχνά ερχόταν και στην Αθήνα.  Οι γονείς του - ο πατέρας του ήταν υπάλληλος στα αστικά λεωφορεία - ζουν στο Περιστέρι  και βρίσκονταν για την καλοκαιρινή περίοδο κι αυτοί στην περιοχή του Γυθείου. Συγγενείς του μιλώντας στο "Βήμα" περιγραφούν τον 38χρονο σαν ένα «κάλο και συνεσταλμένο άνθρωπο που ποτέ δεν είχε αναμιχθεί σε παράνομες πράξεις».

Οι τρεις πρώτες εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν το πρωί της 3ης Νοεμβρίου 2011. Οι μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί σε δύο ATM των τραπεζών Πειραιώς και Εθνικής και στο Πρωτοδικείο του Γυθείου. Από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης.

Τότε με αφορμή αυτήν την επίθεση δικαστικοί υπάλληλοι είχαν εκδώσει ανακοίνωση που αναφερόταν ότι «δυνάμεις με ξεκάθαρα αντιδημοκρατική και αντικοινωνική στόχευση και συμπεριφορά, έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή εργαζομένων στο δικαστικό Μέγαρο Γυθείου, τοποθετώντας βόμβα, προκαλώντας καταστροφές αλλά και ανησυχία σε εργαζόμενους».

Η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε το ξημέρωμα της 20ής Αυγούστου 2012 σε προαύλιο χώρο μονοκατοικίας ιδιώτη στην περιοχή Μαυροβούνι Γυθείου. Από την έκρηξη δεν προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές ή τραυματισμός ατόμων. Σ΄όλες τις περιπτώσεις οι εμπρηστικοί μηχανισμοί που εντοπίσθηκαν είχαν-συμφωνα με τις αρχές- ομοιότητες με αυτόν που τραυμάτισε σοβαρά τον 38χρονο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν συσχετίζουν τις συγκεκριμένες εμπρηστικές επιθέσεις και τον τραυματισμό του 38χρονου με τη δράση οργανώσεων «αντάρτικου πόλης» κι ερευνούν την περίπτωση δράσης συμμορίας εκβιαστών ή επιθέσεις με προσωπικά κίνητρα. tovima.gr

ΥΓΕΙΑ-Είσαι πλούσιος θα ζείς -Είσε φτωχός πεθαίνεις !


Σε έναν νέο τρόπο λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ έχει καταλήξει η κυβέρνηση που ουσιαστικά θα μετατρέψει τον μεγαλύτερο φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας της χώρας, σε έναν μεσάζοντα για την αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα.
Ο ΕΟΠΥΥ θα προχωρά πλέον σε απευθείας διαπραγματεύσεις και "παζάρια" με ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές αλλά και με φαρμακευτικές εταιρείες για να εξασφαλίζει καλύτερες τιμές.
Με τον τρόπο αυτό η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ευελπιστεί να λαμβάνει μεγάλες εκπτώσεις για τις υπηρεσίες αυτές ώστε σιγά σιγά να καταργήσει πλήρως τα αντίστοιχα δημόσια τμήματα.
Μέσα στα σχέδια της ηγεσίας είναι να δοθούν όλες οι ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις σε μεγάλα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα ώστε το δημόσιο σύστημα να μην ασχολείται καν με αυτόν τον τομέα.
Με τις ενέργειες αυτές το σύστημα υγείας θα μετατραπεί ουσιαστικά σε ένα ιδιωτικό σύστημα με μεσάζοντα τον ΕΟΠΥΥ ο οποίος στη συνέχεια θα μοιράζει τις υπηρεσίες αυτές στους ασφαλισμένου του.
Τι θα απογίνουν οι ασθενείς; 
Όπως όλα δείχνουν και όπως πλέον δεν κρύβει η κυβέρνηση, θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν με περισσότερα χρήματα στην περίθαλψή τους.
Σήμερα δεν υπάρχουν πλέον δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις καθώς όλοι οι ασφαλισμένοι επιβαρύνονται με ένα ποσοστό της τάξης του 15%.
Θεωρείται βέβαιο πως η συμμετοχή του ασφαλισμένου θα γίνει μεγαλύτερη και θα εξαρτάται από τα οικονομικά του δεδομένα.
Όλα αυτά γίνονται γιατί το Ταμείο του ΕΟΠΥΥ μπάζει από παντού. Είναι ενδεικτικό ότι τα χρέη του αγγίζουν σήμερα τα 4,3 δις ευρώ, δεδομένου ότι έχει επιφορτισθεί και με τις οφειλές των Ταμείων που ενσωματώθηκαν.

Σούπερ Λίγκα-Νίκες για Πανιώνιο και Πλατανιά


Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο Πανιώνιος που μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο των επιτυχιών.
Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Βέροιας η οποία, από την πλευρά της μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Το γκολ της νίκης του Πανιωνίου πέτυχε στο 49' ο Μενδρινός από πάσα του Οκόγιε.
Την παρθενική του νίκη πέτυχε ο νεοφώτιστος στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία Πλατανιάς.
Η Κρητική ομάδα νίκησε εντός έδρας τον Πανθρακικό με σκορ 2-0.
Στο 30' ο Αναστασάκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Πλατανιά ενώ, στο στο 43' ο Μαραγκουδάκης έγραψε το τελικό 2-0.

Πρόγνωση καιρού για τη Κυριακή 02-09-2012

Πρόγνωση για αύριο Κυριακή 02-09-2012 
Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις 
Γενικά αίθριος καιρός. Βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
 Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ . Θερμοκρασία: Από 15 έως 33 βαθμούς κελσίου.
Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: Από 16 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά και νοτιά πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη 
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 και στην Κρήτη τοπικά έως 32 βαθμούς κελσίου.
 Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 31 βαθμούς κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Τοπικές προγνώσεις
 Αττική 
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη 
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και κατά διαστήματα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Χτύπησε αστυνομικό για να μην του κάνει έλεγχο!



Προτίμησε τη σύλληψη με βαριά κατηγορία από έναν απλό έλεγχο στη μοτοσικλέτα του ένας νεαρός «νταής» στο Βόλο! Γι’ αυτό, όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω σε έναν από αυτούς τραυματίζοντάς τον!
Ωστόσο, ο  20χρονος Έλληνας δεν πήγε μακριά καθώς ακινητοποιήθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα από τους υπόλοιπους αστυνομικούς και βρέθηκε με χειροπέδες. Το περίεργο είναι πως ήταν καθ’ όλα νομότυπος και δεν είχε κάποιο λόγο να μην υποβληθεί σε έλεγχο! Φαίνεται, όμως, ότι δε «σήκωνε» πολλά- πολλά!
Ο 27χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στην κνήμη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για απείθεια και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.protothema.gr

Σε ποια χώρα ζουν οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος;


Το γυναικείο στήθος ήταν, είναι και θα είναι, το σημείο που συγκεντρώνει τα περισσότερα ανδρικά βλέμματα. 
Ξυπνάει πόθους και πάθη και είναι γενικά παραδεκτό, ότι ένα όμορφο στήθος ξεσηκώνει τους άνδρες.
Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποια χώρα έχει τις γυναίκες με τα μεγαλύτερα στήθη;…
Πολλοί (οι περισσότεροι) άνδρες λατρεύουν τα μεγάλα γυναικεία στήθη, κάποιοι προτιμούν τα φυσιολογικά, ενώ κάποιοι άλλοι τα μικρά. Όλοι όμως στις ανδρικές κουβέντες συμφωνούν “το στήθος είναι στήθος όπως και να είναι”.
Η Γερμανική εφημερίδα Bild, έφτιαξε τον παγκόσμιο άτλαντα του γυναικείου στήθους. 
Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε εάν έχει κάποια επιστημονική βάση τα όσα έγραψαν οι Γερμανοί, ή εάν στηρίζονται σε… “εμπειρικές αναλύσεις” των συντακτών του χάρτη, παρόλα αυτά σας τον παρουσιάζουμε.
Το κόκκινο χρώμα είναι τα πολύ μεγάλα στήθη, το σκούρο γκρι τα μεγάλα, το ανοιχτό γκρι τα φυσιολογικά νούμερα, το ροζ τα μικρά στήθη και το λευκό είναι τα πολύ μικρά έως ανύπαρκτα…
Η χώρα λοιπόν στην οποία οι γυναίκες έχουν στήθος “μπαζούκας” είναι η Ρωσία, αλλά και οι Σκανδιναβικές χώρες (Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία) πλην της Δανίας. Η κεντρική Ευρώπη έχει γυναίκες με σκούρο γκρι χρώμα και η υπόλοιπη Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας έχει γυναίκες με ανοιχτό γκρι χρώμα.
Στις ΗΠΑ, οι γυναίκες έχουν μεγάλο στήθος (ας είναι καλά οι πλαστικές) ενώ στην υπόλοιπη Αμερικάνικη ήπειρο, βόρεια και νότια, τα στήθη είναι φυσιολογικά. Στην Αφρική δεν θα συναντήσετε εύκολα μεγάλα στήθη, αφού σύμφωνα με τον χάρτη, τα χρώματα είναι ροζ και άσπρα. (πολύ άσπρο όμως). Το ίδιο και στην υπόλοιπη Ασία πλην της Ινδίας, όπου το χρώμα εκεί είναι ροζ.. iatropedia.gr

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με άλογο


Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Καβάλας, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνας-Ξάνθης συνάντησε δύο άλογα...
Ο οδηγός αιφνιδιάστηκε από το θέαμα, κατάφερε να αποφύγει το ένα από τα δύο, συγκρούστηκε όμως με το δεύτερο, που πιθανότητα ήταν ήδη νεκρό.
Από τη σύγκρουση, το λεωφορείο κινδύνευσε με ανατροπή, αλλά ο οδηγός διατήρησε τον έλεγχο και το ακινητοποίησε έγκαιρα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.
Το δεύτερο άλογο που ακολουθούσε όμως, συγκρούστηκε με ΙΧ φορτηγό, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές και να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του. Ακολούθησε καραμπόλα καθώς τρία οχήματα που ακολουθούσαν προσέκρουσαν κατά σειρά στο -ήδη σταματημένο από τη σύγκρουση- φορτηγό.
Επιβάτες και οδηγοί βγήκαν από το λεωφορείο και τα ΙΧ σοκαρισμένοι. Παραμένει άγνωστο πως κατάφεραν τα δύο άλογα να βρεθούν μέσα στην Εγνατία Οδό, ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος ενεργεί η Τροχαία Καβάλας.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί,για εμπορία τεσσάρων κιλών ηρωίνης.


Δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Τουρκίας, συνελήφθησαν στην Αθήνα από αστυνομικούς τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για εμπορία και κατοχή μεγάλης ποσότητας ηρωίνης. 
Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 37 και 30 ετών κατείχαν και πουλούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, ήρθαν σε επικοινωνία μαζί τους και προφασιζόμενοι τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, συμφώνησαν να αγοράσουν ποσότητα ηρωίνης.
Αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, συνάντησε τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι στην συνέχεια συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα κιλό ηρωίνης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των δραστών, βρέθηκαν περίπου τρία κιλά ηρωίνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

Τέλος η Δωρεάν περίθαλψη σε παράνομους Μετανάστες στην Ισπανία !


Ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη δωρεάν πρόσβασης των παράνομων μεταναστών στο σύστημα υγείας, διαδήλωσαν εκατοντάδες άνθρωποι, μπροστά από ένα από τα κύρια νοσοκομεία της Μαδρίτης.
«Κανένα ανθρώπινο ον δεν είναι παράνομο!», φώναζαν οι διαδηλωτές εν μέσω μιας συναυλίας από κόρνες και σφυρίχτρες μπροστά από το νοσοκομείο Γκρεγκόριο Μαρανιόν. «Αυτή είναι μια πράξη αντίστασης κατά ενός εντελώς άδικου νόμου», εξήγησε ο Ροδρίγο Ρόχας, ένας 51χρονος Περουβιανός.
«Οι μετανάστες ήταν καλοί όταν ήθελαν φτηνό εργατικό δυναμικό και τώρα που δεν χρησιμεύουν πια σε τίποτα, τους στέλνουν στη σφαγή», πρόσθεσε ο άνδρας αυτός που ζει 15 χρόνια στην Ισπανία.
Ο άνθρωπος αυτός είχε μία μικρή κατασκευαστική εταιρεία την οποία έκλεισε μόλις έσκασε η φούσκα των ακινήτων στην χώρα. Μόλις έχασε όμως την δουλειά του, έχασε και την άδεια παραμονής του. Αποτέλεσμα, να εγκλωβιστεί στην χώρα δίχως χαρτιά, και δίχως πρόσβαση στην δημόσια υγεία.
Μέχρι σήμερα, οι μετανάστες που δεν είχαν άδεια παραμονής μπορούσαν να εξασφαλίσουν άδεια για να λάβουν ιατρική φροντίδα από τους γιατρούς του δημόσιου συστήματος υγείας.
Με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων, η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι αποφάσισε να περιορίσει εφεξής την πρόσβασή τους στη δωρεάν περίθαλψη, επιτρέποντάς την μόνον για τα παιδιά, τις εγκύους και αυτούς που χρήζουν επείγουσας βοήθειας.
Σχεδόν 2.000 γιατροί εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε αυτά τα μέτρα και ανακοίνωσαν ότι αυτοί θα συνεχίσουν να παρέχουν ιατρική φροντίδα στους μετανάστες.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 81χρονης στην Πάτρα

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών η δολοφονία 81χρονης που είχε γίνει πριν από περίπου τρεις μήνες, σε περιοχή κοντά στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της της πόλης Δράστες φέρονται ένας 29χρονος και μία 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και οπλοκατοχή.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες, πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης στην Πάτρα, όπου με το πρόσχημα της ενοικίασης ακινήτου, αλλά και της επαιτείας, κατάφεραν να την πείσουν, να τους ανοίξει την πόρτα. Στη συνέχεια, ο 29χρονος άρχισε να ερευνά τους χώρους του σπιτιού, ενώ η 30χρονη απασχολούσε την ηλικιωμένη. Κάποια στιγμή η 81χρονη αντελήφθη τις προθέσεις τους, με αποτέλεσμα οι δύο δράστες να της επιτεθούν και να την τραυματίσουν πολλές φορές με μαχαίρι. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που έκαναν έρευνες για την υπόθεση, εντόπισαν το σπίτι του 29χρονου και της 30χρονης, μέσα στο οποίο βρήκαν, το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τον φόνο, καθώς και διάφορα κοσμήματα και "φο μπιζού", που αναγνωρίστηκαν από συγγενικά πρόσωπα του θύματος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 29χρονος και η 30χρονη θα απολογηθούν την Δευτέρα, στην Α΄ ανακρίτρια Πατρών.

Νεκροί πατέρας και γιος στο ίδιο χωράφι!


Ένας 27χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από ηλεκτροπληξία, πραγματοποιώντας εργασίες στο χωράφι του κουμπάρου του, όταν το αγροτικό μηχάνημα που χειρίζονταν ήρθε σε επαφή με καλώδιο της ΔΕΗ
Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου, ωστόσο κλινικά νεκρός, για να υποκύψει λίγο αργότερα. 

Σύμφωνα με το e-volos.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στον Άγιο Γεώργιο Φερών, από όπου κατάγονταν ο νεαρός, ο οποίος ήταν νιόπαντρος, αφού πριν από περίπου ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 21 Ιουλίου, παντρεύτηκε την 24χρονη σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια.

Η τραγική σύμπτωση είναι, ότι το 2005, το θύμα έχασε τον πατέρα του επίσης στο χωράφι, όταν καταλάθος ήπιε φυτοφάρμακο.

Αιφνιδιαστικά στην Ομόνοια ο Α.Σαμαράς !


Στην Ομόνοια βρέθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να αποκτήσει ιδία άποψη για την κατάσταση στην περιοχή και για την αποτελεσματικότητα της πολιτικής αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.
Αφού περπάτησε στην πλατεία και στους γύρω δρόμους και συνομίλησε με καταστηματάρχες, ήπιε καφέ με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια -που τον συνόδευε- και τους συνεργάτες του σε δύο καταστήματα της περιοχής.
«Κοιτάξτε, εδώ κάποτε ήταν πολύβουη περιοχή της Αθήνας. Ένα διάστημα έγινε επίκεντρο παρανομιών και ανομίας. Τώρα πρέπει να παραδώσουμε την Αθήνα τόπο ασφαλή, γιατί δεν μπορεί να ζήσει ο Έλληνας διαφορετικά. Κι αυτό πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα», σημείωσε ο Πρωθυπουργός. «Το προχωράμε [...] αλλά πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά», πρόσθεσε.
«Αφού έχουμε τη δική σας κάλυψη, εντάξει», του απάντησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ...γειά σου ρε Άδωνι είσαι παλικάρι !


Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο και ευχαρίστησε για την δημόσια στήριξη που του παρείχε στην πρωινή εκπομπή του ΜΕGA.
Σύμφωνα με το parapolitika.gr η συνομιλία των δύο ανδρών είχε ως εξής: «Σε ευχαριστώ. Τόλμησες να πεις αυτό που δεν τολμάει κανένας. Είσαι άντρας. Γενναίος και παλικάρι. Το ήξερα ότι είσαι ξεχωριστός στην πολιτική ζωή αλλά σήμερα απέδειξες ότι είσαι φτιαγμένος από καλό μέταλλο" φέρεται να του είπε ο Βύρων Πολύδωρας με τον Άδωνι Γεωργιάδη να άπαντα:«Πρόεδρε είπα την αλήθεια και δεν με νοιάζει τίποτα. Αντί να βαράμε εκείνους που διόρισαν όλους το σόι βαράνε όλοι τον Πολύδωρα»
Το πρωί στην εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο όταν η συζήτηση έφτασε στους διορισμούς στη Βουλή ο Άδωνις ξέσπασε υπέρ του Βύρωνα Πολύδωρα λέγοντας ότι οι επιθέσεις κατά Πολύδωρα είναι άνανδρες και προκλητικές κι ότι ενώ είναι 30 χρόνια βουλευτής και θα μπορούσε να έχει μονιμοποιήσει και τα τρία του παιδιά στο δημόσιο δεν το έκανε.

" ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ " Οδ.Βουδούρη στην ΔΗΜΑΡ


Ενάντια στο ενδεχόμενο να περικοπούν μισθοί και συντάξεις, τάσσεται ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος τονίζει πως δεν πρόκειται να ψηφίσει κάτι τέτοιο στην Βουλή.
«Δεν θα ψηφίσω οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων», δηλώνει στην εφημερίδα «RealNews», ενώ θεωρεί πως τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση δεν συνάδουν με την προγραμματική συμφωνία.
Παράλληλα διαφωνεί με τις συνεχείς συσκέψεις που πραγματοποιούν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί. «Αν είναι να συνεχιστεί, ας αναλάβουν καθήκοντα αντιπροέδρων οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ», τονίζει.
Καταλήγοντας ο Οδυσσέας Βουδούρης, τάσσεται υπέρ μίας προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με το ΠΑΣΟΚ.

Κατήγγειλε ψευδώς ληστεία και συνελήφθη


Κατήγγειλε ψευδώς ληστεία σε βάρος του και συνελήφθη.
Πρόκειται για 47χρονο ιδιοκτήτη παντοπωλείου στο Πολύκαστρο Κιλκίς, ο οποίος κατήγγειλε χθες το απόγευμα ότι, με τη χρήση βίας, άγνωστος δράστης του απέσπασε 1.600 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε.

Ποιοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης


Τα τέσσερα κριτήρια είναι τα εξής:

1) Δικαιούχοι θα είναι χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι και άλλοι πολίτες με πολύ χαμηλά εισοδήματα οι οποίοι ζούν σε περιοχές της χώρας στις οποίες η μέση θερμοκρασία κατά τους μήνες Οκτώβριος-Απρίλιος είναι πολύ χαμηλή.

2) Πρόσθετη προϋπόθεση για την καταβολή του επιδόματος στις παραπάνω κατηγορίες θα είναι η διαμονή σε κατοικία με επιφάνεια μικρότερη από κάποιο συγκεκριμένο όριο, το οποίο ενδέχεται να καθοριστεί λίγο πάνω από τα 100 ή τα 150 τετραγωνικά μέτρα.

3) Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο να τεθεί ως πρόσθετη προϋπόθεση για την καταβολή του επιδόματος, το εξής: το σύστημα θέρμανσης της κατοικίας να προβλέπει τη χρήση πετρελαίου ή φυσικού αερίου, η τιμή του οποίου εξαρτάται από την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

4) Το επίδομα μελετάται να καταβληθεί εφάπαξ ή σε 2 ή 3 ή 4 μηνιαίες δόσεις, είτε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, είτε μέσω των φορέων που είναι αρμόδιοι για την καταβολή επιδομάτων ή άλλων εισοδηματικών ενισχύσεων προς τους ευπαθείς οικονομικά πολίτες.

Η καταβολή του επιδόματος ενδέχεται να μη γίνει άμεσα, από τις 15 Οκτωβρίου, που θα αρχίσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.

Είναι πιθανό αυτό να γίνει τον ερχόμενο Ιανουάριο, καθώς από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα σχετικά κονδύλια στον εφετινό προϋπολογισμό, απαιτείται χρόνος μέχρι να εντοπιστούν οι δικαιούχοι.




ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - Με δύο μονάδες προηγείται η ΝΔ


Προβάδισμα στη ΝΔ με ποσοστό 24,8% έναντι 22,8% του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της ALCO για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 9,8%, η Χρυσή Αυγή 8,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,8%, η ΔΗΜΑΡ 5,2%, το ΚΚΕ 4,7%.
Άλλο κόμμα δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν 7% των ερωτηθέντων, ενώ αναποφάσιστοι δηλώνουν περισσότεροι από δέκα στους εκατό (10,9%).

Σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, οι θετικές γνώμες για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά φτάνουν το 34%, για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 30%, για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο το 19%, για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Καμμένο το 23%, για τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο το 18,5%, για τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη το 34% και για τη γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα το 13%.

Ποσοστό 43% των πολιτών δηλώνουν ότι η κυβέρνηση δεν είναι συνεπής με τη συμφωνία των κομμάτων, που τη στηρίζουν, 37% θεωρούν πως είναι συνεπής, ενώ 20% δηλώνουν ότι δεν ξέρουν ή δεν απαντούν.

Η πρωτοβάθμια παροχή υγείας στη Μεσσηνία -το παράδειγμα του Κέντρου Υγείας Μεσσήνης


Γράφει: Η Αντωνία Μπούζα
Στη μιζέρια των ημερών , στην αγωνία για το πως θα καταφέρουν ν΄ανταποκριθούν τα Ελληνικά νοικοκυριά στη φοροκαταιγίδα και στις περικοπές που επιβάλλουν οι συνθήκες , προστίθεται και η αποσύνθεση του κοινωνικού μας κράτους.
Για να κρατηθεί όρθια η Χώρα πρέπει να μπορεί να λειτουργήσει το κοινωνικό κράτος.
Αυτό προϋποθέτει να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στο Δημόσιο σύστημα Υγείας και να εξυγιανθεί ο ευαίσθητος χώρος της υγείας.
Η πολιτική μας ηγεσία οφείλει όχι απλώς να προσπαθήσει , όχι απλώς να πράξει το καθήκον της , αλλά να υπερβάλλει εαυτόν  για να το επιτύχει.
Μετά από τη συρρίκωνση των εισοδημάτων των Ελλήνων , επόμενο είναι να έχουν πλέον στραφεί όλοι στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας που δυστυχώς κάθε ημέρα που περνάει καταρρέει!
Αναλώσιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την υγεία των ασθενών,είναι είδη εν ανεπαρκεία στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας.
Αυτό πέραν των κινδύνων που εγκυμονεί για τις ανθρώπινες ζωές, απαξιώνει και στα μάτια των πολιτών το κράτος και τις δυνατότητες που έχει να ανταποκριθεί στα σοβαρά και τα δύσκολα.
Ως παράδειγμα θ΄αναφερθώ στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης, που είναι μία μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με σκοπό την πρόληψη, θεραπεία και αποκατάσταση.
Εξυπηρετεί πολύ μεγάλο αριθμό ασθενών , τόσο από τον Καλλικρατικό Δήμο Μεσσήνης , όσο και από την ευρύτερη περιοχή , κυρίως αγροτικό κόσμο και πολλές φορές μη δυνάμενο να εξυπηρετηθεί αλλού ,λόγω των συνθηκών ζωής και οικονομικής δυνατότητάς του .
Ο μέσος όρος των ασθενών καθημερινά κυμαίνεται σε 300 με 400 άτομα .Εμβόλια, συνταγογράφηση φαρμάκων,πιστοποιητικά,τεστ ΠΑΠ,αλλά και επείγοντα περιστατικά κυριαρχούν των λοιπών ενασχολήσεων.
Το συγκεκριμένο Κέντρο για να λειτουργήσει ομαλά, απαιτείται να επικουρούν τους γιατρούς και άλλα τμήματα , όπως μικροβιολογικό, ακτινολογικό κλπ καθώς επίσης, να υπάρχει και επιστημονικό προσωπικό συγκεκριμένων ειδικοτήτων.
Το ακτινολογικό τμήμα όπου ήδη διαθέτει τα απαραίτητα μηχανήματα είναι ανενεργό επειδή συνταξιοδοτήθηκε η εμφανίστρια.
Το παιδιατρικό τμήμα δε λειτουργεί εξ΄αιτίας της απασχόλησης της παιδιάτρου στο Νοσοκαμείο Καλαμάτας και το οδοντιατρείο το ίδιο.
Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και η κτιριακή υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας  Μεσσήνης, για να καταδείξει πως τα πάντα φθίνουν πλέον σ΄αυτόν τον τόπο.
Επειδή αρνούμαστε να εγκταλείψουμε , αρνούμαστε να υποταχθούμε σε μία μίζερη ζωή, αρνούμαστε να χάσουμε την ελπίδα μας, απαιτούμε από την Πολιτεία στην οποία συνεχίζουμε ...ακόμη να προσβλέπουμε ,να πράξει το καθήκον της , παρά τις μεγάλες πράγματι δυσκολίες , έχοντας ένα πράγμα στο νου.
Πως η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό , πως είναι αδιαπραγμάτευτο και πως δεν παίρνει αναβολή!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Ροκ συναυλία για το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ροκ συναυλία για την τελευταία Πανσέληνο του Καλοκαιριού από το Δήμο Καλαμάτας και την Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ.
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με το συγκρότημα Jukebox and friends σε ήχους ροκ, ποπ και όχι μόνο, στο τέρμα της Ναυαρίνου, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Μαριάντα Πιερίδη: Δείτε πώς παίζει με το… στήθος της!

Είπαμε είναι καλά και χαίρεται γι αυτό! Άλλωστε καιρός ήταν να χαμογελάσει και λίγο…
Στη Σκιάθο όπου και «πετάχτηκε» πρόσφατα για ένα εξτραδάκι ίσα που πρόλαβε να κάνει μια βουτιά σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού το απόγευμα!
Μπορεί βέβαια το μαγιό να ήταν ολόσωμο αλλά πάνω στο σώμα της γινόταν πιο σέξι κι από μπικίνι!
Τι να πούμε για το ντεκολτέ…Αβυσσαλέο μέχρι και νεκρούς ανασταίνει.
Ειδικά τη στιγμή που του…βάζει χέρι και το φτιάχνει, φτιάχνει μαζί και όλα τα αρσενικά τριγύρω…όσο για το κινητό, μην απορείτε που δεν το κατεβάζει…
Είπαμε το κορίτσι τραβάει μπροστά και όσο να ναι, όταν βρίσκεται μακριά του θέλει να τον ακούει! Κακό;
gossip-tv.gr

Στους δρόμους οι ένστολοι


Στους δρόμους θα βρεθούν εκ νέου την Πέμπτη οι ένστολοι διοργανώνοντας νωρίς το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.
Οι ένστολοι αντιδρούν στα σχέδια περικοπών των ειδικών μισθολογίων και τονίζουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με κάθε νόμιμο τρόπο.
Υπενθυμίζεται ότι πραγματοποίησαν και την Παρασκευή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια έκαναν πορεία προς τη Βουλή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Στα "Φιλέτα" για πούλημα η νήσος Πρώτη !


Τα δέκα επικρατέστερα πρότζεκτ αξιοποίησης νησιών του Δημοσίου, που μπορεί να προσελκύσουν επενδύσεις και να ανατρέψουν το κλίμα στην Ελλάδα, παρουσιάζουν κατ' αποκλειστικότητα "Τα Νέα".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εκτάσεις με τα νησιά - φιλέτα εντοπίζονται στον Σαρωνικό, τον Ευβοϊκό, τις Κυκλάδες, τον Αργολικό Κόλπο, το Ιόνιο, το Κεντρικό και το Βόρειο Αιγαίο.
Πρόκειται για περισσότερα από 30 μικρά νησιά και νησίδες με εμβαδόν από 100 έως 3.100 στρέμματα.
"Φιλέτα" θεωρούνται τα νησιά που βρίσκονται στα Σύβοτα στην Θεσπρωτία, οι Στροφάδες Νήσοι στο Ιόνιο, ένα σύμπλεγμα 10 νησίδων στο Ιόνιο, η Θαλασσοπούλα στην Καβάλα, οι Νησίδες του Ευβοϊκού, οι Νησίδες του Σαρωνικού, η Τσουγκριά στην Σκιάθο, η Πρώτη στη Μεσσηνία, οι Νησίδες των Κυκλάδων και οι Νησίδες του Αργολικού Κόλπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, έχει ήδη πραγματοποιηθεί έρευνα για 585 νησιά και νησίδες, τα οποία εξετάστηκαν με κριτήρια εθνικής ασφάλειας, εμπορικότητας, δυνατότητα διασύνδεσης και απόστασης από το κοντινότερο σημείο με υποδομές, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε αν έχουν παραλίες ή όχι, αν υπάρχουν όρμοι και άλλες παράμετροι που μπορεί να καταστήσουν ελκυστικά για επενδυτές.
Από όλα τα νησιά που μπήκαν στο μικροσκόπιο της έρευνας, επιλέχθηκαν αρχικά 47 και μετά από νέο φιλτράρισμα, οι ειδικοί κατέληξαν σε δέκα ομάδες που θα  μπορούσαν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους "μεγάλους παίκτες" - επενδυτές.
Βέβαια, για να γίνει πρακτικά εφικτή η αξιοποίηση των νησιών θεωρείται απαραίτητο ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο, αφού με τα σημερινά δεδομένα για να υπάρξει πολεοδομικός σχεδιασμός, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να ανέβει έναν γραφειοκρατικό Γολγοθά 30-35 διαφορετικών αδειών.
Το ισχύον νομικό πλαίσιο δεν δίνει τη δυνατότητα στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες για την αξιοποίηση νησιών.

Τι συμβαίνει με την θητεία του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα;


Ο Νίκος Παππάς απολύθηκε στον...1,5 μήνα;
Περίεργες είναι οι πληροφορίες για την θητεία του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά.
Ο κύριος Παππάς παρουσιάστηκε στις 16 Ιουλίου στην Τρίπολη στον στρατό ξηράς.
Όπως έγινε από την αρχή γνωστό ο κύριος Παππάς θα έκανε 6 μήνες θητεία, όπως δικαιούται βάσει νόμου, καθώς. είναι πατέρας δύο τέκνων και μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ του zougla.gr ο κύριος Παππάς πήρε ...απολυτήριο και μάλιστα ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη για να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, ενώ ακολούθως μετέβη στην Αθήνα, όπου παραυρέθηκε στην "ώρα του πρωθυπουργού"

Το parapolitika.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο τύπου του ΓΕΣ, στον οποίο μεταφέραμε την πληροφορία της απόλυσης του κυρίου Παππά. Ο εκπρόσωπος του ΓΕΣ δεν γνώριζε να απαντήσει άμεσα για το θέμα και δεσμευτηκε να μάθει από την στρατολογία αν ισχύουν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Αν όντως απολύθηκε και με τι είδους άδεια -από τις πολλές που πράγματι έχει ο ελληνικός στρατός- ένας οπλίτης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και ακολούθως στη Βουλή....
parapolitika.gr

" Μόδα " τα πειραγμένα Ταξίμετρα -Οκτώ συλλήψεις !


Οκτώ οδηγοί ταξί συνελήφθησαν στη διάρκεια της νύχτας σε διάφορα σημεία της Αθήνας για «πειραγμένα» ταξίμετρα και μη έκδοση αποδείξεων.
 
Ειδικότερα, οι έξι είχαν επέμβει με ειδική συνδεσμολογία στις ταμειακές μηχανές των οχημάτων τους, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο αδύνατη την έκδοση αποδείξεων και οι δύο είχαν επέμβει στο ταξίμετρο με καλώδιο, προκαλώντας έτσι πλασματική αύξηση του αναγραφόμενου ποσού.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των διατάξεων περί φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών και θα οδηγηθούν σήμερα (1-9-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ από τους Εργοδότες-400.000 απλήρωτοι εργαζόμενοι


Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο ειδικός γραμματέας του Σωματείου Επιθεωρητών Εργασίας, Μιχάλης Χάλαρης, αποκάλυψε ότι πέρυσι, 120.000 συνολικά επιχειρήσεις δεν κατέβαλαν τα δεδουλευμένα τουλάχιστον τριών μηνών σε 400.000 συνολικά εργαζομένους.

Σύμφωνα με τον κ. Χάλαρη το 67% των καταγγελιών προς την Επιθεώρηση Εργασίας σχετίζεται με την μη καταβολή μισθών σε υπαλλήλους για τρεις-και πλέον- μήνες.

Η καλή νοικοκυρά είναι ...δούλα και κυρά!


Συμφωνία ζευγαριού, που θυμίζει το περιβόητο μυθιστόρημα «Η Ιστορία της Ο»,

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η ιστορία μιας κοπέλας από την Πάντοβα, η οποία υπέγραψε το 2004 συμβόλαιο υποσχόμενη πλήρη σεξουαλική και πνευματική υποταγή στο σύντροφο της!
Η ερωτική συμφωνία του ζευγαριού, που θυμίζει την υπόθεση του μπεστ σέλερ ερωτικού μυθιστορήματος «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» και το περιβόητο μυθιστόρημα «Η Ιστορία της Ο», «καθαγιάστηκε» μάλιστα με τα …δεσμά του γάμου το 2006.
 Όμως πέρσι η Ιταλίδα…«δούλα και κυρά» δεν άντεξε άλλο: υπέβαλλε αγωγή διαζυγίου και μηνύει τον …αφέντη για κακομεταχείριση, ύστερα από επτά χρόνια δουλείας!..

Η 31χρονη πλέον γυναίκα αποκάλυψε το δισέλιδο συμβόλαιο στους δικηγόρους της, κατηγορώντας τον πρώην σύντροφό της για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της. Τον κατηγορεί επίσης ότι την παρακολουθούσε μετά το χωρισμό τους.

Το συμβόλαιο προέβλεπε ρητά ότι η κοπέλα θα είναι «σκλάβα» του κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερου σύζυγου της, ο οποίος αναφέρεται ως «αφέντης». Τα ονόματά τους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα καθώς η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο για τη δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ερωτικό συμβόλαιο «Η σκλάβα συναινεί να υπακούει και να προσφέρει τον εαυτό της προς ικανοποίηση των επιθυμιών του αφέντη της» και «Η σκλάβα συναινεί να θέτει το σώμα της στη διάθεση του αφέντη της, για να το χρησιμοποιεί προς ικανοποίησή του». Οποιαδήποτε παράβαση των όρων, αναφέρει το συμβόλαιο, θα τιμωρείται με «ταπείνωση».

Ωστόσο, το συμβόλαιο είχε και την …καλή του πλευρά: ο «αφέντης» δεσμεύθηκε να μην υποβάλει τη σύζυγό του σε «κοπροφιλία, κτηνωδία, ασφυξία, πυροσφράγιση και γενικώς οποιαδήποτε δραστηριότητα περιλαμβάνει όπλα και πράξεις που θα μπορούσαν να σημαδέψουν το σώμα της»! Το ασυνήθιστο αυτό συμβόλαιο προέβλεπε και δικλείδα ασφαλείας, σε περίπτωση που ο αφέντης… ξεπερνούσε τα εσκαμμένα, η δούλα μπορούσε να τον σταματήσει λέγοντας τη λέξη «Μάριο» ή χτυπώντας τρεις φορές το χέρι της στην πλησιέστερη επιφάνεια.

Ο 41χρονος πλέον σύζυγος υποστηρίζει ότι η γυναίκα του υπέγραψε με τη θέλησή της και ότι οι σαδο-μαζόχιστικές ερωτικές πράξεις τους γίνονταν πάντα συναινετικά. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο εισαγγελέας Σέρτζιο Ντίνι, ο οποίος θα αποφανθεί εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί περί σωματικής κακοποίησης ή εάν πρόκειται απλώς για ένα επικίνδυνο συναινετικό ερωτικό παιχνίδι.

Η περίεργη αυτή υπόθεση φαίνεται σα να είναι βγαλμένη από το μυθιστόρημα «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», το οποίο περιστρέφεται γύρω από τη σχέση ενός ευπαρουσίαστου νεαρού δισεκατομμυριούχου που ακούει στο όνομα Κρίστιαν Γκρέι και της φοιτήτριας Αναστέιζια Στιλ. Η νεαρή γυναίκα υπογράφει συμβόλαιο, με το οποίο δεσμεύεται να υποταχθεί στο σαδομαζοχισμό την κυριαρχία του συντρόφου της, όπως η τότε 24χρονη Ιταλίδα.

Η υπόθεση έχει επίσης παρομοιαστεί με εκείνη του ερωτικού μυθιστορήματος του 1954 «Η Ιστορία της Ο», όπου η ηρωίδα, μια Παριζιάνα φωτογράφος μόδας αφήνεται μαζοχιστικά στις σαδιστικές επιθυμίες του συζύγου της.  tovima.gr

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για ζευγάρι !


Επί πέντε χρόνια ταξίδευαν ανά τον κόσμο. Και δύο μέρες μετά την επιστροφή στα πάτρια εδάφη, σκοτώθηκαν από τρένο λίγα μέτρα από την πόρτα του σπιτιού τους.

Οι 38χρονοι Ντανιέλα Βάις και Ντάνιελ Ελτερ, ταξίδεψαν σε κάποια από τα επικίνδυνα μέρη του πλανήτη, από την Ασία και την Μέση Ανατολή, μέχρι τη Νότιο Αμερική.

Επέστρεψαν στην Ελβετία την περασμένη Δευτέρα και το βράδυ της Τετάρτης, διασχίζοντας τις γραμμές του τρένου κοντά στο σπίτι τους, βρήκαν τραγικό θάνατο.

Βρέθηκαν αγκαλιασμένοι πάνω στις ράγες. Ο Ντάνιελ πέθανε ακαριαία, η Ντανιέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε το επόμενο πρωί. : daily mail/ enikos.gr

"Οι τραμπούκοι εμπρηστές πρέπει να αποκαλυφθούν"


Απόπειρα εμπρησμού, τη νύχτα στο Χαλάνδρι, του Επιμορφωτικού Κέντρου Βιβλιοθήκη - Αρχείο «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ», καταγγέλει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Καταγγέλλουμε στον λαό ότι στο Χαλάνδρι επιχειρήθηκε, τη νύχτα, εμπρησμός του Επιμορφωτικού Κέντρου Βιβλιοθήκη - Αρχείο «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ», το οποίο στεγάζεται στο σπίτι που έχει παραχωρήσει στο ΚΚΕ ο πρώην επίτιμος πρόεδρος του Κόμματος Χ. Φλωράκης.
Ο εμπρησμός επιχειρήθηκε με εμπρηστικό μηχανισμό που οι δράστες πέταξαν στο μπαλκόνι του διώροφου κτιρίου, με προφανή στόχο τον χώρο που βρίσκεται η βιβλιοθήκη και μεγάλο μέρος του Αρχείου του ΚΚΕ.
Η ανάφλεξη ήταν ταχύτατη, αλλά η πυρκαγιά αποφεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση των γειτόνων που έσπευσαν αμέσως να σβήσουν τη φωτιά, ενώ ειδοποίησαν και την πυροσβεστική υπηρεσία, το Κόμμα μας, καθώς και την αστυνομία» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ επισημαίνεται ότι το ΚΚΕ είχε καταγγείλει και στο παρελθόν ανάλογες προσπάθειες.

«Η παραπάνω τρομοκρατική ενέργεια αποτελεί μόνο μία πτυχή της δράσης του παρακράτους που ο λαός έχει γνωρίσει και σε επιθέσεις εναντίον διαδηλωτών.
Αυτή η αντιλαϊκή - αντικομμουνιστική προβοκατόρικη δράση ενθαρρύνεται από το γενικότερο αντικομμουνιστικό κλίμα που διαμορφώνεται και στοχεύει στην υποταγή των εργαζομένων για να περάσει η εναντίον τους πολιτική» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ, και υπογραμμίζει ότι «ο αντικομμουνισμός δεν θα περάσει. Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με την τρομοκρατία θα κάμψουν τη δράση του ΚΚΕ. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Οι τραμπούκοι εμπρηστές πρέπει να αποκαλυφθούν».

Δουλειές με ....Φούντες για 60 χρονο στην Μάνη !


Εξηντάχρονος χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη στην ανατολική Μάνη, από αστυνομικούς του τμήματος Αρεόπολης και Γυθείου.

Σε έρευνα, που διενεργήθηκε στον κήπο του σπιτιού του, βρέθηκαν οκτώ καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1 έως 3 μέτρων και ένα αποξηραμένο.
Ένα ακόμη δενδρύλλιο βρέθηκε σε γλάστρα μέσα στο σπίτι, καθώς και ποσότητα χασίς 7,5 γραμμαρίων.

Ο 60χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Εξαρθρώθηκε σπείρα από αρχαιοκάπηλους


ΑΡΧΑΙΑ αντικείμενα ανεκτίμητης  αξίας βρέθηκαν στην κατοχή  τεσσάρων ημεδαπών και ενός Αλβανού υπηκόου στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.
 Συγκεκριμένα σε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν:  μία λίθινη προτομή γενειοφόρου άνδρα, ένα  χρυσό δαχτυλίδι, ένα  μεταλλικό κύπελλο, δύο ζωόμορφα μεταλλικά αντικείμενα και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.
Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας τα ανωτέρω αντικείμενα επιδείχθηκαν σε αρμόδια αρχαιολόγο, η οποία αποφάνθηκε ότι εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον  εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

Ο Παναγιωτακόπουλος τα "χώνει" στο ΣΥΡΙΖΑ


«Πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με όσους κρύβονται πίσω από το όνομα "Νέος Αγωνιστής"» χαρακτηρίζει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας της παράταξης, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, τη «διοργάνωση εκδήλωσης την 3η του Σεπτέμβρη, με συνθήματα που διαχρονικά χαρακτήριζαν το ΠΑΣΟΚ».

Σε δήλωσή του, ο κ. Παναγιωτακόπουλος αναφέρει ότι «η ιστορία του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί ούτε να παραχαραχθεί, ούτε να διαστρεβλωθεί από κανέναν» και «πολύ περισσότερο από κάποια κρατικοδίαιτα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ανακάλυψαν σήμερα την αριστερή του φυσιογνωμία όταν για δεκαετίες φρόντισαν να απομυζήσουν οτιδήποτε μπορούσαν από αυτό».

Κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «χαμαιλέοντες κάθε κομματικής ηγεσίας» που «ευνοημένοι από την εξουσία που σήμερα καταγγέλλουν, διορισμένοι και αυτοί και οι οικογένειές τους, απόλαυσαν την «επανάσταση» με θέσεις και αξιώματα και σήμερα ανακαλύπτουν κοινά οράματα με αυτούς που μέχρι χθες κατήγγειλαν». «Αυτοί σήμερα έχουν το θράσος να εμφανίζονται τιμητές του ΠΑΣΟΚ» προσθέτει.

Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παναγιωτακόπουλος αναφέρει: «Αντί να αναζητά στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ οράματα, ιδεολογίες και πολιτικές ας αναρωτηθεί τι σχέση μπορεί να έχει με την 3η του Σεπτέμβρη».

Διερωτάται δε, «τι σχέση μπορούν να έχουν οι κατήγοροι του Ανδρέα Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ; Τι σχέση μπορούν να έχουν οι θιασώτες του βρώμικου '89 με το κίνημά μας; Τι μπορούν αυτοί να πουν για το ΠΑΣΟΚ και πως μπορούν αυτοί να ψιθυρίζουν συνθήματα που ποτέ τους δεν τα ασπάστηκαν;».

«Η 3η του Σεπτέμβρη είναι μέρα που ανήκει στα στελέχη του, στους αγωνιστές της Δημοκρατικής Παράταξης, στον ίδιο το λαό» καταλήγει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ.

Costa Navarino ...Σήμερα γάμος γίνεται !!!


 Σε μια λαμπερή τελετή και παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, ο έλληνας web developer Δημήτρης Γκινοσάτης και η Εντά Πολάτ, κόρη του βαθύπλουτου, τούρκου επιχειρηματία Αντνάν Πολάτ αναμένεται σήμερα το βράδυ να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας έναν μεγάλο έρωτα, που όπως αποδεικνύεται δεν έχει... σύνορα.

Η Πύλος και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, όπου θα τελεστεί ο γάμος, έχουν «πλημμυρίσει» τις τελευταίες ημέρες από επιχειρηματίες και μεγιστάνες από το εγχώριο και το διεθνές jet set. Οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς, όπως έχει χαρακτηριστεί απο πολλούς, έχουν ολοκληρωθεί ενώ δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας.

Από την αρχή της εβδομάδας, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας είχε προετοιμαστεί για να υποδεχθεί τα θηριώδη lear jet ενώ στη μαρίνα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας έχουν αγκυροβολήσει δεκάδες πολυτελείς θαλαμηγοί.

Η γνωριμία του ζευγαριού, που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έγινε από κοινούς φίλους, όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ και δεν άργησε να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Η Εντά είναι κόρη του επιχειρηματία Αντνάν Πολάτ, ενός από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες της Τουρκίας, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος της Γαλατασαράι.

Ο 59χρονος Πολάτ, εκτός από την οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση την οποία διοικεί ο ίδιος, διατηρεί αιολικά πάρκα, ξενοδοχεία, αλλά και μια σειρά από διάφορες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο 32χρονος web developer Δημήτρης Γκινοσάτης προέρχεται, επίσης, από εύπορη οικογένεια, η οποία έχει στην κατοχή της εταιρεία παραγωγής πλαστικών, στην οποία εργάζεται και ο ίδιος.

Το ζευγάρι, που σε κάθε του εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη τραβά πάνω του όλα τα φλας των φωτογράφων, μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ενώ συχνά ταξιδεύουν στο εξωτερικό για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους.

Το λαμπερό ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησία σήμερα το απόγευμα στις 7 ενώ για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί πάρτυ στην παραλία του ξενοδοχείου με άφθονα κοκτέιλ και σαμπάνια.

Εκτός από τους έλληνες και ξένους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, οι μελλόνυμφοι έχουν προσκαλέσει και πολλούς συμφοιτητές από το Πανεπιστήμιο Brown.
Ανάμεσα στους Ελληνες προσκεκλημένους ξεχωρίζουν τα ονόματα των οικογενειών Κόκκαλη, Λαλαούνη, Στράτου, Πενθερουδάκη, Μαρτίνου και Τσαβλίρη.

Η Απιστία έφερε άγριο ξυλοδαρμό !


Η απιστία μέσα στο ίδιο του το σπίτι οδήγησε σε άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού με θύματα εκείνον και την ερωμένη του, αλλά δράστη τον ίδιο του τον... αδελφό! 
Πρωταγωνιστής της ιστορίας, 50χρονος που είναι γνωστός στην Πάτρα από την απασχόλησή του σε πόστο ευθύνης τραπεζικού υποκαταστήματος. Ο οποίος αποδείχθηκε πως είχε εδώ και καιρό κρυφή ερωτική σχέση με μία νεαρή φοιτήτρια από την Αθήνα, στην οποία μάλιστα έλεγε ότι ζούσε ...μόνος! Την προηγούμενη εβδομάδα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της καλοκαιρινής του άδειας σε συνδυασμό με το ότι η σύζυγός του αδυνατούσε να λείψει από την εργασία της, ενώ το ένα παιδί τους είχε παραμείνει σε πόλη της βόρειας Ελλάδας όπου σπουδάζει, κάνοντας μόνος του τις διακοπές του. Έτσι, το ζευγάρι παρέμεινε στην Πάτρα αλλά ο ίδιος είχε όλα τα πρωινά ...δικά του, έχοντας την άνεση να κάνει ό,τι θέλει. Και αντί για βόλτες στην πόλη φαίνεται πως προτίμησε να απολαμβάνει τα ερωτικά κόλπα της νεαρής ερωμένης του την οποία όμως έφερνε στο σπίτι του! Με τη διαφορά ότι δεν υπολόγισε στα... μάτια των γειτόνων και τις κακές γλώσσες, οι οποίες φρόντισαν για την ενημέρωση της απατημένης συζύγου η οποία την προηγούμενη Παρασκευή πήρε άδεια λίγης ώρας από τη δουλειά της και πήγε αιφνιδιαστικά στο σπίτι για να ανακαλύψει την αλήθεια. Και δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο για να σιγουρευτεί πέρα από τους «ροζ» ήχους που άκουσε από την κρεβατοκάμαρα με το που άνοιξε προσεκτικά την εξώπορτα. Και αντί να κάνει έφοδο αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον αδελφό της ο οποίος μη μπορώντας να χωνέψει τα περί απιστίας έσπευσε... αρκετά εξοργισμένος. Κουνιάδος και σύζυγος μπήκαν μαζί στην κρεβατοκάμαρα και τους έπιασαν στα πράσα!
Έπεσε άγριο ξύλο!Ο οργισμένος αδελφός δεν συγκρατήθηκε. Άρχισε να χτυπά τον γαμπρό του αλλά και τη νεαρή πάνω στο κρεβάτι...! Λέγεται μάλιστα πως είδε κι έπαθε η απατημένη για να μπει στη μέση και να τον συγκρατήσει. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, την «πλήρωσε» κι ένας γείτονας. Κι αυτό γιατί το επεισόδιο συνεχίστηκε μέχρι τον διάδρομο της τριώροφης πολυκατοικίας, την ώρα που ο 50χρονος και η φοιτήτρια προσπαθούσαν να διαφύγουν. Ο κουνιάδος συνέχισε να επιτίθεται βρίζοντας τον 50χρονο και τότε βγήκε από το διαμέρισμά του ένας γείτονας που προσπάθησε να τους χωρίσει. Αλλά δυστυχώς, τις «έφαγε» για τα καλά από τον εξαγριωμένο αδελφό! Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν. Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστό η τύχη του ανδρόγυνου αφού η σύζυγος προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ.dete.gr

Αποπειράθηκε να την βιάσει σε τουαλέτα αλλά τον ..μαχαίρωσε !


 ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ
Απόπειρα βιασμού με κατάληξη τον σοβαρό τραυματισμό του ενός απο τους δυο βιαστές και μάλιστα απο μαχαίρι σημειώθηκε στις 8 χθές το βράδυ στο υπεραστικό κτελ Αχαϊας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή Αμερικανίδα υπήκοος κατευθύνθηκε στις τουαλέτες του υπεραστικού κτέλ κι εκει δέχθηκε την επίθεση δυο αδελφών - φοιτητών οι οποίοι κατα την καταγγελία της γυναίκας  κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της με σκοπό να την βιάσουν.
Η Αμερικανίδα είχε στην τσάντα της ενα μαχαίρι με το οποιο χτύπησε το ένα απο τα δυο αδέλφια και τον τραυμάτισε.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο αδελφός του διέφυγε ενώ η γυναίκα ανακρίθηκε απο αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες περίμενε τον σύζυγο της να ταξιδέψουν μαζί στην Ιταλία και μάλιστα έφερε μαζί της και τα εισητήρια του πλοίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου