2.6.12

-ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ-Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 82 -76

Παρότι ο Παναθηναϊκός πλησίασε μέχρι και στους τρεις πόντους (48-45) ο Ολυμπιακός διατήρησε το προβάδισμα ασφαλείας και έκλεισε  τον αγώνα με  82 -76 .
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΛΙΓΟ

Θανάσιμος τραυματισμός 19χρονης τουρίστριας σε τροχαίο !!

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα μετά το μεσημέρι 19χρονη τουρίστρια από την Αλγερία που έκανε διακοπές στα Μάλια.
Η τετράτροχη μηχανή την οποία οδηγούσε η 19χρονη ξέφυγε από την πορεία της στην παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου και έπεσε σε βράχια στην περιοχή της Σταλίδας στις 3.20 το μεσημέρι.
Η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε βαρύτατα και λίγο αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο.
Σοβαρά επίσης τραυματίστηκε και νεαρός συνεπιβάτης του οχήματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ !!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ
Κοντά στους πολίτες σε  περιοχές του νομού βρίσκεται καθημερινά το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω επισκέψεις:
             Δευτέρα 4 Ιουνίου, το απόγευμα,  υποψήφιοι βουλευτές και τοπικά στελέχη θα επισκεφθούν τα χωριά Φίλια, Ανδανία, Λουτρό, Οιχαλία, Μερόπη, Κατσαρού, Τσουκαλεϊκα, Σκάλα  και θα καταλήξουν στη Βαλύρα όπου θα συμμετάσχουν  στις εκδηλώσεις με αφορμή το θρησκευτικό εορτασμό της κωμόπολης.
             Τρίτη 5 Ιουνίου, το απόγευμα, κλιμάκιο με στελέχη θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κατοίκους του Τρικόρφου και των χωριών του καποδιστριακού δήμου Ανδρούσας, Κλήμα, Ελληνοεκκλησιά, Καλογερόραχη, Ανδρούσα, Εύα,  Τρίοδος, Αμφιθέα, σε  ανοιχτό  διάλογο.
          Τετάρτη 6 Ιουνίου , το πρωί ,οι υποψήφιοι βουλευτές θα συναντηθούν με τους πολίτες της πόλης της Μεσσήνης στις υπηρεσίες ,στην αγορά και τα καταστήματα προκειμένου να αφουγκραστούν τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους και να καταθέσουν τις προτάσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε μια προσπάθεια ανάκαμψης της πατρίδας και την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας κλιμάκιο θα περιοδεύσει σε χωριά της Μεσσήνης Καρτερόλι, Πιπερίτσα, Ανάληψη, Βελίκα, Νεοχώρι, Αβραμιού,  ενώ το βράδυ στις 8.30 μ.μ. ,στον πεζόδρομο-πλατεία της Μεσσήνης, θα πραγματοποιηθεί  ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση  με ομιλητές τους υπ. βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου και Τάσο Αποστολόπουλο.

Βενιζέλος -"Αυτό το πλαστό σκηνικό δεν δίνει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου"

"Με την παρουσίαση των προγραμμάτων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ χτες και προχτές, είναι φανερό για εμένα ότι η χώρα οδηγείται στο διχασμό και την ακυβερνησία", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ομιλία του από τη Λιβαδειά και σημείωσε ότι "αυτό το πλαστό σκηνικό δεν δίνει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου".
 Υποστήριξε δε ότι "αντί να αποκτήσουμε ελπίδα και προοπτική κινδυνεύουμε να μπούμε σε μια νέα κρίση, στην κρίση των σχέσεών μας με την ΕΕ".
 Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι στο μεταξύ η οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας χειροτερεύει καθημερινά, λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας και της ακυβερνησίας, φέρνοντας τα παραδείγματα των τραπεζών, του τουρισμού και της ενέργειας, "που κλονίζεται χρηματοοικονομικά ο πυλώνας της ΔΕΗ".

ΠΑΝΙΚΟΣ- Ξυλοκόπησαν επιβάτες στον Ηλεκτρικό !!

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ  ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΑΘΗΝΑ !! ( ΔΙΑΒΑΣΕ  ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ  ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ )
Εισβολή σε βαγόνι του ΗΣΑΠ, που βρισκόταν στον σταθμό της Βικτώριας, έκανε μία ομάδα νεαρών που φορούσε κράνη. Όπως όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, αναζητούσαν άτομα που... είχαν κόκκινα κασκόλ και πήγαιναν προς το ΣΕΦ για τον τελικό μεταξύ των ομάδων μπάσκετ Ολυμπιακού - ΠΑΟ.

Επικράτησε πανικός και αναστάτωση μεταξύ των επιβατών, αφού την ώρα εκείνη στον σταθμό δεν υπήρχαν αστυνομικοί, παρά μόνο δύο υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρίας ασφάλειας.

Οι εισβολείς ξυλοκόπησαν επιβάτες που έφεραν εισιτήρια του Ολυμπιακού και αποχώρησαν ...nonews-news.

Α. Σαμαράς: Υπάρχει το λόμπι της δραχμής !!

«Υπάρχει το λόμπι της δραχμής που επιδιώκει την επιστροφή της χώρας στη δραχμή.
Για να λεηλατήσουν τη χώρα κανονικά στη συνέχεια», δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς. Σημειώνει πως «η Ευρώπη αλλάζει και θα ήταν έγκλημα να χάσουμε, ύστερα από τόσες θυσίες την ευκαιρία που άρχισε να προβάλλει. Δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα το ευρωομόλογο.

Αν εμείς έχουμε καταγγείλει εν τω μεταξύ τη δανειακή σύμβαση, δε θα μπορέσει η Ελλάδα να επωφεληθεί.
Όπως δε θα επωφεληθεί ούτε από τα ομόλογα έργου που θα βγουν πολύ νωρίτερα». Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκφράζει το παλιό, το λαϊκισμό και τον κρατισμό και προσθέτει: «Να μην ισχυρίζεται κανείς ότι δεν υπάρχει η διαδικασία αποπομπής μας από την ευρωζώνη. Αν διακοπεί η χρηματοδότηση της χώρας, μόνοι μας θα αναγκαστούμε να φύγουμε.

Και κάτι τελευταίο: Αν υπήρχε μονομερής καταγγελία της δανειακής σύμβασης, τότε προτού αντιδράσουν οι δανειστές μας θα αντιδρούσαν οι αγορές. Και εκεί δεν υπάρχει ούτε "σκληρή διαπραγμάτευση, ούτε μπλόφα" ». Σε ότι αφορά την κυβερνητική συνεργασία ο κ. Σαμαράς δηλώνει ότι μπορεί να συνεργαστεί με όσους δέχονται την επιδίωξη «να εξαλείψουμε το έλλειμμα , αλλάζοντας την οικονομική πολιτική της ασφυξίας και παραμένοντας στο ευρώ».

ΣΠΑΝΙΑ ευθυγράμμιση πλανητών μετα από ...105 χρόνια !!

  Το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου, Γή ,Αφροδίτη και Ήλιος  σε μία ευθεία !!
Οι σπάνιες ευθυγραμμίσεις ανάμεσα στη Γη, την Αφροδίτη και τον Ήλιο επέτρεψαν στους αστρονόμους του 17ου και 18ου αιώνα να υπολογίσουν για πρώτη φορά με ακρίβεια την απόστασή μας από τον Ήλιο. Τώρα, αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για την επόμενη διάβαση της Αφροδίτης το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου, ένα φαινόμενο που δεν θα επαναληφθεί για τα επόμενα 105 χρόνια.

Το απόγευμα της 5ης Ιουνίου, η Αφροδίτης θα αρχίσει να περνά ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο, οπότε θα γίνει ορατή ως σκοτεινή κηλίδα που κινείται σε ένα ταξίδι 6,5 ωρών πάνω στον διάπυρο ηλιακό δίσκο.

«Εδώ και αιώνες, η διάβαση της Αφροδίτης θεωρείται μια από τις σημαντικότερες στιγμές για τους αστρονόμους» σχολίασε στο Γαλλικό

Πρακτορείο ο Κλοντ Καταλά, επικεφαλής του Παρατηρητηρίου του Παρισιού.

Το απόγευμα της 5ης Ιουνίου, η πρώτη φάση της διάβασης θα γίνει ορατή στη Βόρειο Αμερική, την Κεντρική Αμερική και το βορειότερο τμήμα της Νοτίου Αμερικής.
Η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και η Νότια Ασία θα μπορέσουν να δουν μόνο την τελική φάση του φαινομένου λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα της 6ης Ιουνίου.

Οι μόνες περιοχές από τις οποίες η διάβασης θα είναι ορατή για όλη τη διάρκειά του θα είναι η ανατολική Ασία και ο Δυτικός Ειρηνικός.

Μόνο έξι διαβάσεις της Αφροδίτης έχουν καταγραφεί από τότε που ο Γερμανός μαθηματικός προέβλεψε θεωρητικά το φαινόμενο τον 17ο αιώνα.

Οι επιστήμονες σύντομα κατάλαβαν ότι θα μπορούσαν θεωρητικά να υπολογίσουν τριγωνομετρικά την απόσταση Γης-Ήλιου, τη λεγόμενη Αστρονομική Μονάδα (AU), αν χρονομετρούσαν την ίδια διάβαση της Αφροδίτης από διαφορετικές περιοχές του κόσμου.


 Για το λόγο αυτό, η Βρετανία και η Γαλλία, οι τότε υπερδυνάμεις του πλανήτη, έστειλαν αποστολές σε μακρινά μέρη για να καταγράψουν τις διαβάσεις του 1761 και του 1769.

Η βρετανική αποστολή του 1761 αναχώρησε από το Πλύμουθ, δέχθηκε όμως επίθεση από γαλλικά πλοία και τα μέλη της εξέφρασαν την επιθυμία να γυρίσουν πίσω. Έλαβαν όμως την προειδοποίηση της βρετανικής Βασιλικής Εταιρείας ότι η πρόωρη επιστροφή τους θα ήταν «σκάνδαλο» που θα οδηγούσε στο διασυρμό τους.

Εξίσου δραματική, αλλά με πιο θετική εξέλιξη, ήταν η βρετανική αποστολή του 1769, όταν ο μεγάλος εξερευνητής Τζέιμς Κουκ εστάλη στην Ταϊτή για να καταγράψει το σπάνιο φαινόμενο.
Όταν ολοκλήρωσε αυτό το έργο, ο Κουκ άνοιξε την επιστολή με τις οδηγίες για την πραγματική -και μυστική- αποστολή του: να ανακαλύψει και να χαρτογραφήσει τη μυστηριώδη «νότια ήπειρο», που αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Ακόμα και σήμερα, όμως, η διάβαση της Αφροδίτης παραμένει χρήσιμη για την αστρονομία: ερευνητές σε όλο τον κόσμο θα την παρακολουθήσουν με προσοχή προκειμένου να τελειοποιήσουν τις μεθόδους τους για την ανακάλυψη πλανητών έξω από το Ηλιακό Σύστημα.

Η προηγούμενη διάβαση ήταν σχετικά πρόσφατα, το 2004. Η επόμενη όμως απέχει πολύ, αφού αναμένεται το Δεκέμβριο του 2117.



ΣΟΚ -Γιγαντιαία αντικείμενα πλησιάζουν την Γη -ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο SETI τρία γιγαντιαία Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα πλησιάζουν την Γη, μάλιστα ο Αστροφυσικός Craig Kasnov που εργάζεται στο Ινστιτούτο SETI (δεν θα πρέπει να τον συγχέουμε με τον Craig Kasnoff) ανακοίνωσε ότι, το μήκος του ενός από αυτά, πλησιάζει τα 240 χιλιόμετρα και η προσέγγιση τους στην Γη αναμένετε, στα μέσα Δεκεμβρίου του 2012.
 Μέχρι εδώ όλα καλά, τα περίεργα όμως άρχισαν να συμβαίνουν από τότε που αυτή η έρευνα είδε το φως της δημοσιότητας. 

α) Η Ιστοσελίδα του Ινστιτούτο SETI που ήταν μια απλή ιστοσελίδα, έγινε ξαφνικά, μόνο για μέλη υπό πληρωμή και μάλιστα με περιορισμένη πρόσβαση, με ένα κειμενάκι, που προτρέπει να γίνεις μέλος σε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, για την αναζήτηση ζωής στο σύμπαν.   
β) Είχαμε δώσει τις συντεταγμένες που μπορούσε κάποιος να δει τα αντικείμενα αυτά στην ιστοσελίδα www.sky-map.org  με
συντεταγμένες 19 25 12 -89 46 03 για το πρώτο και μεγαλύτερο αντικείμενο όπου και η κεντρική φωτογραφία του άρθρου Τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά από εκείνες τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του sky-map έχουν εξαφανιστεί οι σκιές αυτές (κατά την γνώμη μας τεχνηέντως) αλλά στην θέση με το στίγμα 09 52 31 -70 29 15,8 διακρίνεται καθαρά ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος.
  Κάντε το τεστ και μόνοι σας για να δείτε .... πανομοιότυπο ουράνιο σώμα
που αποκλείει κάθε παρερμηνεία για το τι παρατηρούμε υπάρχει και στις συντεταγμένες 09 41 40 -60 17 51. ενώ πλήρη σχηματισμό άλλες δύο πανομοιότυπες σκιές στην θέση 08 54 10 -55 36 11 και 09 23 07 -55 21 57.
 Τα συμπεράσματα δικά σας.
 Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες μια και το θέμα συσχετίζεται άμεσα με γεγονότα που έχουν γίνει αλλά και αναμένονται να συμβούν στους επόμενους μήνες.

Στ.Μπένος - “Το ΠΑΣΟΚ θυσιάστηκε για να σωθεί η πατρίδα”

Το ΠΑΣΟΚ θυσιάστηκε για να σωθεί η πατρίδα” είπε ο πρώην υπουργός Σταύρος Μπένος, στην κοινή συνέντευξη που έδωσε, το Σάββατο το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Rex, στην Καλαμάτα, με τους πρώην βουλευτές Γιάννη Γιαννακόπουλο και Πέτρο Κατσιλιέρη, καθώς και με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Κανελλόπουλο.
Οι πρώην βουλευτές, όπως και ο γ.γ. του υπουργείου, σημείωσαν ότι αποδέχονται την κρίση του ελληνικού λαού, ζήτησαν όμως αυτόν -και τους Μεσσήνιους φυσικά- να ακούσουν με προσοχή τις προτάσεις και τις θέσεις όλων των κομμάτων, προκειμένουν, όπως είπε ο Π. Κατσιλιέρης- να διαπιστώσουν ποια είναι αυτά που λαϊκίζουν και ποια λένε την αλήθεια.
Επισήμανε ότι δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση χωρίς το ΠΑΣΟΚ, το οποίο -όπως είπε- ανανεώνεται και παραμένει ο κυρίαρχος εκφραστής της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Οι ποδηλάτες βγήκαν από τα ...ρούχα τους στην Θεσσαλονίκη -ΦΩΤΟ

Κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα τους βγήκαν οι λάτρεις του ποδηλάτου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς γυμνής ποδηλατοδρομίας, με σκοπό την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης.
Η ποδηλατοδρομία ξεκίνησε από το πάρκο της ΧΑΝΘ, πέρασε μέσα από το ιστορικό κέντρο της πόλης και επέστρεψε στο σημείο εκκίνησης, όπου οι διοργανωτές υποσχέθηκαν ένα αξέχαστο πάρτι.
Την διοργάνωση της Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας στηρίζουν τα Παιδιά Εν Δράσει, η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, οι Street Panthers, η Sfina, η Θεσσαλονίκη Αλλιώς, το Δίκτυο Κινήσεων Θεσσαλονίκης και η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας «Θεσσαλονίκη 2014».

Τρόικα: «Tέρμα οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις»

«Με την καινούργια κυβέρνηση θα συζητήσουμε όλες τις πτυχές του νέου μνημονίου. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι πλέον οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα αλλά και οι συντάξεις έχουν φθάσει στα επίπεδα που ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1990. 
Στο σημείο που θέλαμε να υποχωρήσουν. Σε αντίθεση με τις τιμές που δεν έχουν πέσει σχεδόν καθόλου». 
Στη δήλωση αυτή προέβη ο επικεφαλής της τρόικας για την ΕΚΤ Κλάους Μαζούχ στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» δείχνοντας τη διάθεση των δανειστών να συζητήσουν το νέο μνημόνιο με τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και πως δεν επίκεινται νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.

Nεκρή με 18 μαχαιριές 27χρονη !!

Νεκρή με 18 μαχαιριές στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκε το πρωί στο Νοσοκομείο της Καλύμνου, 27χρονη κάτοικος του νησιού. 
Το νοσοκομείο το ειδοποίησε ο 42χρονος σύζυγος της που ισχυρίζεται ότι η 27χρονη αυτοκτόνησε.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότερο αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Την Κούρεψε ..γουλί γιατί φλέρταρε στο Facebook !!

Ο εραστής την κούρεψε ...γουλί για να την εκδικηθεί επειδή φλέρταρε με άλλον στο facebook! 
Ο λόγος για κομμώτρια, παντρεμένη με ένα παιδί και νεαρό μπάρμαν ο οποίος εργάζεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα καλοκαιρινά κλαμπ της πόλης.
 Μάλιστα το περιστατικό, που συνέβη πριν από δύο εβδομάδες, έχει γίνει ευρέως γνωστό στα νυχτερινά στέκια της Πάτρας και τις τελευταίες ημέρες δίνουν και παίρνουν τα σχόλια.
Πολλοί γνώριζαν για τον παράνομο ερωτικό δεσμό που είχε αναπτυχθεί εδώ κι έναν χρόνο περίπου ανάμεσα στην 42χρονη γυναίκα και τον 30χρονο μπαρμαν.
 Γνωρίστηκαν σε ένα από τα μαγαζιά που εργαζόταν ο τελευταίος και το ειδύλλιο δεν άργησε να αναπτυχθεί μεταξύ τους.
 Λέγεται μάλιστα ότι η εν λόγω κυρία υπέκυπτε ακόμα και σε extreme ερωτικές απαιτήσεις του νεαρού ο οποίος γοητευόταν με το να την βλέπει να χρησιμοποιεί ερωτικά βοηθήματα ή ακόμα και να συνευρίσκονται σε δημόσιο χώρο.
Αυτοί που γνωρίζουν καλά και τους δύο, αναφέρουν ότι η 42χρονη ήταν μία σεμνή γυναίκα αλλά από τότε που γνώρισε τον μπάρμαν άρχισε να αλλάζει εικόνα και συμπεριφορά, μαθαίνοντας από αυτόν να είναι πιο προκλητική και να σκέφτεται συνεχώς τη σεξουαλική πράξη.
Όσο για τον σύζυγό της, εκείνος δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, παρ' ότι η ίδια έλειπε σχεδόν κάθε μέρα από το σπίτι και επέστρεφε πολύ αργά.
Όμως για την πρόσφατη εξέλιξη στάθηκε αφορμή το γεγονός ότι η γυναίκα συνομιλούσε στο facebook με άλλον νεαρό με τον οποίο είχε ανταλλάξει μηνύματα με σαφές ερωτικό υπονοούμενο. Δεν γνώριζε ότι ο μπάρμαν είχε υποκλέψει τον κωδικό της κι έτσι είχε τη δυνατότητα να μπει στο προφίλ της και να το ανακαλύψει. Και όταν συνέβη αυτό, ο ίδιος έγινε έξω φρενών και αποφάσισε να την εκδικηθεί.
Της... έκοψε τα μαλλιά! 
Αρχικά δεν της είπε κουβέντα για τα μηνύματα που είχε διαβάσει. Την προπερασμένη Παρασκευή όμως την κάλεσε να βγουν έξω το βράδυ, αλλά της είπε ότι ήθελε να πάνε με το αυτοκίνητό του μια βόλτα για να συνευρεθούν.
Εκείνη δέχθηκε αλλά όταν έφθασαν στην πλαζ και άρχισε να την αγκαλιάζει, την ακινητοποίησε και με ένα ψαλίδι της έκοψε τούφες από τα μαλλιά της!
Στη συνέχεια μάλιστα την έβγαλε από το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε, προειδοποιώντας την πως αν του έκανε μήνυση ή κάτι αντίστοιχο, θα μάθαινε τα πάντα ο άνδρας της από τις φωτογραφίες της που έχει στην κατοχή του!dete.gr

ΟΥΡΕΣ στο Μανάβικο αλλά για ....Μάτι !!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Έκαναν ουρά έξω από μανάβικο για να δουν live πορνό.
 Το περιστατικό συνέβη το προηγούμενο Σάββατο, σε κατάστημα που λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας. Ο αλλοδαπός μανάβης μαζί με μία νεαρή συμπατριώτισσά του είχαν κλειστεί μέσα στο μαγαζί και απολάμβαναν τις ερωτικές τους στιγμές.
Μόνο που οι κραυγές της γυναίκας ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά με αποτέλεσμα αρκετοί να πλησιάσουν.
 Και διαπιστώνοντας ότι από ένα σημείο της τζαμαρίας είχαν καλή οπτική επαφή, άρχισαν να στήνονται στην ουρά ώστε να παρακολουθήσουν όλη την πράξη! Και φυσικά όσοι περνούσαν τυχαία από το σημείο και τους έβλεπαν, σταματούσαν κι εκείνοι με τη σειρά τους για να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους...dete.gr

Πήγαν για εξέταση και… έκλεψαν το γιατρό!

«Μαϊμού» αποδείχθηκαν οι… πόνοι που έλεγε πως ένιωθε μια 32χρονη τσιγγάνα, όταν επισκέφτηκε έναν γιατρό στην Κέρκυρα συνοδευόμενη από άλλο ένα ζευγάρι 34 και 36 χρόνων και μια 29χρονη συγγενή της! 
Σκοπός τους ήταν να αρπάξουν ό,τι μπορούσαν από το ιατρείο!

Πράγματι, οι τρεις τσιγγάνοι εκμεταλλεύτηκαν την απασχόληση του 55χρονου γιατρού με την υποτιθέμενη ασθενή, για να ερευνήσουν το ιατρείο και να αρπάξουν από ένα συρτάρι 5.000 ευρώ!
Όμως, ο γιατρός τους αντιλήφθηκε και τράπηκαν σε φυγή μαζί με την… άρρωστη! Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Πλατυτέρας, όπου οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ ο 36χρονος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- Η απαγωγή με Καλάζνικοφ ..ήταν Ρόζ ραντεβού με Αλβανίδα !

Πως ένας 50χρονος αναστάτωσε την αστυνομία της Φθιώτιδας, χθες το βράδυ

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 11.00΄, όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν 50χρονο απόστρατο αξιωματικό, ο οποίος τρομοκρατημένος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι 3 κακοποιοί τον ακινητοποίησαν στην περιοχή της Ροδίτσας και με την απειλή δυο καλάσνικοφ και ενός πιστολιού του πήραν το αυτοκίνητό του, αφού πρώτα τον έδεσαν σε ένα δέντρο.

Στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός. Στήθηκαν μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία και αστυνομικοί οπλισμένοι "χτένιζαν" όλη τη νύχτα την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας αλλά και τηε ανατολικής Φθιώτιδας για τον εντοπισμό των δραστών και του ασημί Toyota Yaris που πήραν από το θύμα.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες μέχρι το "θύμα" να πει την αλήθεια στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή δεν υπήρξαν καλάσνικοφ και ληστές, αλλά ένα ροζ ραντεβού με μια "φίλη" του Αλβανίδα, το οποίο δεν εξελίχθηκε όπως αυτός το ονειρευόταν.

Σύμφωνα με τα όσα τελικά είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος, είχε πάει με τη "φίλη" του σε αγροτικό δρόμο μεταξύ της Μαγνησίας και της Ροδίτσας, κοντά στις γραμμές του τρένου.
Στις 10.30΄το βράδυ εμφανίστηκαν 3 άγνωστοι άνδρες, πιθανότατα ομοεθνείς της φίλης του, οι οποίοι αφού τον έδεσαν σε ένα δέντρο, πήραν το αυτοκίνητό του μαζί με την Αλβανίδα και εξαφανίστηκαν.

Όταν, μετά από 40 λεπτά περίπου, κατάφερε να λυθεί, περπάτησε μέχρι το περίπτερο στην πλατεία της Νέας Μαγνησίας και πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία.
Έτσι φοβούμενος να πει για το ροζ ραντεβού, αφού είναι παντρεμένος, σκαρφίστηκε την ιστορία με τα καλάσνικοφ και τους κακοποιούς..lamiareport.gr

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ !

Με την Ντόρα Μπακογιάννη στη θέση του επικεφαλής, δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Στην δεύτερη θέση περνάει ο Χαράλαμπος Αθανασίου, στην τρίτη ο Χρύσανθος ΛΑζαρίδης και στην τέταρτη ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης που σημαίνει ότι για να εκλεγεί θα πρέπει να αυξήσει το ποσοστό της ΝΔ. Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι αυτή την φορά και ο πρώην υπουργός της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος.  
Η πλήρης σύνθεση του ψηφοδελτίου έχει ως εξής.
1. Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη του Κωνσταντίνου
2. Χαράλαμπος Αθανασίου του Χριστόφα. Αρεοπαγίτης Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, όπου εκλέγεται από το 2008 έως σήμερα. Εργάστηκε για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Έλληνα δικαστή, την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης και την απεξάρτηση της Δικαστικής από την Εκτελεστική Εξουσία.
3. Χρύσανθος Λαζαρίδης του Αλεξάνδρου. Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Σπούδασε οικονομικά στην Ελλάδα, το Λονδίνο και τις ΗΠΑ. Εργάστηκε ως χρηματιστηριακός αναλυτής και δημοσιογράφος στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Συνεργάστηκε με τις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», καθώς και με το περιοδικό «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ». Συμμετείχε στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και, για τη δράση του, συνελήφθη την 'Ανοιξη του 1974. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων της Νέας Υόρκης.
4. Ιωάννης Μιχελάκης του Σπυρίδωνος. Εκπρόσωπος Νέας Δημοκρατίας. Δημοσιογράφος.
Σπούδασε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς. Εργάστηκε σε σειρά εφημερίδων. Διετέλεσε αρχισυντάκτης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και την τηλεόραση του MEGA, διευθυντής στο MEGA Κύπρου, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, διευθυντής της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ».
5. Ηλίας Κονοφάγος του Κωνσταντίνου. Χημικός Μηχανικός του Ελβετικού Ομόσπονδου Πολυτεχνείου της Λοζάνης. Διδάκτωρ της Ecole Centrale Paris και της Σχολής του Γαλλικού Ινστιτούτου Πετρελαίου. Διετέλεσε στέλεχος των εταιριών Total, Mobil North Sea, ΔΕΠ Α.Ε., ΔΕΠ-ΕΚΥ Α.Ε., ΕΛΠΕ Α.Ε. Πρώην διευθυντής Έρευνας και Παραγωγής Κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.».
6. Αναστασία Σαλή - Παπασαλή του Βασιλείου. Πρύτανης Ιονίου Πανεπιστημίου. Καθηγήτρια Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας. Διπλωματούχος Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ. Πτυχιούχος-Διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων τεχνικών εκθέσεων, ερευνητικών εργασιών. Συμμετείχε σε σειρά αρχαιολογικών εργασιών και ερευνητικών προγραμμάτων.
7. Σταύρος Παπαγεωργίου του Βασιλείου. Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε καθηγητής στη Μέση Επαγγελματική Τεχνική Νοσηλευτική Σχολή του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Διετέλεσε δήμαρχος του Δήμου Ιθώμης, μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Καρδίτσας και εκπρόσωπος στη Γενική της Συνέλευση.
Από το 2002, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, κατέστη 'Ατομο με Αναπηρία. Από το 2011 είναι αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας και μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ.
8. Θεόδωρος Λαμπράκης του Γρηγορίου. Οικονομολόγος. Έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο του Buckingham και έχει Master από το City University. Από το 1991 έως το 2003 έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής σε διάφορες επιχειρήσεις και έκτοτε δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα.
9. Σωτήριος Βαχαβιώλος του Ιωάννη. Πτυχιούχος Μηχανολογίας του Πανεπιστημίου Fairleingh Nτίκινσον με BSEE. Διδακτορικό από το Columbia University. Μεταπτυχιακό στη φιλοσοφία από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Κατέχει σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
Είναι ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Physical Acoustics Cooperation, η οποία μετονομάστηκε σε MISTRAS Group, Inc. Η εταιρία του απασχολεί 3.500 εργαζόμενους, σε 85 γραφεία σε όλο τον κόσμο και θεωρείται πρωτοπόρος για την προστασία και συντήρηση υποδομών.
10. Αθανάσιος Γιαννόπουλος του Λάμπρου. Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρώην Υπουργός
11. Δήμητρα Λυγούρα του Γεωργίου. Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων.
Καθηγήτρια Πληροφορικής στο Κέντρο Πληροφόρησης και Στήριξης Νέων του Δήμου Δάφνης.
Υπεύθυνη του Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΟΝΝΕΔ.
12. Δημήτρης Τσομώκος του Παναγιώτη. Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Κάτοχος Διδακτορικού του Πανεπιστημίου Yale των Η.Π.Α.
Έχει εργασθεί στην Τράπεζα της Αγγλίας και έχει διατελέσει σύμβουλος σε πολλές κεντρικές τράπεζες.

Διακοπές ...ΓΙΟΚ για τους Έλληνες !!

Διακοπές στο...σπίτι τους θα κάνουν οι Έλληνες – Σχεδόν μηδενικές οι κρατήσεις !!
Με τους Ευρωπαίους τουρίστες να νιώθουν ανασφάλεια να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους ελληνικά νησιά και με τους Έλληνες να μην μπορούν να παραθερίσουν παρά μόνο στο εξοχικό τους, το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται δυσοίωνο καθώς κατακόρυφη είναι η πτώση της κίνησης στους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς .
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, οι Έλληνες αναμένεται να είναι άφαντοι φέτος από τα ελληνικά νησιά καθώς 500.000 οικονομικά αδύναμοι που έκαναν χρήση των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού θα μείνουν φέτος στα σπίτια τους, αφού η προηγούμενη κυβέρνηση κατήργησε τα προγράμματα αυτά.
Εκατοντάδες χιλιάδες επίσης Έλληνες είναι άνεργοι και άλλοι που απασχολούνται δεν έχουν ικανά εισοδήματα να καλύψουν τις ανάγκες της εφορίας. Όσο για τα μηνύματα από το εξωτερικό ο πιο ταξιδιάρης λαός, οι Γερμανοί, θα προτιμήσει φέτος άλλους προορισμούς, όπως την Τουρκία και ίσως την Ισπανία με τις απώλειες στην Ελλάδα να φτάνουν το 30%.
Αλλά και και τους Βρετανούς, τόσο η οικονομική κρίση όσο και η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων κρατούν μακριά τους Βρετανούς τουρίστες. Οι αφίξεις από άλλες χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία και οι σκανδιναβικές χώρες, παρουσιάζουν επίσης κάμψη που μάλλον είναι ελεγχόμενη και ίσως σε αρκετές περιπτώσεις να μη φτάσει στο 10%.

Από άλλους προορισμούς, όπως η Ρωσία, οι ΗΠΑ ή το Ισραήλ, η εικόνα είναι σίγουρα θετική για τους Ρώσους, που εξακολουθούν να βρίσκουν ελκυστικές τις διακοπές στην Ελλάδα, αν και έχει παρατηρηθεί ότι διεκδικούν πιο επίμονα χαμηλότερες τιμές από τους ξενοδόχους.iefimerida.gr

«Καμπάνα» για τον 24χρονο Καλαματιανό που εκβίαζε 14χρονη στο facebook

Ακριβά πλήρωσε χθές το βράδυ, την «πλάκα», όπως περιέγραψε, ο 24χρονος Καλαματιανός που έκανε μέσω facebook, σε ανήλικη 14χρονη από την Αθήνα, με το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, να τον καταδικάζει σε 3 χρόνια φυλάκιση και 2 μήνες για απειλή και κατ΄εξακολούθηση προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με ανήθικες προτάσεις μέσω διαδικτύου.

Ο 24χρονος συνελήφθη στις 29 Μαΐου, όταν η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι απειλούσε την κόρη της να έρθουν σε σεξουαλική επαφή, ειδάλλως θα κατασκεύαζε και θα αναρτούσε στο διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό.

Η ΑΝΗΛΙΚΗ

Κατά τη σημερινή διαδικασία, κατέθεσε τόσο η μητέρα της ανήλικης, όσο και η ίδια η ανήλικη, περιγράφοντας τι συνέβη από τις 25 έως και τις 29 Μαΐου. Όπως είπαν, ο 24χρονος προσέγγισε διαδικτυακά την ανήλικη, όταν αυτή έπαιζε σε παιχνίδι στο ίντερνετ.

Τις έκανε άσεμνες προτάσεις και της ζητούσε το τηλέφωνο. Όταν αυτή αρνήθηκε, την εκβίασε ότι έχει κλέψει φωτογραφίες της από το προφίλ της στο facebook, πως θα τις παραποιήσει και θα τις αναρτήσει σαν πορνογραφικό υλικό.

Η μικρή τρόμαξε, ενημέρωσε τη μητέρα της και μαζί απευθύνθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Εκεί τους έδωσαν οδηγίες και ζήτησαν από την ανήλικη, η οποία διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, να κλείσει στον 24χρονο ραντεβού. Έτσι και έγινε και το ραντεβού, κλείσθηκε στην Πετρούπολη Αθήνας για την Τρίτη 29 Μαΐου. Αστυνομικοί της Δίωξης πήγαν στο σημείο συνάντησης, χωρίς την ανήλικη, αλλά ο 24χρονος δεν εμφανίσθηκε.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την οικογένεια, πως προφανώς δεν θα τους ξαναενοχλήσει και ζήτησαν από την ανήλικη να διαγράψει τους λογαριασμούς της στο facebook. Όταν όμως μπήκε στο facebook, η ανήλικη βρήκε μήνυμα από τον 24χρονο, το οποίο η Δίωξη εξέλαβε ως απειλητικό και προχώρησε στη σύλληψη του νεαρού.

Ο 24ΧΡΟΝΟΣ

Ο 24χρονος κατά την απολογία του, παρουσίασε τα γεγονότα, τελείως διαφορετικά. Είπε πως πράγματι μίλησε στην ανήλικη μέσω ενός παιχνιδιού στο ίντερνετ και στη συνέχεια έγιναν φίλοι στο facebook.

Ωστόσο, περιέγραψε ότι η ανήλικη είχε δημιουργήσει 2 προφίλ και σε κανένα από αυτά δεν ανέφερε το όνομά της παρά το ψευδώνυμο «Δεν βρίσκω όνομα». Επίσης, δεν ανέφερε την ηλικία της, ενώ είχε αναρτήσει φωτογραφίες που ο ίδιος θεώρησε προκλητικές και χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό της.

Είπε ότι του έδωσε το τηλέφωνό της και μιλούσαν, αλλά αυτός ποτέ δεν της έδωσε το δικό του και πάντα την καλούσε με απόκρυψη. Τόνισε πως δεν είχε καμία επιθυμία να συναντηθεί μαζί της και πως έκανε «πλάκα» όταν ήθελε να περάσει την ώρα του.

Μάλιστα, είπε ότι το ίδιο πίστευε ότι έκανε και αυτή και αυτός το συνέχιζε, προκειμένου να δει μέχρι που φτάνουν τα όρια της ίδιας.

Ωστόσο, το Δικαστήριο δεν δέχτηκε τους ισχυρισμούς του και τον καταδίκασε με 3ετή αναστολή, με τον όρο να μην προσπαθήσει με κανένα τρόπο να επικοινωνήσει με την ανήλικη και να μην πλησιάσει αυτή ή την οικογένειά της σε μικρότερη απόσταση των 500 μέτρων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου