17.3.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Επίθεση Καρατζαφέρη σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ !

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης πραγματοποιεί επίσκεψη στην Καλαμάτα κατά την διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο και τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Νίκα, ενώ αργά το απόγευμα πραγματοποίησε ομιλία σε στελέχη και φίλους του κόμματός του.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας ευχαρίστησε τον κ. Κατατζαφέρη για την συνεισφορά του στο έργο του περιμετρικού της πόλης, κατά την περίοδο που το ΛΑΟΣ παρείχε στήριξη στην κυβέρνηση και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε λέγοντας ότι «με τους Καλαματιανούς τα πάω καλά όταν βρίσκω πρόσφορο έδαφος».
Ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας σε δημοσιογράφους επιτέθηκε στον αρχηγό της ΝΔ και αναφερόμενος στα αδιαπραγμάτευτα για το ΛΑΟΣ θέματα, όπως η ονομασία της ΠΓΔΜ, είπε ότι το 1993 ο Αντ. Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη γι' αυτό ακριβώς το θέμα. Ελπίζω, ανέφερε, ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει αυτή η ευαισθησία.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στη σελίδα 327 του μνημονίου, στην οποία, όπως είπε, οι συντάξεις και οι μισθοί παρομοιάζουν με αυτούς της νοτιοανατολικής Ευρώπης, δηλαδή θα φτάσουν, είπε, τα 200 έως 300 ευρώ.
Αναφέρθηκε ακόμη, στις περικοπές δαπανών που, όπως είπε, φτάνουν τα 11,5 δις ευρώ τον Ιούνιο και είπε ότι, «εγώ για 325 εκατομμύρια ευρώ αποχώρησα από την κυβέρνηση φανταστείτε τι έχει να γίνει με τις περικοπές αυτές».
Ο κ. Καρατζαφέρης για το θέμα αυτών των περικοπών ανέφερε, «σπεύδουν να εξαπατήσουν το λαό και να κάνουν εκλογές πριν τον Ιούνιο, αυτή η απάτη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Καλώ τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο να έρθουν σε τηλεοπτική αναμέτρηση και να αποκαλύψουν τις αλήθειες».
Για το δημόσιο χρέος επανέλαβε οτι πρέπει να δοθεί πενταετής περίοδος χάριτος και μετά να πληρώνουμε κατ' έτος δόση ύψους 10 δις ευρώ για όλο το χρέος και με επιτόκιο 1% της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για να ορθοποδήσει η χώρα, και κάλεσε τους πολίτες να δυναμώσουν το ΛΑΟΣ στις εκλογές.newpost

Οι Αγελάδες " Κλαίνε " για τον θάνατο του ταύρου Ζοκό !!

Την απώλεια του τρίτου πιο καρπερού επιβήτορα ταύρου στον κόσμο θρηνούν οι αγελάδες σε όλο τον πλανήτη.
Ο υπεργόνιμος ταύρος Ζοκό πέθανε σε ηλικία 17 ετών από φυσικά αίτια, αφήνοντας πίσω του πάνω από 400.000 απογόνους.
Τα 1,7 εκατομμύρια σπερματοζωάριά του χρησιμοποιήθηκαν τόσο στη Γαλλία όσο και στο εξωτερικό για την αναπαραγωγή της εκλεκτής ράτσας αγελάδων Πριμ’ Χολστάιν. Πρόκειται για τη βασική ασπρόμαυρη παραλλαγή που ευδοκιμεί στη Γαλλία για την παραγωγή γάλακτος.
Σημειώνεται ότι το σώμα του Ζοκό θα σταλεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας των Παρισίων για να εξετασθούν τα ....ιδιαίτερα προσόντα του!

Τι σημαίνει όταν στον ύπνο σας βλέπετε ότι κάνετε σεξ;

Η Sharon Gilchriest O' Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου «Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο», υποστηρίζει ότι όπως όλα τα όνειρα, έτσι και αυτά της «απιστίας» θέλουν να μας διδάξουν κάτι για την ζωή μας.
Συγκεκριμένα αν ονειρεύεστε ότι κάνετε:
Σεξ με έναν «άγνωστο»: Στο συγκεκριμένο όνειρο, ο άγνωστος συμβολίζει μία πλευρά του εαυτού σας, λέει η ψυχολόγος. Μήπως πρόσφατα κάνατε ή ετοιμάζεστε να κάνετε, κάτι που απαίτησε τεράστιο θάρρος, τόλμη και δύναμη; Ο άγνωστος σεξουαλικός παρτενέρ του ονείρου δείχνει ότι είστε περήφανοι ή αγχωμένοι η για το κατόρθωμά σας.
Σεξ με έναν «διάσημο»: Αν τώρα, δείτε ότι κάνετε σεξ με τον Τζώρτζ Κλούνεϊ (για τις γυναίκες) ή την Σκάρλετ Γιόχανσον (για τους άντρες), ή γενικώς με κάποιον διάσημο, τότε η σύμβουλος θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για... διακαή πόθο!
Σεξ με φιλικό πρόσωπο: Αν ονειρευτείτε ότι έχετε επαφή με κάποιον γνωστό σας, η ψυχολόγος υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο όνειρο κρύβει κυρίως φοβίες, άγχη και μεγάλες αγωνίες που εκδηλώνονται στον ύπνο μας με αυτόν τον τρόπο. Δεν αποκλείται βεβαίως και ο «κρυφός έρωτας», αν και συμβαίνει σπανιότερα. Επίσης είναι πιθανό να αναγνωρίζεται στο πρόσωπο αυτό, πολλά κοινά σημεία με μία πλευρά του εαυτού σας που είναι καλά κρυμμένη!
Σεξ με το ίδιο φύλο: Αν ονειρευτείτε ότι απατάτε τον/την σύντροφό σας με άτομο του ίδιου φύλου, τότε μην βιαστείτε να δείτε ομοφυλοφιλικές τάσεις, συμβουλεύει η ψυχολόγος! Απλώς ψάξτε μέσα στην ημέρα που πέρασε, τί κάνατε που να έχει καθαρά «θηλυκές» ιδιότητες (αν είστε γυναίκα) ή «αρσενικά» χαρακτηριστικά (αν είστε άντρας). Είναι πιθανό αυτή η πράξη να εμφανίζεται στον ύπνο σας μέσα από σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο!
«Πάντως τα σεξουαλικά όνειρα, συχνά έχουν μία πολύ απλή εξήγηση», καταλήγει η σύμβουλος γάμου και προσθέτει «Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι μέσα στη σχεση σας παραμελείτε το σεξ ή διστάζετε να εκφράσετε τις αληθινές επιθυμίες σας! Μόλις το κάνετε θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν και τα όνειρα αυτά!».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ " Η Αμαζόνα " του ομορφάντρα !!

Στέκεται μπροστά στην καντίνα του «ομορφάντρα» για να παραγγείλει καυτό χοτ-ντογκ.!!
Η ίδια όμως είναι ακόμη πιο «καυτή» και κάνει τον κόσμο να παραμιλά.!!
Η τηλεοπτική Αμαζόνα λοιπόν είναι η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία είχε αναδειχθεί Μις Ελλάς στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του 2010.
Το μοντέλο έκανε μάλιστα και μια αρκετά σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό Nitro ένα χρόνο μετά τη βράβευσή της.
Και τώρα μέσα από την διαφήμιση, έγινε ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ -Ο Χρυσαυγίτες είναι Ναζιστές !!

«O Καμμένος σημάδευε με αεροβόλο τις αφίσες του Μητσοτάκη» !!
Συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, προβλέπει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος εκτιμά πως τα δύο κόμματα δεν θα επιτύχουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη ερχόμενη Βουλή.
Ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής την οποία αποκάλεσε «ναζιστικό κόμμα» ενώ με σκληρά λόγια μίλησε και για τον Πάνο Κάμμενο.
Σε συνέντευξή του στη REAL NEWS, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζητά έγγραφες δεσμεύσεις προκειμένου αυτός και το κόμματου να μετάσχουν στην επόμενη κυβέρνηση ενώ σε ότι αφορά το πρόσωπο του επόμενου πρωθυπουργού, τονίζει πως «όλα είναι ρευστά».
Οσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καρατζαφέρης υποστηρίζει οτι θα πάρει πολύ χρόνο στον Ευάγγελο Βενιζέλο για να «ξαναγεμίσει τα λάστιχα του οχήματος» ενώ για τη ΝΔ δηλώνει πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν τον έχει πείσει ακόμα πως είναι έτοιμος.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξαπέλυσε πυρά εναντίον της Χρυσής Αυγής λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο πατριωτισμός είναι ασύμβατος με το ναζισμό που πιστεύουν. Εμείς υποκλινόμαστε στη γαλανόλευκη και όχι στη σβάστικα». Μάλιστα θεωρεί πως πιθανή είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή θα ναρκοθετήσει τη χώρα.
Βολές εξαπολύει και κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας πως «το '89 μας ήρθε μια καταγγελία ότι ένας νεαρός σημάδευε τις αφίσες του Μητσοτάκη με ένα αεροβόλο. Πήγαμε και είδαμε τον Πάνο Καμμένο».

Συνελήφθη 25χρονος για ληστεία σε σπίτι στην Λακωνία. !!

Μετά από άμεση επέμβαση Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άλλων τριών (3) ημεδαπών οι οποίοι αναζητούνται.
Συνελήφθη, σήμερα (17-03-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 25χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, για ληστεία σε οικία, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις.
Ειδικότερα, ο 25χρονος μαζί με άλλα τρία άτομα, σήμερα (17-03-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, αφού διέρρηξαν την κεντρική είσοδο οικίας, ιδιοκτησίας 68χρονης ημεδαπής, στην οποία διέμενε με τον αδερφό της, με την χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, στην κατοχή του οποίου, βρήκαν και κατέσχεσαν, ένα (1) ζευγάρι γάντια, δύο (2) αυτοσχέδιες κουκούλες και έναν (1) φακό.
Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.
Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

135.... ανενεργοί αγροτικοί συνεταιρισμοί στη Μεσσηνία!!!

Σε  Α΄ βάθμιο αγροτικό συνεταιρισμό μετεξελίσσεται η ΕΑΣ Μεσσηνίας !!
Στα... ύψη προσπάθησε να εκτινάξει τη μερίδα – συμμετοχή στο νέο της βήμα η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας και αυτό το σημείο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο αμφιθέατρο «Αλ. Κουμουνδούρος».
Η πρόταση που είχε αρχικά προσεγγιστεί από το Δ.Σ. της ΕΑΣ έφθανε τα 1.200 ευρώ, ωστόσο στο... άκουσμά της και μόνο οι αγρότες που αντιμετωπίζουν τόσα και τόσα προβλήματα σοκαρίστηκαν. Ακολούθησε ένα... παζάρεμα για το πού θα πέσει η συμμετοχή στο νέο σχήμα και τελικά αυτή κατέληξε στα 300 ευρώ.
Όσον αφορά την μετεξέλιξη της Ένωσης αυτή εστιάζει στην μετατροπή της σε πρωτοβάθμιο αγροτικό συνεταιρισμό, ωστόσο για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο – χαρακτηρίστηκε πιο ευέλικτο σχήμα από την αγροτική εταιρική σύμπραξη – χρειάζεται πολύς δρόμος ακόμη.
Ενδιαφέρον έχουν τα στοιχεία που παράθεσε στην συνέλευση ο Σύμβουλος του ΥΠΑΑΤ Αλέξης Μπακούρος με τη Μεσσηνία να διαθέτει 180 (!) πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς και στα μητρώα να έχουν εγγραφεί 55. Οι 9 από αυτούς έχουν κερδοφορία, οι 18 δεν έχουν καν δηλώσει κύκλο εργασιών και οι 28 έχουν ζημιές. Εδώ εντοπίστηκε το ζήτημα με τους ανενεργείς συνεταιρισμούς για τους οποίους φαίνεται ότι σύντονα θα... καθαρίσει το τοπίο.

Τέρενς φέρε πίσω ....τα "Δανεικά" !!

Σφοδρή επίθεση στον εκπρόσωπο τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Tέρενς Κουίκ, του νέου κόμματος του κ. Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Μουρούτης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο fecebook. Αφού πρώτα του εύχεται να είναι σιδηροκέφαλος στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε...
του θέτει αιχμηρά πολιτικά ερωτήματα. Σιδηροκέφαλος ο Τέρενς Κουίκ στα νέα του καθήκοντα , γράφει ο κ. Μουρούτης. Εύχομαι τον ίδιο ζήλο που επέδειξε στην αποδόμηση του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. να τον επιδείξει και κατά του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ... Εκτός αν στόχος του και των εντολέων του είναι αποκλειστικά και μόνο η στέρηση της αυτοδυναμίας της Ν.Δ.
Ένα τελευταίο ερώτημα στον κ. Κουίκ: Το χρέος της χώρας μας το αποδέχεται ή όχι; Αν δεν το αποδέχεται όπως ο εντολέας του, να μας πει αν θα επιστρέψει όσα από τα δανεικά (που δεν αποδέχεται) πήρε ως μισθό από την κρατική τηλεόραση και από το αγροτικό κανάλι που δεν λειτούργησε ποτέ.
Απαντήσεις εδώ και τώρα κ. Κουίκ!!! Ο κ. Κουίκ απάντησε εμμέσως λέγοντας ότι δέχθηκε επιθέσεις με ανυπόστατες κατηγορίες. Προφανώς στην προεκλογική περίοδο δεν θα πλήξουμε.
Mέχρι τότε ας ξαναδούμε άλλη μια φορά τις ανυπόστατες κατηγορίες όπως λέει ο Τέρενς, που δικαιολογεί τις 56.000 ευρώ με ανύπαρκτες "εβδομαδιαίες" εκπομπές που έφτιαχναν για την ΕΤ ή την ΕΤ3!!!:.axortagos.gr

"GOLDEN BOYS " σε Συγγρού και Ιπποκράτους !!

ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ....ΑΛΤΕΡ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ !! ΜΟΝΟ Η OFF SHORE Εταιρείες λέίπουν να δέσει το γλυκο !!
Mισθoύς που θα ζήλευαν και τα στελέχη της Apple, δίνουν στις στελεχάρες τους τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ, αποκαλύπτει ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μουρούτης για παράδειγμα παίρνει 8.000 ευρώ το μήνα και ο Μιχελάκης 4.500.
Χαμός γίνεται αυτή τη στιγμή σε Ιπποκράτους και Συγγρού… kourdistoportocali.com

Ο Τ. Αποστολόπουλος στο ΥΠΕΚΑ για τα πετρέλαια !!

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.), μετέβη  την περασμένη Πέμπτη, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, κ. Τάσος Αποστολόπουλος, μετά από πρόσκληση του Υφυπουργού κ. Γιάννη Μανιάτη, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που έχουν σχέση με την εξόρυξη πετρελαίου σε περιοχές του Ιονίου πελάγους και της χερσαίας ζώνης της Πελοποννήσου.
Η συνάντηση έγινε στα κεντρικά γραφεία του Υ.Π.Ε.Κ.Α., στην Αθήνα, παρουσία των Βουλευτών των Ιονίων Νήσων, του Περιφερειάρχη κ. Σπύρου Σπύρου, των Αντιπεριφερειαρχών και των Δημάρχων της περιοχής.
Στη συνάντηση,συζητήθηκαν διεξοδικά οι πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τους διεθνείς διαγωνισμούς αξιοποίησης υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου Πελάγους. Με δήλωσή του, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Τάσος Αποστολόπουλος, χαρακτήρισε πολύ σημαντική την πρωτοβουλία που πήρε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Μανιάτης και τόνισε ότι μπήκαν οι βάσεις για την εξόρυξη των πετρελαίων του Ιονίου.
Αναφερόμενος στα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Τάσος Αποστολόπουλος, δήλωσε ότι οριοθετήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα των διαδικασιών για τους διεθνείς διαγωνισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη από το ΥΠΕΚΑ, εξετάστηκε ενδελεχώς το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τέτοιου είδους επενδύσεις, ενώ μεγάλη σημασία δόθηκε στη λήψη μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στα αντισταθμιστικά οφέλη που θα προκύψουν. «Θεωρώ ότι οι διαδικασίες εξόρυξης των πετρελαίων του Ιονίου βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, κάτι που φάνηκε και από τη σύσκεψη που έγινε στο Υ.Π.Ε.Κ.Α.
Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο για τα έργα που θα γίνουν στην περιοχή, τόσο από την πλευρά των επενδυτών, όσο και από την πλευρά των τοπικών παραγόντων. Πιστεύω ότι με τη συνεργασία όλων των φορέων, μπορούν να ξεπεραστούν όλα τα τεχνικά κυρίως προβλήματα που εντοπίζονται σήμερα και είμαι σίγουρος ότι η εξόρυξη του πετρελαίου θα αποτελέσει αφετηρία ανάπτυξης, χωρίς να επηρεαστεί το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής, κάτι για το οποίο θα εργασθούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. κ. Τάσος Αποστολόπουλος. Τέλος, όπως συμφωνήθηκε, η επόμενη συνάντηση για το ίδιο θέμα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22/3/2012 στο νησί της Κεφαλλονιάς.

Τροχαίο με νεκρό μπροστά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας !

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, σήμερα στις 4 το πρωί στην εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης, στο ύψος του Νοσοκομείου, στον Αντικάλαμο, ο Π.Π., 64 χρόνων, συνταξιούχος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, από την Αιθαία.
Ο άτυχος 64χρονος, επέστρεφε στο σπίτι του, όταν έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ασύλληπτη τραγωδία σε τροχαίο στην Ηλεία !! Video

Έμεινε μία ολόκληρη ημέρα τραυματισμένη δίπλα στον νεκρό σύζυγο της !!
Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο χωριό Σαβάλια του Πύργου σε τροχαίο δυστύχημα. Βρήκαν μία μέρα μετά νεκρό τον οδηγό και δίπλα του την τραματισμένη γυναίκα του που δεν μπορούσε να κινηθεί για να καλέσει βοήθεια.
Το αυτοκίνητο είχε εκτραπεί της πορείας του, είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και είχε πέσει στο πρανές του δρόμου αφού πρώτα προσέκρουσε σε δέντρα.
Μια μέρα μετά βρέθηκε νεκρός ο 76χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, Δίπλα του όλες αυτές τις ώρες η σύζυγός του ζούσε ένα μαρτύριο, μη μπορώντας να αντιδράσει και να κινηθεί να ζητήσει βοήθεια.
Το ζευγάρι είχε πέσει σε ένα σημείο με το αυτοκίνητο που καλυπτόταν από τη φυσική βλάστηση και δεν μπορούσε κανείς απο το δρόμο να τους δει. Ένας περαστικός με μηχανάκι είδε τον «ουρανό» του αυτοκινήτου και σταμάτησε. Μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει κάλεσε σε βοήθεια.ilialive.gr

ΣΟΚ- Σύζυγος Έλληνα ποδοσφαιριστή έσυρε απο τα μαλλιά την ερωμένη του!!!

Ο ποδοσφαιριστής που παίζει σε μεγάλη ομάδα της Super League, είναι μεγάλο όνομα !!
Όταν κάνεις την «κουτσουκέλα» και είσαι παντρεμένος , πρέπει να είσαι προσεκτικός! Πολύ προσεκτικός! Και ειδικά όταν την κάνεις συχνά.
Ο ποδοσφαιριστής που παίζει σε μεγάλη ομάδα της Super League, είναι μεγάλο όνομα και μεγάλος μπαλαδόρος, δεν είναι δυστυχώς και μεγάλο μυαλό!!!
Αφού ξεκίνησε εξωσυζυγική σχέση με γνωστή σεξοβόμβα της πίστας δεν φρόντισε να καλύψει σωστά τα ίχνη του! Αρχικά τη πήγαινε σε ξενοδοχείο ή σε σπίτι φίλου του μέχρι που η σύζυγος άρχισε να υποπτεύεται κάτι…
Έτσι αποφάσισε να του τη στήσει! Γάτα η κυρία! Να τι σκέφτηκε…Του είπε ότι θα έλειπε όλο το βράδυ από το σπίτι με την δικαιολογία ότι θα κοιμόταν σε μια φίλη! Εκείνος βρήκε ευκαιρία να μη πάει το καυτό μωρό αυτή τη φορά σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά σκέφτηκε να τη φέρει στο σπίτι για να νιώσουν και πιο άνετα!
Να δει και λίγη χλιδή βρε παιδί μου! Μόνο που εκτός από χλιδή είδε και τη γυναίκα του που τους έκανε τσακωτούς καθώς παραμόνευε! Σαν μαινόμενος ταύρος, έπιασε από τα μαλλιά τη «τραγουδιάρα» και την έσυρε μέχρι έξω!!!
Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει κόκκαλο καθώς ήξερε πως μετά ήταν η σειρά του! Αφού ακολούθησε ένας τρικούβερτος καβγάς, η κυρία τα μάζεψε κι έφυγε! Εκείνος μη μπορώντας να αντέξει την «εγκατάλειψη» αφού την άφησε 2- 3 μέρες να ηρεμήσει άρχισε να τη παρακαλάει να γυρίσει! Και τελικά την έπεισε!
Από τότε εκείνη του έχει γίνει στενός κορσές, δεν τον αφήνει ποτέ μόνο του και όπως μαθαίνω ο ποδοσφαιριστής έχει κόψει κάθε επαφή με μοντέλα και τραγουδίστριες! Το θέμα είναι μέχρι πότε:gossip-tv.gr/nassos

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Παναθηναικού για το "Ντέρμπυ " !!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Η διοίκηση καλεί τον κόσμο να βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στη νίκη, όμως παράλληλα κάνει έκκληση με τη συμπεριφορά τους οι φίλαθλοι να προστατεύσουν την ομάδα.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αύριο η ομάδα μας δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς.
Είναι αυτονόητο πως όσο πιο μαζική είναι η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ώθηση που θα πάρει η ομάδα προκειμένου να φτάσει στη νίκη.
'Αλλο τόσο αυτονόητο ωστόσο είναι πως οποιαδήποτε παρεκτροπή, οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη ροή του αγώνα θα βλάψει ανεπανόρθωτα την ομάδα μας.
Όχι μόνο στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και στους επόμενους, καθώς είναι δεδομένο ότι με την παραμικρή αφορμή ελλοχεύει ο κίνδυνος διακοπής του αγώνα και τιμωρίας της έδρας μας.
Η ιστορία της ομάδας μας και το όνομα του Παναθηναϊκού πρέπει να προστατευθούν με κάθε τρόπο.
Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν δίπλα της, να τη βοηθήσουν να φτάσουν στη νίκη και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν αποφεύγοντας κάθε ακρότητα και κάθε παρεκτροπή».

" Open Forum " για την Αφρική από το " ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ " !!

Το " ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ " ( Παπαδιαμαντοπούλου 2 -Ίλίσσια )έχει βραβευθεί - ως γνωστόν- λόγω της πολυσχιδούς προσφοράς του απο πολλούς Φορείς ,Οργανώσεις κ.α .
Σήμερα 17 Μαρτίου 2012 ,σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια
"Χαροκόπειο" και "Πελλοπονήσου " καθώς και με το "ΕλληνοΑφρικανικό Επιμελητήριο " , διοργάνωσε με επιτυχία ένα ειδικό " Open Forum " με γενικό θέμα την Αφρική, τους μετανάστες και τις σημερινές επενδυτικές προοπτικές της στο οποίο ήταν προσκεκλημένοι Ομογενείς, διάφοροι Έλληνες επιχειρηματίες, εκπρόσωποι Φορέων κ.α

Σούπερ Λίγκα : Αποτελέσματα

Σε αγώνες για την 25η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Αρης-ΟΦΗ 1-0
Εργοτέλης-Κέρκυρα 1-0
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ Έναρξη 19:30
Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 18/3
Λεβαδειακός-Ατρόμητος 18/3
Πανιώνιος-Δόξα Δράμας 18/3 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 18/3
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 18/3

ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ !! - VIDEO

Ο απόστρατος ταγματάρχης Ed Dames δημιουργός του τεχνικού μέρους της μεθόδου εκμετάλευσης των τηλεπαθητικών ικανοτήτων ορισμένων ατόμων, για την πρόβλεψη γεγονότων ή για την παρακολούθηση αντιπάλων στρατιωτικών ενεργειών και σχεδίων, τώρα που αποστρατεύτηκε, αποκαλύπτει ότι εκείνα τα άτομα που είχαν επιστρατευθεί για αντικατασκοπία και προέβλεψαν πληθώρα γεγονότων, προέβλεψαν ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
Πάνω από 100 χώρες, σύμφωνα με τον Ed Dames συμμετέχουν σε προγράμματα κατασκευής υπόγειων καταφυγίων σε ΗΠΑ, Ευρώπη και για την Ρωσία, σας έχουμε ήδη πει για το Γιαμαντάου.
Στο βίντεό του το οποίο μοιράζει δωρεάν,μιλάει για την καταστροφή της ηλεκτρικής τεχνολογίας.
Ο απόστρατος ταγματάρχης όμως αλλά και οι υπόλοιποι ειδικοί στις ΗΠΑ και όλοι όσοι είδαν το βίντεο που ακολουθεί στα αγγλικά, δεν διάβασαν "ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ".
Έτσι δεν γνωρίζουν, ή δεν θέλουν να πιστέψουν, όσοι γνωρίζουν αυτό που λέει η Αποκάλυψη για το άνοιγμα των πυλών της Αβύσσου και τους Νεφελίμ που θα βγουν και πάλι "επί το πλάτος της Γης"..apocalypsejohn.com
Δείτε το βίντεο:

Τα ίχνη που αφησε ο άνθρωπος στη Σελήνη !!

Μια νέα εικόνα της Σελήνης από το δορυφόρο Lunar Reconnaissance Orbiter δείχνει τα «απομεινάρια» της επανδρωμένης αποστολής της NASA στο φεγγάρι στις 21 Ιουλίου 1969.
Περά από το διασκορπισμένο εξοπλισμό (κάμερες και άλλα εξαρτήματα), στην επιφάνεια της Σελήνης διακρίνονται ακόμα και οι πατημασιές του Neil Armstrong και του Buzz Aldrin.
Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε αυτό το μήνα από το Lunar Reconnaissance Orbiter, το οποίο εξερευνά το φεγγάρι από το 2009, φαίνεται και η διαδρομή που ακολούθησαν οι δύο αστροναύτες στην περίφημη αποστολή Apollo 11.
Τα πρώτα βήματα των αστροναυτών φαίνονται στα μαύρα σημεία γύρω από σεληνάκατο (Lunar Module), ενώ στην εικόνα επισημαίνονται και τα όργανα Passive Seismic Experiment Package (PSEP) και Laser Ranging RetroReflector (LRRR).Zougla.

Εβαλαν τον Καφαντάρη να " σώσει την τιμή των όπλων " στην Χώρα !!

Τους έκανε μεγάλη ζημιά  στην Ν.Δ η επίσκεψη Καρατζαφέρη στην Καλαμάτα. 
Την ίδια ώρα ξεκινάει και στην Χώρα η προγραμματισμένη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για την εγκληματικότητα στο ξενοδοχείο REX. 
Από την ΝΔ έβαλαν τον δήμαρχο Πύλου – Νέτσορος Δ.Καφαντάρη να κάνει προσωπικά τηλέφωνα για να μαζέψουν κόσμο ούτω σώστε να έχουν μια δικαιολογία τα τοπικά ΜΜΕ και να θάψουν την επίσκεψη Καρατζαφέρη....
Την ΕΡΤ την έχει αναλάβει προσωπικά ο Μιχελάκης. Έξυπνο το σχέδιο από την Συγγρού. Ίσως ο Καφαντάρης να τους σώσει μιας που είναι αγαπητός και επηρεάζει πολύ κόσμο!
Θα επανέλθουμε!
dimotikosafari.blogspot.com/2012/03/blog-post_9592.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑ ...Ευχαριστημένοι και με συμμετοχή 30% στο ΠΑΣΟΚ !!

ΕΘΕΣΑΝ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ !!
Στις προηγούμενες εκλογές στις κάλπες προσήλθαν σχεδόν 9.000 μέλη και φίλοι Μεσσήνιοι φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ , οπότε αύριο εάν ψηφίσουν περίπου 3.000 άτομα τότε το κόμμα θα μπορεί να ισχυριστεί ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται κοντά στην νέα προσπάθεια ανασύνταξης υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Στη Μεσσηνία θα στηθούν 17 κάλπες. 
Στην Καλαμάτα η ψηφοφορία θα γίνει στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος». Στη Μάνη η κάλπη θα στηθεί στο Δημαρχείο της Καρδαμύλης. Επίσης ψηφοφορία θα γίνει στο Δημαρχείο Μεσσήνης, στο Δημαρχείο του Χατζή, στο Δημαρχείο του Αριστομένη, στο Δημαρχείο του Πεταλιδίου, στο ΚΕΠ του Αγίου Ανδρέα, στο Δημαρχείο του Σιδηρόκαστρου Τριφυλίας, στο Δημαρχείο του Κοπανακίου, στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών, στο Δημαρχείο Πύλου, στο Πανόραμα της Κορώνης, στο Δημαρχείο του Βλαχόπουλου, στο ΚΑΠΗ του Σουληναρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Χώρας και στο Δημαρχείο Μελιγαλά.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις εννέα το πρωί και θα κλείσουν στις πέντε το απόγευμα, ενώ εάν υπάρχει μεγάλη προσέλευση θα υπάρχει η ευχέρεια της παράτασης για δύο ώρες μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

Ανοδος θερμοκρασίας τη Κυριακή

Πρόγνωση Καιρού για τη Κυριακή 18-03-2012από την ΕΜΥ !!
Γενικά χαρακτηριστικά - Προειδοποιήσεις: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες λίγες τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα.
'Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Στα ανατολικά από το απόγευμα νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
'Ανεμοι: ασθενείς και στο Ιόνιο νότιων διευθύνσεων 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
'Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος.
'Ανεμοι: νότιων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος.
'Ανεμοι: νότιων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: αίθριος.
'Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ .
Θερμοκρασία: από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
'Ανεμοι: ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νέες απεργίες των δικηγόρων Πανελλαδικά !

Η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων του κράτους, η οποία συνήλθε σήμερα στην Αθήνα, αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικά τριών διήμερων κυλιόμενων απεργιών, στις 20 και 21, 26 και 27 Μαρτίου 2012, καθώς και στις 5 και 6 Απριλίου 2012.
 Ειδικότερα, αρχικά τέθηκε σε ψηφοφορία εάν θα υπάρξει αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων ή συνέχιση τους. Με ψήφους 34 έναντι 17 (και ένα "παρών"), επικράτησε η συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Στη συνέχεια τέθηκε σε νέα ψηφοφορία εάν οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα είναι διαρκείας, μέχρι την διάλυση της Βουλής, ή θα είναι τρεις διήμερες κυλιόμενες αποχές. Κατά την νέα αυτή ψηφοφορία επικράτησε η δεύτερη εκδοχή (διήμερες κυλιόμενες) με 37 ψήφους έναντι 12, ενώ υπήρξαν δύο λευκά (από τους συλλόγους της Αθήνας και της Λευκάδας) και δύο "παρών" (Πειραιάς και Σύρος).
Να σημειωθεί ότι η απόφαση της ολομέλειας θα επικυρωθεί από τους κατά τόπους δικηγορικούς συλλόγους. Δηλαδή, υπάρχει η δυνατότητα οι κατά τόπους σύλλογοι να αποφασίσουν ότι δεν θα ακολουθήσουν την απόφαση της ολομέλειας και να μην συμμετέχουν στις διήμερες κυλιόμενες αποχές.
Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγορικός κόσμος αντιδρά σε ορισμένες διατάξεις του νέου νόμου 4055/2012 για την "δίκαιη δίκη και εύλογη διάρκειας αυτής" που αφορά στην επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης, καθώς και για το περαιτέρω άνοιγμα των δικηγορικών εταιρειών, κ.λπ.

Νικητιάδης σε Κουσελά για το γραφείο ΕΟΤ Καλαμάτας

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικητιάδης απάντησε στην από 23-1-2012 Αναφορά του βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Κουσελά, με την οποία ζητείτο, βάσει επιστολής διαμαρτυρίας του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων «Μαγική Μεσσηνία» σχετικά με την πιθανολογούμενη παύση λειτουργίας του αποκεντρωμένου Γραφείου ΕΟΤ στην Καλαμάτα, να μην κλείσει και αντίθετα να αναβαθμιστεί το Γραφείο ΕΟΤ Καλαμάτας.
Στην απάντηση του κ. Νικητιάδη τονίζεται ότι «ο ΕΟΤ δεν έχει λάβει καμιά σχετική απόφαση για το Γραφείο Τουρισμού Καλαμάτας».

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Παρουσίαση του βιβλίου ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ !

Newsmessinia και εργαζόμενοι ALTER (2)

Πραγματικά ευχαριστούμε τα Μεσσηνιακά Νέα μέσα από τη καρδιά μας για το βήμα που μας έδωσε και συνεχίζει να δίνει.
Νεότερο λοιπόν είναι ότι υπήρξε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας των κ.κ. εκπροσώπων των εργαζομένων για την οπόια ούτε μάθαμε ότι θα γινόταν μέσα από το μπλόγκ των εργαζομένων αλλά ούτε και τι έγινε!!!
Γιατί κύριοι όλα τα κάνετε κρυφά? Ποιος είναι ο λόγος? Αλλά καλά έκανε και δεν εμφανίστηκε η εργοδοσία. Επρεπε να έρθει όμως για να σας ξεμπροστιάσει.
Πρώτα εσεις μας προδώσατε . Εσεις που κοιτάξατε την πάρτη σας να συνδιαλλαγείτε πάλι όπως τον Μάρτιο του 2011. Είστε πουλημένοι και καλά θα κάνετε να τα μαζέψετε και να τη κάνετε όχι με ελαφρά πηδηματάκια αλλά τρέχοντας. Δεν θα μας οδηγήσετε στην αυτοκτονία. Αυτοκτονείστε εσεις. εάν έχετε το κουράγιο γιατί εμεις είμαστε πολεμιστές με ιδεολογία , γιατί εμεις είμαστε αξιοπρεπείς , γιατί εμεις είμαστε εργατες δουλευτάδες γιατί εμείς είμαστε οικογενειάρχες γιατί εμεις είμαστε και θα παραμείνουμε ζωντανοί. Στο κάτω κάτω της γραφής κανένας δεν έγινε επιχειρηματίας με το σταυρό στο χέρι. Κει εαν δεν υπήρχαν αυτοί οι επιχειρηματίες εμείς δεν θα είχαμε δουλειά . Θα παλέψουμε για το ψωμί μας όπως πάλεψαν και οι γονείς μας . θα παλέψουμε για την υγεία μας για την ελευθερία μας. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Σταματείστε τις απειλές δεν σας συμφέρει πλέον. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Εάν σας αρέσει. Εάν δεν σας αρέσει τα μπογαλάκια σας και δρόμο. Να πάτε αλλού. Εκει που σας ταίζουν με τη ζητιανιά σας. Εμεις ζητιάνοι δεν είμασταν και δεν θα γίνουμε ποτέ.
Α και ξεκινήστε να διορθώνετε τις καταστροφές που έχετε κάνει
Εργαζόμενος ΑΛΤΕΡ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΥΛΟ σε γυναικοκαυγά !! Video

Η Τύπισσα προσπάθησε με ..τσαμπουκά να δείρει κάποια (πιθανόν αντίζηλη) στην μέση του δρόμου αλλά δεν υπολόγισε ....το τάνκ !! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βρέθηκε λιθογραφία ....Εξωγήινης άφιξης !

Σε αρχαιολογικές ανασκαφές στο Εκουαδόρ, σε μία πέτρα βρέθηκε μία λιθογραφία με μία εξωγήινη άφιξη! 
Στην λιθογραφία αναπαριστάται ένα καθιστό ανθρωποειδές πάνω σε ένα βράχο να κρατά μία μικρή πυραμίδα στο χέρι και από τα μάτια του να βγαίνουν ακτίνες προς δύο άτομα που υποκλίνονται.
Στο κεφάλι του έχει κάτι σαν μικρό κράνος και από το κράνος αυτό βγαίνει κάτι σαν κεραία που στοχεύει σε ένα παράξενο φωτεινό ελλειψοειδές ιπτάμενο αντικείμενο που βρίσκεται από πάνω του. Η αναπαράσταση χρονολογείται από το 10000-12000 π.Χ.

"Eπι του πιεστηρίου": Κάθε βράδυ 10-12

Η επιτυχημένη εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ» από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012, θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 22:00 έως τις 24:00 αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Γιάννη Παπαγιάννη. 
«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ» με αποκαλυπτικές έρευνες για όλα τα μεγάλα θέματα της δημόσιας ζωής και με αποκλειστικές ειδήσεις. Παρουσιάζει ο Γιώργος Κουβαράς και ο Βασίλης Ταλαμάγκας. Σχολιάζει ο Μάκης Κουρής. «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ» μόνο στο Kontra Channel !

22 άτομα στο σκαμνί για μία ...Ρόζ ιστορία !!

Έναν καθηγητή Πανεπιστημίου, έναν επιχειρηματία από την περιοχή του Ρίου (γύρω στα 60) και είκοσι ακόμη άτομα (ιδιοκτήτες καταστημάτων της Πάτρας, γιατρούς, δικηγόρους κλπ) εμπλέκει 40χρονος ομοφυλόφιλος στη μήνυση που κατέθεσε την περασμένη Τρίτη.
Ο 40χρονος... Β.Α. κατέθεσε τη μήνυση στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ενώ το πρωί της Τετάρτης υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να «στοιχειοθετήσει» όλα όσα έχει αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά.
Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «Κόσμος», όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011 όταν γνωρίστηκε με καθηγητή Πανεπιστημίου, τον οποίον όπως δήλωσε ερωτεύθηκε και σύναψε μαζί του ερωτική σχέση. Φαίνεται όμως πως ο συγκεκριμένος άνδρας... είχε και άλλα κατά νου! «Ήταν ενεργητικός, όμως εκμεταλλευόμενος τον έρωτά μου άρχισε να μου προτείνει και άλλες ερωτικές συνευρέσεις».
Ο Β.Α. ισχυρίζεται πως ο καθηγητής του Πανεπιστημίου άρχισε μέρα με τη μέρα να του γνωρίζει και άλλα άτομα! Έτσι στο κρεβάτι «έπεφταν» πολλές φορές ακόμη και 4 ή και 5 άνδρες και όλοι μαζί... συνουσιάζονταν με τον 40χρονο ομοφυλόφιλο.
«Μια μέρα που γνώρισε και τον επιχειρηματία από το Ρίο. Είναι γύρω στα 60 και διατηρεί ατομική επιχείρηση στην περιοχή. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Μου είπε πως θα μου έβρισκε και δουλειά αν πήγαινα και μαζί του» δηλώνει ο 40χρονος ομοφυλόφιλος.
Έτσι και ο Ριώτης επιχειρηματίας συμμετείχε στα ανδρικά όργια που γινόντουσαν σε διάφορα σπίτια τόσο στην Πάτρα όσο και στην περιοχή του Ρίου. Όπως ισχυρίζεται ο μηνυτής όλοι στην παρέα του καθηγητή ήσαν ενεργητικοί, κάποιοι είχαν και σχέσεις με γυναίκες, και όλοι τον εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά. «Με είχε παρασύρει, με είχε κάνει υποχείριό του επειδή τον αγαπούσα, τώρα όμως τον μισώ για όσα έχω τραβήξει» δήλωσε ο 40χρονος.
Συνολικά στη μηνυτήρια αναφορά του εμπλέκει πάνω από είκοσι άτομα. Δεν γνωρίζει τα ονόματα όλων, όμως τους θυμάται... έναν προς έναν και όποτε τους συναντήσει στον δρόμο θα τους αποκαλύψει! Πρόκειται για «επώνυμους» της κοινωνίας των Πατρών - προφανώς φίλους του καθηγητή, που τους άρεσε και το ομοφυλοφιλικό σεξ, έστω και αν οι ίδιοι δεν είχαν δοκιμάσει πρωκτική επαφή... στον εαυτό τους! Τα ερωτικά ραντεβού ήταν συνεχή - ο μηνυτής αναφέρει πως τουλάχιστον μία φορά κάθε 15 ημέρες συμμετείχε σε ανδρικό όργιο που διοργάνωνε ο καθηγητής Πανεπιστημίου.
Η υπόθεση όπως είναι φυσικό αναμένεται να λάβει μεγάλες διαστάσεις, πόσο μάλλον αν τελικά φθάσει στο ακροατήριο και καθίσουν στο εδώλιο «επώνυμοι» κατηγορούμενοι για σεξουαλική εκμετάλλευση.:dete.gr

Απίστευτη εκδίκηση στην πρώην σύζυγο του!

Έστειλε φωτογραφία με τη νέα της σύντροφο στους γονείς της...
Μετά το χωρισμό τους ο 35χρονος Tomasz Dyl, 35 και η πρώην σύζυγος του OlgaKunka-Dyl είχαν διαμάχη για το ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία των δύο παιδιών τους. Όπως δήλωσε μάλιστα ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Cambridge στους δικαστές, στην προσπάθεια του να πείσει τους πεθερούς του ότι δεν το έσκασε με άλλη γυναίκα, τους έστειλε e-mail το οποίο αποδείκνυε ότι η σχέση της πρώην συζύγου με άλλη γυναίκα ήταν ο λόγος που μπήκε τέλος στο γάμο τους.
Το e-mail, που εστάλη βέβαια και στην ίδια την Olga Kunka-Dyl και που την απεικονίζει ημίγυμνη με τη σύντροφο της, συνοδευόταν από ένα μήνυμα που έγραφε:«πριν επιχειρήσεις να καταστρέψεις το όνομα μου σκέψου αν αξίζει τον κόπο. Δείξε αυτή τη φωτογραφία στην οικογένεια σου και τους γείτονες».
Σύμφωνα με πληροφορίες το πλήγμα ήταν τόσο μεγάλο για την οικογένεια της πρώην συζύγου του που έκτοτε τα μέλη της παρουσίασαν προβλήματα υγείας.
Όπως δήλωσε ο Dyl, τα πεθερικά του προσπαθούσαν να πείσουν τους δικαστές να μην του δώσουν την κηδεμονία ισχυριζόμενοι ότι άφησε τη σύζυγο του για μια άλλη γυναίκα..newsbeast.g

Σαρώνει το Διαδίκτυο η «δοκιμασία της κανέλας» !! Video

Επικίνδυνη λένε οι γιατροί !!Μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ΘΑΝΑΤΟ!!
Ένα βίντεο με μια δοκιμασία που ανέβηκε πριν λίγο καιρό στο Youtube προκάλεσε παροξυσμό στο διαδίκτυο και βρήκε χιλιάδες μιμητές ανά τον κόσμο. Ωστόσο οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου
Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβηκε στο Youtube ένα βίντεο όπου μια κοπέλα δοκίμασε να καταπιεί χωρίς νερό μια γεμάτη κουταλιά κανέλα, από κουτάλα της σούπας. Το βίντεο το είδαν μέσα σε λίγες εβδομάδες εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη και φυσικά πολλοί προσπάθησαν να το δοκιμάσουν και οι ίδιοι. Η «δοκιμασία της κανέλας» (cinnamon challenge) έγινε άκρως δημοφιλής ειδικά μεταξύ των νεαρών, και όχι μόνο, αφού ακόμα και ο κυβερνήτης του Ιλινόις των ΗΠΑ κλήθηκε να κάνει τη δοκιμασία ζωντανά στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής για πλάκα.
Όμως οι γιατροί αναφέρουν πως πολλά νεαρά άτομα έχουν επισκεφτεί τις τελευταίες μέρες τα νοσοκομεία κυρίως σε ΗΠΑ και Βρετανία με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα που έχουν προκληθεί από την συμμετοχή τους σε αυτή τη δοκιμασία και προειδοποιούν πως η «δοκιμασία της κανέλας» εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία καθώς μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο από ασφυξία.iefimerida.gr

ΣΟΚ για ανήλικες - Προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο !

 ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ !!
Μία 14χρονη μαθήτρια γυμνασίου διαπίστωσε έκπληκτη ότι κυκλοφορούσαν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, σκηνές από την πρώτη ερωτική της σχέση, που είχε συνάψει με συμμαθητή της στη διάρκεια εκδρομής.
Το άτυχο κορίτσι, αλλά και οι γονείς του ζουν από τότε ένα καθημερινό μαρτύριο.
Ταπεινωμένη και φοβισμένη, αναγκάστηκε να αλλάξει μέχρι τώρα τρία σχολεία, ενώ είναι πολύ πιθανόν να μετακομίσει, με την οικογένειά της σε άλλη πόλη, για να χαθούν τα ίχνη της, αφού δεν μπορεί να αντέξει άλλο τα ειρωνικά χαμόγελα και τα σχόλια, που κάνουν πίσω από την πλάτη της, οι συνομήλικοί της.
Μια άλλη 17χρονη μαθήτρια λυκείου έφθασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, όταν διαπίστωσε ότι βίντεο και φωτογραφίες, από προσωπικές ερωτικές στιγμές έκαναν το «γύρο» του κόσμου, μέσω διαδικτύου.
Απευθύνθηκε με τους γονείς της στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής και οι αστυνομικοί ύστερα από 20 και πλέον ημέρες ερευνών κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.
Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι αυτός που κοινοποίησε τις προσωπικές της ερωτικές στιγμές στο Ιντερνέτ, ήταν κάποιος συμμαθητής της, που θέλησε με τον τρόπο αυτό να την εκδικηθεί, επειδή, όπως ομολόγησε, μισούσε τη 17χρονη για τις καλές επιδόσεις που είχε στα μαθήματα.
Τις παραπάνω περιπτώσεις από τις χιλιάδες, που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, αποκάλυψε ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, στη διάρκεια ημερίδας.
Όπως είπε ο κ. Σφακιανάκης εκτός από την παιδική πορνογραφία, πολλαπλασιάζονται και στην Ελλάδα τα κρούσματα δικτυακού εκφοβισμού, του επονομαζόμενου στη «γλώσσα» του διαδικτύου cyber - bullying, που αποσκοπεί στον εκφοβισμό, την απειλή, τη διαπόμπευση ή την παρενόχληση παιδιών, προεφήβων και εφήβων.
Συνήθως, οι δράστες που κοινοποιούν κακόβουλα και συκοφαντικά βίντεο, καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό, ακόμα και φωτομοντάζ, είναι συνομήλικοί τους, ενώ, όπως είπε ο κ. Σφακιανάκης, οι επιπτώσεις από τη δημοσίευση μπορεί να είναι τραγικές, αν τα θύματα δεν υποστηριχτούν από τις οικογένειές τους.
«Έχουμε πολλές απόπειρες αυτοκτονιών από νεαρά άτομα που συκοφαντούνται, ενώ τα κορίτσια είναι πιο ευάλωτα. Δεν είμαστε της άποψης ότι θα πρέπει να στέλνουμε στον εισαγγελέα, ή να συλλαμβάνουμε παιδιά που συκοφαντούν συνομηλίκους τους μέσω του διαδικτύου. Προσπαθούμε λοιπόν να ενημερώνουμε τους γονείς, τα ίδια τα παιδιά και τους δασκάλους», είπε ο κ. Σφακιανάκης.
Σύμφωνα στοιχεία έρευνας, που παρουσιάστηκαν στην ημερίδα, σε παγκόσμιο επίπεδο, σε δείγμα 500 περίπου νέων εφηβικής ηλικίας το 50% έπεσε θύμα δικτυακού εκφοβισμού, ή άκουσε για κάποιον από το περιβάλλον του, ενώ η πλειοψηφία των ατόμων που υφίστανται είτε ασκεί διαδικτυακό εκφοβισμό είναι ηλικίας 12-16 ετών.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Το Σύνολο Πνευστών "5" modern ensemble στο Πνευματικό Κέντρο !!

Όλοι μας ζούμε σε έναν κόσμο όπου η μουσική δεν έχει τα όρια που συνήθως βάζουμε.
Ζούμε σε ένα κόσμο όπου η κλασική μουσική συνυπάρχει αρμονικά με τη σύγχρονη, την τζαζ, την ροκ, όπως και κάθε είδος μουσικής που θα μας προσελκύσει.
Ζούμε σε έναν κόσμο που η μουσική είναι εξίσου διασκεδαστική για τους μουσικούς όσο και για τους θεατές.
Καλώς ήρθατε στον κόσμο των "5" modern ensemble.
Αυτά σημειώνουν για τη σχέση τους με τη μουσική και τους ακροατές, πέντε νέοι μουσικοί από την Καλαμάτα: η Νατάσα Μπακέα, φλάουτο, ο Γιώργος Κάστανος, σοπράνο σαξόφωνο, ο Δημήτρης Μπακέας, κλαρίνο, ο Νίκος Μήτρου, κόρνο και ο Βαγγέλης Χάμριστσακ, τρομπόνι, μέλη του "5" modern ensemble, το οποίο παρουσιάζει το Δημοτικό Ωδείο στο Πνευματικό Κέντρο την Τρίτη, 20 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.
Το πρόγραμμα ευφάνταστο, με λογική παράστασης πιο πολύ παρά συναυλίας, κινείται από «αντιπαράθεση» Μπαχ και Μότσαρτ μέχρι μουσική του Φίλιπ Γκλας και από τον αρχαιοελληνικό «Επιτάφιο» του Σείκιλου μέχρι συνθέσεις του Γιώργου Κάστανου, ο οποίος εκτός από σαξοφωνίστας του συνόλου, έχει κάνει και τις προσαρμογές –διασκευές των έργων.
Μια συναυλία-παράσταση με αέρα νεωτερικότητας και φρέσκια ματιά σε γνωστό και μη ρεπερτόριο, από πέντε νέους ταλαντούχους και ήδη διακεκριμένους μουσικούς
Είσοδος Ελεύθερη

Νewsmessinia και εργαζόμενοι ΑΛΤΕΡ !!

Από Αναγνώστη
Μια πολύ μεγάλη ομάδα συναδέλφων του alter ευχαριστεί το newsmessinia για ένα πολύ σημαντικό λόγο.
Μας δώσατε βήμα να αποκαλύψουμε επιτέλους όσα γίνονται μέσα στο κανάλι εδώ και μήνες...
Μας βοηθήσατε να βουλωσουμε στόματα. Κανένα ποντικακι δεν έχει αναρτήσει κείμενα στο Facebook και κανείς δεν έχει σχολιάσει..
Το παίζουν και καλά υπεράνω , δεν ασχολούνται... Μα χαχαχαχα!!!
Που να τολμήσουν. Όσους αφορούν τα κείμενα θα ήθελαν το χρώμα τους να ειναι μαύρο και χώρα τους η Αφρική!!!
Όσους δεν αφορούσε;;; Μην βιαζεσται το παιχνίδι τώρα αρχίζει...:))
Ποντικακιααααα!!!
Καλούμε τους εκπροσώπους του alter να συγκαλεσουν γενική συνέλευση.
Έχετε χάσει κύριοι..
Αρχιστε να μιλάτε συνάδελφοι μην φοβάστε τα σκουπίδια. Μαζεύονται μαζεύονται και εκεί που πανε να μας αρρωστησουν περνάνε και τα μαζεύουν..
Υπάρχει αύριο και τώρα πια είναι στα χέρια μας.. ΟΧΙ στα δικά τους.
Έξω τα ρεμαλια .. Για να ανοίξει το κανάλι θέλει τη δική μας φωνή.. Ας μιλήσουμε όλοι εμείς που δεν προσπαθήσαμε τόσο καιρο να εκμεταλλευτούμε τίποτα πίσω απο τη πλάτη των 650 συναδέλφων μας που έκαναν εώς τώρα επίσχεση.. Ήρθε η ώρα σας κα......ια
Εργαζόμενοι ΑΛΤΕΡ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 17.9% !!!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥ (ΚΑΙΡΟ)-ΣΚΟΠΟΥΣ !!
Τι βρίσκει κανένας, άμα ψάχει στο αρχείο του! Τέτοιες μέρες, στο χαμένο στα βάθη…των αιώνων 2008, τα ΜΜΕ, συζητούσαν μια δημοσκόπηση που είχε παρουσιάσει η ΜRB.
Θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου;
Νέα Δημοκρατίας 28,8%
ΠΑΣΟΚ 23,7% ,
ΚΚΕ 7%,
ΣΥΡΙΖΑ 17,9%
ΛΑΟΣ 4,7%
Τότε ήταν ο Σύριζα, τώρα είναι η ΔΗΜΑΡ κι αν δεν τους κάτσει κι αυτή, οι … “Ανεξάρτητοι Έλληνες” !
Οφις Ιοβόλος .antinews

Πληρώνεται €30.000 το χρόνο για να δοκιμάζει…δονητές!

Οι περισσότερες γυναίκες χαρακτηρίζουν το επαγγελματικό τους περιβάλλον ολίγον βαρετό, καθώς γύρω τους έχουν κομπιούτερ, εκτυπωτές και είδη γραφείου. Αυτό όμως δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο για την Νατ Γκάρβεϊ, καθώς η δική της δουλειά είναι λίγο διαφορετική...
Η Γκάρβεϊ εργάζεται για λογαριασμό εταιρίας που πουλάει σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα μέσω διαδικτύου και ο ρόλος της είναι να δοκιμάζει τα νέα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση. «Η δουλειά μου είναι ευχάριστη, διαφορετική και καλύπτει τις ανάγκες μου. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Sun.
Όπως ανέφερε, έχει δοκιμάσει περισσότερα από 1000 σεξουαλικά παιχνίδια στα 2 χρόνια που εργάζεται στην εταιρία, καθώς και σέξι κοστούμια και εσώρουχα που «ανεβάζουν το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα». Μάλιστα, πληρώνεται αδρά για να κάνει το κέφι της, καθώς ο μισθός της ανέρχεται στις 25.000 λίρες – σχεδόν 30.000 ευρώ – ετησίως.
Μάλιστα, αστειευόμενη, αλλά ειλικρινής, η Γκάρβεϊ είπε: «Όπως κάθε γυναίκα, έτσι κι εγώ έχω ανάγκες. Χάρη στη δουλειά μου, κάνω κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανα, αλλά πληρώνομαι κιόλας, ενώ έχω και τσάμπα δονητές. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δοκιμάσω ένα νέο προϊόν, να το βαθμολογήσω και να γράψω μια αναφορά με τα σχόλιά μου. Είναι παιχνιδάκι. Όλες οι φίλες μου θεωρούν ότι έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο».

H σέξι ηθοποιός που βάζει κάτω... τέσσερις εικοσάρες! ΦΩΤΟ

Μπορεί να έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα "ήντα", δεν έχει σημασία αν είναι πενήντα, εξήντα ή εβδομήντα, το σέξι κορμί της όμως θα το ζήλευαν πολλές εικοσάρες! Ειδικά σ' αυτή την τελευταία φωτογράφισή της...
Η μία και μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στο ΟΚ για τον έρωτα και όχι μόνο: «Δε ξέρω αν ο έρωτας θα έρθει να μου χτυπήσει την πόρτα, αλλά θα ήθελα να έχω δίπλα μου έναν άντρα που να αισθάνομαι άνετα μαζί του, να μπορούμε να βγαίνουμε έξω για φαγητό, να παίρνει τους προβληματισμούς από το μυαλό μου».
Υπάρχει ένας τέτοιος άντρας στη ζωή σας αυτή τη στιγμή;
Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω σε αυτή την ερώτηση.
Θέλετε να ξαναπαντρευτείτε;
Όχι. Θέλω να μείνω με την εικόνα που είχα στο δεύτερο γάμο μου, που παντρεύτηκα στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη και βλέπαμε απέναντι την Ακρόπολη. Δεν χρειάζεται γάμο κανείς για να είναι ευτυχισμένος. Εκείνο που χρειάζεται είναι έναν άνθρωπο δίπλα του για να μοιράζεται τις μικροχαρές της ζωής. Γιατί η Ζωή, η Ζωζώ δηλαδή, αγαπάει τη ζωή..markos.tv

Ριάλιτι σε οίκο ανοχής, καταγράφει τις επιδόσεις πελατών !!

Τον δάσκαλό του βρήκε ο «Big Brother» από ριάλιτι πορνό, που, μάλιστα, τιτλοφορείται «Big Sister»! 
Το hot πρόγραμμα γυρίζεται real time σε οίκο ανοχής, όπου οι πελάτες πληρώνουν, απολαμβάνουν και κερδίζουν 15 (ίσως λιγότερα, ίσως και περισσότερα, ανάλογα πόσο θα κρατήσει) λεπτά δημοσιότητας. 
Σε μια διασταύρωση στην «καρδιά» της Πράγας υπάρχει οίκος ανοχής που εξωτερικά μοιάζει με όλους τους άλλους, αλλά εσωτερικά είναι… σαν στούντιο τηλεόρασης. Είναι ο οίκος της «Μεγάλης Αδερφής», που υπόσχεται στους πελάτες της ηδονικές συνευρέσεις με ένα από τα 40 σέξι κορίτσια του, αλλά και δημοσιότητα.
Ο πελάτης δίνει 20 ευρώ για να απολαύσει τις καλλονές από την Σλοβακία και την Τσεχία, ενώ διάσπαρτες κάμερες καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια της συνεύρεσης, υπό το φως των προβολέων! Τα βίντεο «ανεβαίνουν» στο site του ριάλιτι, όπου το κοινό μπορεί να τα απολαύσει!
Περίπου 5.000 σκηνές σεξ περιλαμβάνει μέχρι σήμερα το πρώτο ριάλιτι με πορνό, για το οποίοι οι wannabe θεατές πρέπει να πληρώσουν 30 ευρώ τον μήνα. Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι του «BigSister» δεν αποκλείουν την δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού, που θα δείχνει ολημερίς και ολονυχτίς ερωτικές συνευρέσεις!
Μην νομίζετε όμως ότι τα πράγματα είναι απλά: ο πελάτης του οίκους ανοχής θα πρέπει να είναι ευπρεπώς ντυμένος, ενώ, πριν βγάλει τα ρούχα του, θα πρέπει να «ψήσει» λεκτικά μία από τις 15 κοπέλες που έχουν βάρδια εκείνη την στιγμή. Εκείνες, εξάλλου, αποφασίζουν το μέλλον του στο σπίτι της «Μεγάλης Αδερφής»…
Φυσικά, πριν γίνει το οτιδήποτε, ο πελάτης – παίκτης υπογράφει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής, δίνοντάς της το δικαίωμα να καταγράψει όσα κάνει στο κρεβάτι και να χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί.
Και επειδή μπορεί το… one man show να είναι για κάποιους μονότονο, η «Big Sister» έχει special επεισόδια: τα Σάββατα διοργανώνονται όργια και οι Κυριακές είναι μόνο για ζευγάρια που κλείνονται σε θεματικά δωμάτια! Μάλιστα, οι πιο… τολμηροί, φεύγοντας μπορούν να πάρουν σε DVD όσα κατέγραψαν οι κάμερες από την πράξη τους!
Το πορνό ριάλιτι κάνει θραύση ανά τον κόσμο, ενώ έχει γίνει τουριστική ατραξιόν της Πράγας: το 60% των πελατών του είναι τουρίστες, με τους Ιταλούς, τους Γερμανούς, τους Γάλλους και τους Ρώσους να πρωταγωνιστούν στις περισσότερες σκηνές και τους Έλληνες… στις λιγότερες!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Βουλγάρα κατήγγειλε κλοπή ...που είχε κάνει η ίδια !

Κατήγγειλε ληστεία από 5 κουκουλοφόρους, αλλά τελικά συνελήφθη η ίδια για κλοπή: Πρόκειται για μια Βουλγάρα που εργαζόταν ως εσωτερική σε σπίτι στην Καλαμάτα, για τη φροντίδα μιας ηλικιωμένης, και κατηγορείται για κλοπή καθώς τα χρυσαφικά που υποτίθεται ότι πήραν οι "ληστές" τα βρήκαν οι αστυνομικοί κρυμμένα σε μια γλάστρα.
Οπως πληροφορηθήκαμε, η Βουλγάρα κατήγγειλε χθες ότι 5 κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν νυχτιάτικα στο σπίτι και την απειλούσαν ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι της. Είπε επίσης ότι οι δράστες έφυγαν από το σπίτι με λεία τα χρυσαφικά της γιαγιάς.
Η όλη υπόθεση κίνησε προφανώς τις υποψίες των αστυνομικών της Ασφάλειας που ερεύνησαν το σπίτι και βρήκαν στη… γλάστρα τα χρυσαφικά. Η αξία τους υπολογίζεται σε 5.000 ευρώ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ο τουρισμός μπορεί να σώσει τον σιδηρόδρομο στην Πελοπόννησο !!

Η έλλειψη προσωπικού είναι το μεγαλύτερο εμπόδια για την επανέναρξη των δρομολογίων. !!
«Εάν είχα το ελεύθερο από τους μετόχους της εταιρίας, θα ξεκινούσα τώρα τουριστικά δρομολόγια και δραστηριότητες στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου», εξομολογείται, μιλώντας προς το «Βήμα» έμπειρο στέλεχος της μεταφορικής αγοράς, που αναγνωρίζει σε αυτόν τον κρυμμένο και αφανή πλούτο με τους παλιούς σταθμούς, τις μετρικές ράγες και τα σταματημένα βαγόνια, αναπτυξιακή προοπτική, μέσα από την χρήση αυτής της σπουδαίας παρακαταθήκης που άφησε πίσω της η βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας.
«Με εξαίρεση ορισμένα σημεία, το μετρικό δίκτυο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ποιοτικές τακτικές συγκοινωνίες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστο. Τουναντίον, όλη η Πελοπόννησος σηκώνει τουριστικά δρομολόγια. Τα κρουαζιερόπλοια θα μπορούσαν να αφήνουν τους τουρίστες στο Κατάκολο και να κάνουν τον γύρο του Μοριά με το τρένο, ξεκινώντας από την Ολυμπία, διασχίζοντας τις ακτές της Κυπαρισσίας, περνώντας από την Καλαμάτα, ταξιδεύοντας στην ορεινή Αρκαδία και, καταλήγοντας στο λιμάνι του Ναυπλίου. Έτσι, θα μπορούσαν να απολαύσουν τη φύση, τα αξιοθέατα, τα μνημεία και να δοκίμαζαν την γαστρονομία του Μοριά», συνεχίζει.
Δεκατέσσερις μήνες μετά την οριστική αναστολή των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Πελοπόννησο, με εξαίρεση τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο, τον Προαστιακό της Πάτρας και την γραμμή Κατάκολο - Ολυμπία, η κίνηση των συρμών αποτελεί παρελθόν και το δίκτυο είναι σε προσωρινή αναστολή, παρόλο που κατά το 1/3, δηλαδή στο τμήμα Κόρινθος - Καλαμάτα, έχει ξαναφτιαχτεί από την αρχή με Ευρωπαϊκούς πόρους.
Όπως παρατηρούν κύκλοι του υπουργείου Υποδομών, και να ήθελε ο ΟΣΕ να επαναλειτουργήσει το δίκτυο, σήμερα αυτό θα ήταν αδύνατο, αφού έχουν απομείνει μόλις 2.721 εργαζόμενοι για να καλύψουν υπηρεσιακά το δίκτυο του Προαστιακού, της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης, αλλά και την συντήρηση της υποδομής και των συρμών, όταν οι συνολικές οργανικές θέσεις, που βέβαια στην πλειονότητά τους παρέμεναν ακάλυπτες, ήταν αρχικά 7.100. «Χρειάζονται χέρια για να δουλέψει ο Μοριάς, δεν γίνεται έτσι», εξηγούν.
Άρα, όπως επισημαίνουν, αν και η είσοδος νέων εταιριών στην αγορά πλέον είναι εφικτή και αρκετοί μικροί ή μεγάλοι πιθανοί επενδυτές έχουν βολιδοσκοπήσει την κατάσταση, η ανάταξη του μετρικού δικτύου είναι, πρακτικά, αδύνατη, αφού ο ΟΣΕ δεν έχει επαρκές προσωπικό, πόσω μάλλον για ένα δίκτυο ηλικίας άνω των 110 ετών, με αυξημένες ανάγκες συντήρησης.
Πάντως, ενδιαφέρον έχουν δείξει πολλοί τοπικοί φορείς με επικεφαλής το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, αλλά και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ επισκέψεις έχουν πραγματοποιήσει και εκπρόσωποι ξένων εταιριών, ωστόσο, η δημοσιονομική ασφυξία δεν βοηθάει την αναβίωση του τρένου στον Μοριά.
Το ίδιο το υπουργείο Υποδομών ομολογεί, άλλωστε -αναφερόμενο στην μετρική γραμμή της Δυτικής Αττικής-, ότι «το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής ...είναι εφικτό, κατόπιν συντήρησης της υποδομής, αποκατάστασης της λειτουργίας των Συστημάτων Εξασφάλισης ισόπεδων Διαβάσεων και στελέχωσης με το αναγκαίο προσωπικό».
Φορείς όπως ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου (ΣΦΣ), αλλά και το δίκτυο «Επιβάτης» έχουν ταχθεί υπέρ της επαναλειτουργίας του δικτύου, ακόμη και για τακτικά δρομολόγια, αφού θεωρούν ότι θα είναι βιώσιμα κι επικαλούνται σχετικές μελέτες. Αντίθετα, πηγές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημειώνουν ότι πλην των τριών εν λειτουργία δρομολογίων του Μοριά, μόνο το Πάτρα-Πύργος μπορεί να συναγωνιστεί το αυτοκίνητο, εάν κι εφ' όσον μπει τάξη στις ισόπεδες διαβάσεις της διαδρομής, οι οποίες, κατά περίεργο λόγο, είναι ιδιαίτερα πολλές και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη ταχυτήτων από τους συρμούς.
Κρίσιμο είναι και το ζήτημα των δεκάδων σταθμών και της σιδηροδρομικής υποδομής. Σε καταγγελία του δικτύου «Επιβάτης» ότι η ΓΑΙΑΟΣΕ παραβιάζει την νομοθεσία, παραχωρώντας τους παλιούς σιδηροδρομικούς σταθμούς σε δήμους, η εταιρία απάντησε ότι έχει δεχθεί πολλά αιτήματα από τους ΟΤΑ «για την αξιοποίηση των σιδηροδρομικών ακινήτων της ανενεργής μετρικής γραμμής Αγ. Αναργύρων - Κορίνθου».
«Τα αιτήματα εστιάζονται στον ευπρεπισμό των ανενεργών σταθμών, στη χρήση παλαιών κτιρίων για την κάλυψη στεγαστικών τους αναγκών και κυρίως στον καθαρισμό και μετατροπή του σιδηροδρομικού διαδρόμου σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο. Είναι γεγονός, ότι μετά την παύση λειτουργίας της μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής, στην πλειοψηφία των ανενεργών σταθμών παρατηρούνται εκτεταμένες φθορές από βανδαλισμούς, καταλήψεις κτιρίων από λαθρομετανάστες και γενικότερα μία εικόνα εγκατάλειψης που υποβαθμίζει τις περιοχές», σημειώνεται στην απάντηση της εταιρίας.
«Παράλληλα, έως σήμερα δεν υπάρχει σαφής προγραμματισμός για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής από τον ΟΣΕ. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η ΓΑΙΑΟΣΕ εξετάζει σε συνεργασία με τους Δήμους τη δυνατότητα διάθεσης προσωρινής χρήσης των παλαιών σιδηροδρομικών διαδρόμων για τη διαμόρφωσή τους σε πεζόδρομο - ποδηλατόδρομο χωρίς την επέμβαση στην σιδηροδρομική υποδομή, ώστε, εφόσον χρειαστεί, να είναι δυνατή η άμεση επανακυκλοφορία του τραίνου», τονίζει.
«Η ΓΑΙΑΟΣΕ πιστεύει ότι η επαναλειτουργία της γραμμής είναι σημαντική αφενός για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των προαστιακών περιοχών, αφετέρου για την συντήρηση και αξιοποίηση των ακινήτων των σιδηροδρομικών σταθμών με βιώσιμες χρήσεις που δεν θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό και θα σέβονται τον χαρακτήρα των κτιρίων», καταλήγει στην απάντησή της η εταιρία.
Η ΓΑΙΑΟΣΕ έχει υπογράψει σύμβαση με τον δήμο Πειραιά για την παραχώρηση του παλιού σταθμού της πρώτου λιμανιού της χώρας, καθώς και της μετρικής γραμμής. Αυτό ήταν αποτέλεσμα μίας ριζικής στροφής του υπουργείου Υποδομών, αφού το 2007 προέβλεπε την «ανακαίνιση της σιδηροδρομικής γραμμής από το Σταθμό Αγίου Ιωάννη Ρέντη στο Σταθμό Αγίου Διονυσίου για την εξυπηρέτηση των επιβατών πλοίων της Ακτής Βασιλειάδη» και την «ανακαίνιση του Σταθμού Αγίου Διονυσίου».
Παράλληλα, εκπονεί μελέτη για την αξιοποίηση σταθμών του μετρικού δικτύου των Αθηνών, όπως ο ιστορικός Σταθμός Πελοποννήσου, αλλά και το Αμαξοστάσιο των Αγίων Αναργύρων. Ο πρώτος, ωστόσο, που είναι ανεκτίμητης αξίας και μοναδικής αισθητικής, λόγω της διάλυσης της σύμβασης 994 του προαστιακού, βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα σε εργοτάξια, γεγονός που κάνει πηγές κοντά στην υπόθεση να δηλώνουν ιδιαίτερα επιφυλακτικές για ο,τιδήποτε αφορά την αξιοποίησή του.ΤΟ ΒΗΜΑ

Με στόχο τις 100.000 ψήφους η «γιορτή Δημοκρατίας» στο ΠΑΣΟΚ !!

Μπορεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος να μην θέλησε να βάλει πήχη στην προσέλευση πολιτών που θα θελήσουν να ψηφίσουν για την εκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, το κάνουν όμως οι προνομιακοί συνομιλητές του.
«Είναι μία γιορτή της Δημοκρατίας στην οποία θα ανταποκριθούν οι πολίτες... Περιμένουμε τουλάχιστον 100.000 αύριο στις κάλπες», λένε, παρά τις διαλυμένες τοπικές οργανώσεις, την απουσία κάθε υποψίας διαφήμισης ελλείψει χρημάτων και τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, ενδεικτικά του ότι ο κόσμος του έχει γυρίσει την πλάτη.
Χθες το μεσημέρι μόλις οριστικοποιήθηκαν τα 768 εκλογικά κέντρα που θα στηθούν ανά την Ελλάδα, φιλοξενώντας συνολικά 1074 κάλπες, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο πάντως να ψηφίζει αύριο το πρωί σε περίπτερο της ΔΕΘ και τον Γιώργο Παπανδρέου σε εκλογικό κέντρο κοντά στο σπίτι του στη Νέα Ερυθραία. Σε συνεδρίασή της η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ, πιστοποίησε ακόμα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, που θα σηκώσουν το βάρος της διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών.
Τα μέλη τους αποτελούνται από μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων της χώρας, με τη συμμετοχή και εποπτεία των μελών των Συντονιστικών Επιτροπών και Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών ανά την Ελλάδα, ενώ η ΕΚΑΠ δεσμεύεται να εκδώσει αύριο το απόγευμα κιόλας τα πρώτα αποτελέσματα, αμέσως μετά την παραλαβή από το ηλεκτρονικό σύστημα και την πιστοποίηση των εγγραφών του 25% των ψηφοδελτίων.
Για να ψηφίσει κανείς πάντως, χρειάζεται να είναι ενήλικος και από πριν εγγεγραμμένος ή να εγγραφεί την ίδια ώρα, μέλος ή φίλος του ΠΑΣΟΚ, καθώς και να έχει μαζί του δύο ευρώ. Όσο για τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, στην Ιπποκράτους διαβεβαιώνουν ότι θα μείνουν στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ και όχι στα κεντρικά ταμεία του κόμματος, που παραμένουν πάντως... άδεια.
Έτσι, δεν έγινε και καμία κινητοποίηση κεντρικά από το ΠΑΣΟΚ, αν εξαιρέσει κανείς τα παντός είδους sms και τις προσκλήσεις μέσω social media, που έδιναν και έπαιρναν τις τελευταίες ημέρες, καλώντας σε μαζική συμμετοχή τους πολίτες, τόσο ως ΠΑΣΟΚ, όσο και πολλοί βουλευτές ξεχωριστά, που απευθύνονταν στους πολίτες της περιφέρειάς τους. Αυτά και κάποιες δειλές συγκεντρώσεις μικρών ομάδων πολιτών κυρίως σε σπίτια βουλευτών, ή στελεχών του κόμματος.
Στην πλειοψηφία τους τα εκλογικά κέντρα εδρεύουν σε ΚΑΠΗ, δημαρχιακές αίθουσες, τοπικές οργανώσεις, πνευματικά κέντρα, σχολεία και πολιτιστικά κέντρα, δεν λείπουν τα ξενοδοχεία, οι ταβέρνες και τα καφενεία. Μεταξύ αυτών, «ξεχωρίζουν για την ...έμπνευση όσων τα επέλεξαν», όπως σχολιάζουν άσπονδοι φίλοι τους, το Καφενείο Σαμαρά – Μηλιά στον δήμο Πέτρας στην Πιερία και το ... «Απρόοπτο» στον Μεσότοπο Παγγαίου στην Καβάλα...real.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ .....Μεταφυσικές συμπτώσεις !!

Tα γεγονότα που θα αναφερθούν είναι αληθινά.
Μετά από αυτά όπως θα διαπιστώσει και ο πιο δύσπιστος κάποια ερωτήματα θα βασανίσουν το μυαλό του: τι παίζεται εδώ;

Είναι η πραγματικότητα όπως τη γνωρίζουμε; Υπάρχουν δυνάμεις, ορατές ή αόρατες που...ορίζουν αυτό που αποκαλούμε πραγματικότητα;

Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε στο κοινοβούλιο το 1846.
Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε στο κοινοβούλιο το 1946.
Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε πρόεδρος το 1860 .
Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε πρόεδρος το 1960.

Tα ονόματα Lincoln και Kennedy αποτελούνται από 7 γράμματα.
Οι σύζυγοι και των δυο προέδρων έχασαν το παιδί τους όταν κατοικούσαν στον Λευκό Οίκο.

Οι δύο πρόεδροι δολοφονήθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι.
Οι δύο πρόεδροι έχασαν την ζωή τους ημέρα παρασκευή.

Οι δύο πρόεδροι δολοφονήθηκαν από ΝΟΤΙΟ .
Τους δύο πρόεδρους διαδέχτηκαν ΝΟΤΙΟΙ .

Και οι δύο διάδοχοι τους ονομαζόταν Johnson .
O Andrew Johnson, που διαδέχτηκε τον Lincoln, γεννήθηκε το 1808.
Ο Lyndon Johnson, που διαδέχτηκε τον Kennedy, γεννήθηκε το 1908.

Η γραμματέας του Lincoln ονομαζόταν Kennedy.
Η γραμματέας του Kennedy ονομαζόταν Lincoln.

Ο John Wilkes Booth, που δολοφόνησε τον Lincoln, γεννήθηκε το 1839.
Ο Lee Harvey Oswald, που δολοφόνησε τον Kennedy, γεννήθηκε το 1939.

Οι δύο δολοφόνοι ήταν γνωστοί με τα τρία τους ονόματα.
Το σύνολο των τριών ονομάτων και των δύο δολοφόνων αποτελείται από 15 γράμματα.

Ο Lincoln πέθανε σε ένα θέατρο που λεγόταν Kennedy .
Ο Kennedy πέθανε μέσα σε ένα αυτοκίνητο που λεγόταν Lincoln .

Ο John Wilkes Booth προσπάθησε να ξεφύγει από ένα θέατρο και συνελήφθη σε ένα κτίριο.
Ο Lee Harvey Oswald προσπάθησε να ξεφύγει από ένα κτίριο και συνελήφθη σε ένα θέατρο.

Μία εβδομάδα πριν δολοφονηθεί ο Lincoln, ήταν διακοπές στο Monroe Maryland.
Μία εβδομάδα πριν δολοφονηθεί ο Kennedy ήταν διακοπές με την Marilyn Monroe.

Πρέπει να αναλογιστούμε πόσα από τα προαναφερθέντα γεγονότα θα μπορούσαν να είναι απλές συμπτώσεις; Δυο; Τρία; Τέσσερα; Όλα;Μήπως τα πάντα είναι προσχεδιασμένα;Υπακούουν μήπως σε αόρατους νόμους της Φύσης;
Μάλλον βρισκόμαστε στο απόλυτο σκοτάδι.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ...ΚΟΣΚΑΡΑΓΑ στο Ρίντομο !!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΓΑΙΑ» ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
Την θλιβερή περίπτωση της Κοσκάραγας που, ενώ περιβάλλεται από ένα απερίγραπτα όμορφο φυσικό τοπίο, έχει γίνει εστία εναπόθεσης μπαζών και άλλων απορριμμάτων, έχουν βαλθεί να «γιατρέψουν» αύριο πολλές δεκάδες εθελοντές, στο πλαίσιο μιας ακόμη θαυμάσιας πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Δυτικής Μάνης «Γαία».
Η «Γαία» λοιπόν με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, του Δήμου Δυτικής Μάνης και πολλών ακόμη Συλλόγων από την περιοχή της Μάνης αλλά και μεμονωμένων εθελοντών θα καθαρίσουν την περιοχή της Κοσκάραγας, ενώ μια ομάδα εθελοντών θα κατέβει και στο φαράγγι για την απομάκρυνση διαφόρων απορριμμάτων.
Κάλεσμα προσέλευσης σε αυτή την προσπάθεια απεύθυναν χθες το μεσημέρι, με συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αλευράς, η πρόεδρος της «Γαίας», Χριστίνα Κωνστάντιου και ο εκπρόσωπος του παραρτήματος Μεσσηνίας της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας, Παρασκευάς Θεολόγος.
Το ραντεβού για την έναρξη της προσπάθειας έχει καθοριστεί για τις εννέα το πρωί, στην περιοχή της παλιάς γέφυρας. Όταν οι εθελοντές ολοκληρώσουν την αποστολή τους θα έχουν την τύχη να απολαύσουν μανιάτικες γεύσεις που θα τους προσφέρει η «Γαία» και οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν, ενώ θα υπάρχει και μουσική.
Η Χριστίνα Κωνστάντιου σημείωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από την ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος για τη συμμετοχή του στον αυριανό εθελοντικό καθαρισμό και γενικότερα για την υποστήριξη αυτής της προσπάθειας. Πρόσθεσε όμως ότι το εθελοντικό κίνημα πρέπει να αναλάβει ακόμη πιο μαζικές πρωτοβουλίες και να κάνει παρεμβάσεις σε όλο το Νομό.
Όσο για την Κοσκάραγα, σημείωσε ότι είναι ένα από τα σήματα κατατεθέντα της Δυτικής Μάνης, ωστόσο κάποιοι βιαιοπραγούν σε βάρος αυτής της περιοχής, απορρίπτοντας διάφορα απορρίμματα. Τόνισε όμως ότι εάν ο κόσμος δραστηριοποιηθεί και φροντίσει την περιοχή, τότε αυτοί που τη βρωμίζουν θα αναγκαστούν να αλλάξουν συμπεριφορά και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Στ.Μ.kalamatajournal.gr

Που τον βρήκε! Μ΄αυτόν είναι σίγουρα... καμμένος!

Ο Μιχελάκας του Πάνου...
Που τον βρήκε! Μ΄αυτόν είναι σίγουρα καμμένος!
Μιλάμε για πολύ -πως μωρέ το' λεγε, ο Αθηνόδωρος Προύσαλης στην ταινία μια Ιταλίδα στην Κυψέλη; Α...- τσιριμπιμ τσιριμπόμ (δείτε το βίντεο).
Τράβηξε το... κροκοδείλιο κλαμματάκι του, το 'παιξε - αλοίμονο!- αισθηματίας, σωστός, αξιοπρεπής και -αυτό δα, ήταν το καλύτερο!- θαρραλέος.
Φυσικά δεν παρέλειψε να πλέξει -με Δον Κιχωτικό ύφος- το εγκώμιο του "αντιπάλου" του Μιχελάκα.
Για το ήθος του (ρε γαμώτο)!...
Μπλέξαμε. Με Μιχελάκες...nonews-news.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου