14.12.12

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι συνεργάτες του Λ.Λαυρεντιάδη που διώκονται !

Μετά τη σύλληψη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και έπειτα από ολονύχτια επιχείρηση της Αστυνομίας, κατά την οποία έγιναν περισσότερες από είκοσι προσαγωγές υπαλλήλων της τράπεζας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Proton Bank ενώ εντάλματα έχουν εκδοθεί και για όλους τους συνεργάτες του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του επιχειρηματία Πέτρου Κυριακίδη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Ηδη συνελήφθησαν ο Τρύφων Κολλίντζας (διευθύνων σύμβουλος), Αντώνης Αθανάσογλου και Δημήτρης Σαραμαντής εις βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Μετά την άσκηση των διώξεων είχε απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα των Λαυρεντιάδη, Κολλίντζα, Αθανάσογλου, Σαραμαντή καθώς και των Σμαράγδας Λιαρμακοπούλου και Πέτρου Κυριακίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοβούλως δήλωσαν ότι θα εμφανιστούν στις αρχές η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου και ο Διονύσιος Μπίθαρης.
Κατηγορίες για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική ομάδα, υπεξαίρεση, απάτη κατά συναυτουργία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αντιμετωπίζει και η Γραμματική Αρβανίτη.
Τέλος διώξεις έχουν ασκηθεί και εναντίον των :
Παντελή Ντεβεντζή, Ιωάννου Μπαϊλάν, Σοφοκλή Ρόβη, Κωνσταντίνου Μπαλλή, Αντωνίου Ρογκόπουλου, Ιωάννας Τόρη, Ηλία Μακρή, Κωνσταντίνου Μούτσου, Χριστόδουλου Κωνσταντίνου, Άννας Παριανού, Νικολάου Λινάρδου, Βασιλείου Γραβάνη, Στυλιανού Κυμπαρίδη, Νικολάου Κόρμπη, Διονυσίου Μπίθαρη, Δημήτριου Βασιλόπουλου, Ανδρέα Μίχου, Γεωργίου Κυριακίδη, Γεωργίου Γεωργάρα και Κωνσταντίνου Μούτσου με τις κατηγορίες για κακουργήματα της συγκρότησης συμμορίας, της άμεσης συνέργειας σε απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου