27.12.12

Μπουρζουάδες του κερατά, μπολσεβίκοι γιαλαντζί οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ

Αναρχοκομμουνιστές, «μπουρζουάδες» και «μπολσεβίκοι γιαλαντζί», υπηρέτες των καπιταλιστών. 
Αυτοί ειναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που είχε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, για τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για το κόμμα του διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην ακροδεξιά εφημερίδα «Στόχος», ο κ.Μιχαλολιάκος δηλώνει ότι το κόμμα του δεν είναι δυνατόν να αλλάξει γιατί όπως είπε: «Είμαστε η μυστική φωνή του Γένους». Τόνισε μάλιστα ότι το κόμμα του θα πρέπει να διδάξει «δια του παραδείγματος».

Ο κ.Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στα στελέχη αλλά και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζοντάς τους όμως σε δύο διαφορετικές κατηγορίες: στους αναρχοκομμουνιστές και τους...αστούς μπουρζουάδες. Για τους πρώτους είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάμεσα στους κόλπους του πολλά επικίνδυνα αναρχοκομμουνιστικά στοιχεία» ενώ για τους ψηφοφόρους του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα είπε ότι είναι «αστοί, μπουρζουάδες του κερατά και επομένως μπολσεβίκοι γιαλαντζί, πιστοί υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, των καπιταλιστών και του Τζορτζ Σόρος...».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα Στόχος, γράφει με μεγάλα γράμματα στην πρώτη της σελίδα: «Και μην ξεχνάτε Έλληνες, πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Κωνσταντινούπολη»...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου