13.12.12

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - "Πρωταθλητής " στο ΕΣΠΑ !

Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» στο οποίο επιβεβαιώνονται οι δείκτες υψηλής απορροφικότητας στα κονδύλια του ΕΣΠΑ που παρουσιάζει το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας σε αντίθεση με τα χαμηλά ποσοστά απορρόφησης του προγράμματος σε πανελλαδικό επίπεδο που κινούνται μόλις στο 6,8 % ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:



« Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” έρχεται να επιβεβαιώσει την από καιρό συλλογική και μεθοδική δουλειά που πραγματοποιείται στο Νοσοκομείο μας στον τομέα της απορρόφησης κονδυλίων του προγράμματος ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.



Έχουμε δηλώσει ότι δεν πράττουμε κάτι το ξεχωριστό. Επιτελούμε απλά το αυτονόητο και αυτό που επιβάλλει το χρέος και η ευθύνη μας στην αξιοποίηση της μοναδικής χρηματοδοτικής ευκαιρίας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.



Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου οι οποίοι με την δουλειά και την τεχνογνωσία τους καταφέρνουν καθημερινά το Νοσοκομείο μας να επιτυγχάνει πανελλαδικές, όπως αυτή, διακρίσεις. Ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου