7.12.12

Ληστές διαφεύγουν με αυτοκίνητο που πήραν από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 3 τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου - Αγίου Στεφάνου όπου και εντοπίστηκε τετραμελής σπείρα ληστών.

Όπως αναφέρει το zougla.gr, είχαν επιτεθεί εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην περιοχή της Εκάλης. Δυνάμεις της Αστυνομίας τους καταδίωξαν, ενώ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, με το κλεμμένο όχημα να καταλήγει μέσα σε ρέμα στο τέρμα και τους δράστες να απομακρύνονται στη συνέχεια πεζοί.

Ο δημοσιογράφος έσπευσε στο σημείο διότι είχε ακούσει πυροβολισμούς πολύ κοντά στην παρακείμενη κατοικία του και ήθελε να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει. Οι δράστες είχαν ήδη εμπλακεί σε ληστεία κατοικίας στη Ν. Ερυθραία. Ωστόσο, κατά την εισβολή τους στο σπίτι έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι και ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το zougla.gr, αστυνομικές Δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, οπότε και σημειώθηκε η πρώτη ανταλλαγή πυροβολισμών. Οι ληστές απομακρύνθηκαν πεζοί, ενώ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν οι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Υπό την απειλή όπλων, τον ανάγκασαν να κατέβει από το όχημα, επιβιβάστηκαν σε αυτό πριν τραπούν σε φυγή με κατεύθυνση το Κρυονέρι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου