7.12.12

Λειτουργούσαν τα μαγαζιά τους με κλεμμένο ρεύμα!

Για πάνω  από δυο χρόνια η μία και  ένα χρόνο ο άλλος, δυο ιδιοκτήτες  καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου λειτουργούσαν τα μαγαζιά τους χωρίς να καταβάλλουν ούτε… δεκάρα στη Δ.Ε.Η., αφού είχαν εξασφαλίσει ηλεκτροδότηση με παρέμβαση στο κιβώτιο ακροδεκτών του μετρητή ρεύματος! Στην καφετέρια μιας 45χρονης, το κλιμάκιο αστυνομικών του τμήματος Περιφέρειας που έκανε έλεγχο μαζί με συνεργείο του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας συνέλαβε την 42χρονη προσωρινά υπεύθυνη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, καθώς η ιδιοκτήτρια έλειπε και αναζητείται.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η επιχειρηματίας έκλεβε ρεύμα τουλάχιστον από τις 5 Αυγούστου 2010 (!), ενώ στο διάστημα από 26 Ιανουαρίου ως τώρα είχε καταναλώσει 16.000 κιλοβατώρες αξίας 2.500 ευρώ!
Ανάλογη παρανομία διαπιστώθηκε και στο εστιατόριο ενός 66χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, που και αυτός είχε παρέμβει στο μετρητή με αποτέλεσμα από τις 29 Σεπτεμβρίου 2011 να έχει καταναλώσει 15.000 κιλοβατώρες αξίας 2.500 ευρώ.
 Ούτε αυτός βρισκόταν στο κατάστημα όταν έγινε ο έλεγχος του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και αναζητείται για να συλληφθεί από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου