14.12.12

Μητέρα και οι τρεις γιοι της εγκέφαλοι σπείρας ναρκωτικών

Μια 54χρονη Ελληνίδα και τα τρία παιδιά της ηλικίας 26, 24 και 18 χρόνων ήταν οι «εγκέφαλοι» εγκληματικής οργάνωσης με 27 μέλη, που διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη στις περιοχές της Χαλκίδας, της Αυλίδας και του Σχηματαρίου Βοιωτίας από τον Οκτώβριο του 2011.
Στην εξάρθρωση της σπείρας έφτασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας μετά από πολύμηνες έρευνες, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη της 54χρονης αρχηγού, των τριών γιων της και ενός ακόμη συνεργού τους στο σπίτι τους στην Παραλία Αυλίδας.
Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια Χαλκίδας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Στο σπίτι κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 94,5 γραμμαρίων, 250 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών και τέσσερα κινητά. Από τα τρία αδέλφια, ο 26χρονος και ο 24χρονος είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών. Για συμμετοχή στο κύκλωμα κατηγορούνται άλλα 27 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Χαλκίδας και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου