8.12.12

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-Κουκουλοφόροι χρυσαυγίτες έκαναν το «κομμάτι» τους

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τη συμβολική μέρα της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου παρά το κλίμα τρομοκρατίας από τα φασιστοειδή της πόλης το κάλεσμά της Αντιφασιστικής Κίνησης είχε μεγάλη επιτυχία με τη μαζική συμμετοχή των συμπολιτών μας στην αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Με δημοσιεύσεις της στον τοπικό τύπο και με ανακοινώσεις που μοιράστηκαν στα καταστήματα του κέντρου της πόλης η Χ.Α. έκαναε λόγο για  "κουκουλοφόρους" που θα προσπαθούσαν να "καταλύσουν το σύνταγμα με τη βία''. Oι φασίστες μας θύμισαν τις τότε υστερικές φωνές του Πολύδωρακαι, όλες τις  κινδυνολογίες των πρετεντέρηδων που έριχναν λάσπη τους αγωνιστές του Δεκέμβρη ότι έσπερναν το «χάος». Δεν μας εκπλήσσει που οι δημοσιεύσεις τους έχουν το ίδιο πνεύμα  με τις ανακοινώσεις  της άθλιας κυβέρνησης του Μνημονίου που και σήμερα ταυτίζει  το πνεύμα του Δεκέμβρη με βανδαλισμούς και λεηλασίες.  Η τρομοκρατία όμως δεν πέρασε! Η συγκέντρωση και πορεία ήταν μαζική, μαχητική και φυσικά χωρίς καταστροφές.
Αντίθετα ελεεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους η εμφάνιση των 15 περίπου χρυσαυγιτών με κουκούλες ρόπαλα κράνη και ασπίδες καθώς και τα εμετικά συνθήματα "ΕΣΑ-Ες Ες αγωνιστές" που ξεστόμισαν πρωτοστατούντος του βουλευτή Δ. Κουκούτση.  Δικαίωσαν έτσι την άποψή μας ότι δεν αποτελούν "πατριωτικό" ή "αντισυστημικό" κόμμα αλλά αδίστακτη νέο-ναζιστική συμμορία που εξαπολύει το ρατσιστικό δηλητήριο, τον τρόμο και τη βία στους εργαζομένους και στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό εξυπηρετώντας έτσι το καθεστώς της σημερινής μνημονιακής χούντας.
Οι κουκουλοφόροι χρυσαυγίτες έκαναν το «κομμάτι» τους  με την προκλητική ανοχή της αστυνομίας αλλά ο παλμός και η αποφασιστικότητα των συγκεντρωμένων τους ανάγκασε  να αποχωρήσουν.
Καλούμε το λαό της Καλαμάτας  να καταδικάσει και να απομονώσει τους φασίστες της Χ.Α., ο φασισμός δεν πρόκειται να δώσει διέξοδο στα οξυμμένα κοινωνικά προβλήματα. Αντίθετα θα παίξει το ρόλο του χωροφύλακα για να αποτρέψει με την ωμή βία κάθε προσπάθεια λαϊκής αντίστασης αλληλεγγύης και συλλογικότητας.
Το φάντασμα του Δεκέμβρη θα στοιχειώνει κάθε εξουσία και τους φασίστες-δεκανίκια της  που στηρίζεται στην εκμετάλλευση, την καταπίεση και την περιφρόνηση της κοινωνικής πλειοψηφίας.
 Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α καλεί τη νεολαία να δώσει τη μάχη της γενιάς της και να παραμείνει πρωταγωνίστρια χωρίς να δεχτεί σαν μοιραίο  το μαύρο μέλλον που της επιφυλάσσουν, να κάνει τη ρήξη με όσα μας βυθίζουν στην κρίση, την ΕΕ και το ευρώ, το Χρέος και τα Μνημόνια και την καταστροφική για την κοινωνία εξουσία του κεφαλαίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου