28.12.12

Τα " Χώνει " ο Μαντάς στον Πετράκο για τα πυροδάνεια !

Με δελτίο τύπου  που απέστειλε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς  για το θέμα των πυροδανείων  κάνει σφοδρή επίθεση στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσση Πατράκο για την στάση του στο ίδιο θέμα
Η Ανακοίνωση του κου Μαντά
Σήμερα υπογράφηκε απο τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρναρα η ρύθμιση για τα μη εγγυημένα απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ δάνεια επιχειρήσεων των πυρόπληκτων νομών.
Η αναγκαία αυτή ρύθμιση δίνει μια ανακούφιση στις δοκιμαζομενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις του ΝΟΜΟΥ μας κι αποτελεί την επισφραγιση της δέσμευσης του μέσσηνιου Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα, ο οποίος, αποδεικνύει καθημερινά το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα σημαντικά ζητήματα του Τόπου μας.
Δυστυχώς η Αντιπολίτευση στο νομό μας διαμέσου του κ. Πετρακου επιδιώκει, επιλεκτικα και με επικοινωνιακού τύπου ανακοινώσεις να οικειοποιηθει την θετικη εκβαση στο συγκεκριμενο ζητημα. Του απανταμε λοιπον πως αν αναζητεί κάπου να αποδώσει τις ευχαριστίες του ας το κάνει επιτέλους δημόσια και να ευχαριστήσει τον μεσσηνιο Πρωθυπουργό της Χώρας για τις διαδοχικές του επιτυχείς παρεμβάσεις σε καίρια ζητήματα του ΝΟΜΟΥ μας.
Περικλης Μαντας
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Μεσσηνιας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου