14.12.12

ΕΔΕΗΣΕ - Είπε το ΝΑΙ για την Τσακώνα το Ελεγκτικό Συνέδριο !

 από το best-tv.gr
Όπως πριν από λίγο μετέδωσε αποκλειστικά η τηλεόραση BEST, σε έκτακτο δελτίο ειδήσεών της, είμαστε ένα βήμα πριν... ανοίξουν οι μπάρες στο Τσακώνα - Παραδείσια. 
Η θετικότατη αυτή είδηση έρχεται να ανακουφίσει όλη τη Μεσσηνία και πλέον εξελίσσεται ένας αγώνας... χρόνου για να δοθεί αμεσότατα ο δρόμος στην κυκλοφορία. Σημαντική η συμβολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που παρόλο που είναι στις Βρυξέλλες παρακολουθεί στενά όλα τα ζητήματα στη χώρα και ιδιαίτερα τα θέματα της Μεσσηνίας.
Πάντως σήμερα υπήρξε ένα σκηνικό αγωνίας και ευτυχώς το Ελεγκτικό Συνέδριο συζήτησε στην διάσκεψη του σήμερα το θέμα της συμπληρωματικής σύμβασης και της αίτησης ανάκλησης που είχε καταθέσει το Υπουργείο Υποδομών, διαφορετικά η επόμενη διάσκεψη ήταν για τις 11 Ιανουαρίου. Βρισκόμασταν λοιπόν εν αναμονή της απόφασης η οποία λίγο μετά τις 3 έγινε γνωστή και άναψε το πράσινο φως για την παράδοση της παράκαμψης.
Απομένει τώρα να δημοσιευθεί η απόφαση αυτή και να υπάρξει και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, τα ζητήματα ρύθμισης κυκλοφορίας, τα τεστ και οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και στην συνέχεια πριν από τις γιορτές να δοθεί το πλέον σημαντικό αυτό τμήμα - Τσακώνα Παραδείσια - στην κυκλοφορία. Επιτέλους...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου