14.12.12

ΝΑΥΠΛΙΟ: Σύλληψη 79χρονου για εμπρησμό σε ιατρείο του 'Αργους !

Εξιχνιάσθηκε από την Ασφάλεια η υπόθεση εμπρησμού σε ιατρείο του 'Αργους, που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, με δράστη έναν 79χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα, λίγο πριν εγκαταλείψει τη χώρα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο ηλικιωμένος, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στο 'Αργος, αφού έσπασε την τζαμαρία ιατρείου, έριξε στο εσωτερικό του μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό και με αυτοσχέδιο φυτίλι έβαλε φωτιά, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή με ΙΧ, ενώ η Πυροσβεστική άμεσα επιλήφθηκε και δεν προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.
Στο μεταξύ, η Ασφάλεια 'Αργους οργάνωσε επιχείρηση, εντόπισε τον 79χρονο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τον συνέλαβε, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει τη χώρα με πτήση για το Λονδίνο.
Επιπλέον κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, καθώς και ένας γκασμάς με τον οποίο έσπασε την τζαμαρία του ιατρείου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αργότερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η Ασφάλεια 'Αργους, συνεχίζει την έρευνα καθώς ο συγκεκριμένος ιατρός είχε πέσει θύμα εμπρησμού από τις 10 Απριλίου 2009 ως τις 8 Νοεμβρίου 2012, άλλες έξι φορές. Δύο φορές αποπειράθηκαν να κάψουν το σπίτι του και τέσσερις φορές το αυτοκίνητό του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου