22.12.12

Ένταση και 66 προσαγωγές για τη διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή

Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Βόλου, όταν αριστερές οργανώσεις προσπάθησαν να εμποδίσουν να δέσει πλοίο με τρόφιμα, που είχαν παραγγείλει μέλη της Χρυσής Αυγής με σκοπό, στη συνέχεια, να τα διανείμουν σε Έλληνες πολίτες.

Οι εικόνες που αντίκρισαν οι κάτοικοι στο κέντρο της πόλης ήταν πρωτόγνωρες, ενώ πραγματοποιήθηκε μία από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις που έχει γνωρίσει ο Βόλος.

Άνδρες των ΜΑΤ, της ασφάλειας, τεράστια οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., ακόμα και γερανοφόρα, βρίσκονταν ακροβολισμένα σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης, με εντονότερη παρουσία στην οδό Ιάσονος, όπου η Χρυσή Αυγή πραγματοποιούσε διανομή τροφίμων.

Την ίδια ώρα στην πλατεία Ελευθερίας πολίτες προετοιμάζονταν για προγραμματισμένη αντιφασιστική πορεία. Νωρίτερα της πορείας, έγιναν συνολικά 66 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και προσαγωγές συνδικαλιστών, όπως του Γιάννη Χατζηγιάννη της Ανοιχτής Συνέλευσης Μαγνησίας.

Ένας, ακόμη, από τους προσαχθέντες κατέληξε στο Νοσοκομείο Βόλου, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε από άνδρες των ΜΑΤ.protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου