22.11.12

Βραβείο True Leaders στην "Καρέλια ΑΕ"

 ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ....ΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ !!!
Η καπνοβιομηχανία "Καρέλια ΑΕ" κατέκτησε ένα από τα βραβεία True Leaders που απονέμει ICAP Group. Αξίζει να σημειωθεί ότι από ένα σύνολο 24.000 επιχειρήσεων που εξεταστήκαν μόνο 23 εταιρείες και 19 όμιλοι πληρούσαν ταυτόχρονα τα 4 αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια
που είχε θέσει η ICAP Group
Συγκεκριμένα οι True Leaders πρέπει: 
- Βρίσκονται στις 10 κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους (με βάση τον τζίρο)
- Έχουν υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας που  κυμαίνεται από Β2 έως Α1)
- Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες ή στους 200 πιο  κερδοφόρους ομίλους για το 2011, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA)
- Συγκαταλέγονται στις 500 εταιρείες ή στους 200 ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, το οποίο και έχουν αυξήσει από το 2010 στο 2011, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Leading Employers in Greece 2012.
Η Καρέλια Α.Ε., το 2011, βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου του καπνού, καθώς είναι ο πρώτος εξαγωγέας καπνικών προϊόντων της χώρας. Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ξεπέρασε τα 610 εκατ. ευρώ και τα κέρδη (προ φόρων) τα 47,5 εκατ. ευρώ. Το 2011, ο αριθμός του απασχολούμενου προσωπικού του Ομίλου ανήρχετο σε 482 άτομα.
Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, με την παρουσία 330 ανωτάτων στελεχών της ελληνικής αγοράς.
Στην φωτογραφία: Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης, απονέμει το βραβείο στον διευθυντή μάρκετινγκ της Καρέλια Α.Ε Βασίλη Μαστοράκη.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου