22.11.12

Tρεις μήνες φυλάκιση γιατί έκαναν σεξ σε ταξί !

Ένας Ιρλανδός και μία Βρετανίδα καταδικάστηκαν σε τρεις μήνες φυλάκισης. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε κατηγορίες «απρεπούς πράξης», επειδή έκανε σεξ μέσα σε ταξί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο 28χρονος Κόνορ ΜακΡέντμοντ και η 29χρονη Βρετανίδα Ρεμπέκα Μπλέικ συναντήθηκαν σε ένα μπαρ ξενοδοχείου στο Ντουμπάι.

Κάλεσαν μαζί ταξί και προκάλεσαν την οργή του οδηγού του ταξί όταν ξεκίνησαν να φιλιούνται.

Ο οδηγός σταμάτησε το ταξί και πήγε να παραπονεθεί σε έναν αστυνομικό. Όταν αστυνομικός και οδηγός ταξί επέστρεψαν, είδαν το ζευγάρι να κάνει σεξ μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο Ιρλανδός και η Βρετανίδα συνελήφθησαν και κρατήθηκαν για πέντε ημέρες. Το ζευγάρι καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκισης και θα ακολουθήσει η απέλασή τους, ενώ επέβαλε στον καθένα πρόστιμο 817 δολαρίων.

Δυτικοί τουρίστες αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα με τον νόμο, καθώς θεωρείται ότι παραβιάζουν τους νόμους περί ευπρέπειας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Ρεμπέκα Μπλέικ και ο Κόνορ Μακρέντμοντ αρνήθηκαν την κατηγορία περί διάπραξης «απρεπούς πράξης μέσα σε ταξί» όταν εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ δήλωσαν ένοχοι για κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσιο χώρο.

Ο δικηγόρος τους δήλωσε ότι οι πελάτες του θα ασκήσουν έφεση.

Το Ισλάμ απαγορεύει στους μουσουλμάνους την κατανάλωση αλκοόλ. Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι μη μουσουλμάνοι μπορούν να καταναλώσουν αλκοόλ στα περισσότερα ξενοδοχεία και στα παραλιακά μπαρ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου