22.11.12

Η Μενεγάκη, το sex tape και το sexy εσώρουχο!

Η Καλλιμούκου της έβαλε τα...γυαλιά λέγοντάς της: "Απελευθερωθείτε απο τα ταμπού στο sex!"
 Η Ελένη Μενεγάκη δεν κρατήθηκε και εκμυστηρεύτηκε  στο πάνελ της την πιο περίεργη αλληλογραφία που έλαβε ποτέ, πριν λίγες ημέρες!
“Ανοίγω  ένα τεράστιο φάκελο και τι βγαίνει από μέσα; Ένα dvd από τη Seirina,  με ένα μπρελόκ δώρο.  Δεν θα σας πω τον τίτλο. Το βλέπω και λέω μπα σε άλλον το έστειλαν αλλά κοιτάω πάλι τον φάκελο και γράφει Μενεγάκη”
Όμως δεν ήταν η μόνη sexy αλληλογραφία που δέχθηκε « Και χθες ήρθε το δεύτερο μέρος από άλλη εταιρία! Κάτι εσώρουχα που έγραφε αν δεν σας κάνει το μέγεθος ενημερώστε μας.  Μα δεν έχει τίποτα να κρύψει, κάτι κορδόνια ήταν.  Λέω σε μένα το έστειλαν; Και να το βάλω τι να κρύψω; Είναι μόνο σχοινάκια.  Μάλιστα μου έγραφαν να μαζευτούμε με φίλους για να μας κάνουν παρουσίαση εσωρούχων. Μα είναι δυνατόν να συσκέφθηκαν  και να είπαν ρε που να τα στείλουν και να σκέφτηκαν εμένα»;
H  κουβέντα συνεχίστηκε με την Αντωνία Καλλιμούκου να …βάζει τα γυαλιά στην Ελένη Μενεγάκη που την κοίταζε γεμάτη απορία όταν  έλεγε ότι «Πρόοδος είναι να μην έχεις ταμπού στο sex.  Το sex είναι η πιο ωραία απόλαυση του κόσμου. Πρέπει να απελευθερωθεί ο κόσμος στον έρωτα”.
Η sexy διάθεση συνεχίστηκε στην εκπομπή με την έρευνα  που είχε τον τίτλο «40 εκατομμύρια εργαζόμενοι βλέπουν ερωτικά βίντεο στο γραφείο” με την παρουσιάστρια να διερωτάται “ καλά δεν αναστατώνονται”; 
Τότε άρχισαν αμέσως οι κόντρες μεταξύ ανδρών και γυναικών για το πώς αντιδρούν όταν βλέπουν τέτοια βίντεο με την Αντωνία πάλι να δίνει την απάντηση «βλέπουμε, αντιδρούμε, φεύγουμε”.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου