3.11.12

«Τρέχουμε γύρω από τον κόσμο» και στην Costa Navarino

Συμμετοχή στην παγκόσμια διοργάνωση των Westin Hotels and Resorts !!!
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 10:00 π.μ., λαμβάνει χώρα και στην Costa Navarino, το πρόγραμμα "Gear Lending", μια συνεργασία μεταξύ των Westin Hotels and Resorts με την New Balance®, όπου όσοι βρίσκονται στην περιοχή είναι καλεσμένοι να βάλουν τα αθλητικά τους παπούτσια και να συμμετέχουν στην προσπάθεια να «Τρέξουμε γύρω από τον κόσμο».
 Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, διοργανώνεται μία διαδρομή τρεξίματος ή ακόμη και περπατήματος 5 χιλιομέτρων, με στόχο την ευρεία συμμετοχή από κάθε ηλικία. Σε αυτήν την ανοικτή εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στις μοναδικές διαδρομές γύρω από το γήπεδο γκολφ The Dunes Course, να γευθούν υγιεινές προτάσεις στο The Westin Resort, Costa Navarino, ενώ οι μικροί φίλοι θα απασχοληθούν με διασκεδαστικές δραστηριότητες.
Μέσα από τις συμμετοχές, αυτή η ημέρα που πλαισιώνεται από πολλές δράσεις για όλες τις ηλικίες, θα συνεισφέρει επίσης με τη δωρεά νέων και ελαφρώς μεταχειρισμένων παπουτσιών, σε όσους το έχουν ανάγκη. Οι πολλές συμμετοχές, θα ενισχύσουν αυτόν το σκοπό, ενώ παράλληλα οικογένειες, φίλοι, καθώς και μαθητές, μπορούν να ζήσουν μία αθλητική δραστηριότητα στο ειδυλλιακό τοπίο της Costa Navarino.
Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι απαραίτητες.
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 27230 95000.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου