22.11.12

«Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα» !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ...ΤΟΙΧΟ ...ΤΟΙΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ...ΤΣΙΓΚΙΝΑ !!
Με ανοιχτό το στόμα και την όρεξη… θα μείνουν τα παλικάρια του Νίκου Μιχαλολιάκου μόλις πάρουν στα «στιβαρά» τους χέρια την… συνέντευξη στο “Crash” του συγγραφέα- βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- (και γνήσιου αρσενικού) Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος δηλώνει ανοιχτά ότι,  όχι μόνο δεν είναι ομοφυλόφιλος αλλά έχει σαρώσει το γυναικείο πληθυσμό της πρωτεύουσας !!!
«Έχω ‘πηδήξει’ τη μισή Αθήνα και ορισμένοι μ’ έχουν βγάλει ‘αδερφή’ !!!» εξομολογείται στο περιοδικό του Γιώργου Τράγκα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να πείσει τον Ηλία number one (Κασιδιάρης)  και τον Ηλία number two (Παναγιώταρος) της Χρυσής Αυγής ότι εκτός βιβλία ξέρει να γράφει και στις… καρδιές και όχι μόνο των γυναικών!!!!
«Δηλαδή, τι άλλο να πω; Τώρα, στα γεράματα, να βγάζω φωτογραφίες με τα παιδιά μου ή με τις συζύγους μου, για ν’ αποδείξω ότι δεν είμαι «αδερφή» στους φασίστες που τους βολεύει, γιατί όταν είσαι κακός στην Ελλάδα πρέπει να είσαι σε όλα κακός. Δηλαδή, να είσαι και ηλίθιος και «αδερφή» και τραμπούκος και μοχθηρός και όλα» προσθέτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας στα αγόρια της Χρυσής Αυγής ότι δεν πρόκειται να βγάλει family photos για να αποδείξει τον ανδρισμό του!
Με απλά λόγια είναι σαν να λέει στους Χρυσαυγίτες να ρωτήσουν τα θηλυκά στα σόγια τους για το «τι εστί Πέτρος», καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βουλευτή, ο ίδιος έχει «πάρει» τη μισή Αθήνα!!!
Πέτρος Τατσόπουλος στο CRASH Είναι απλά μαθηματικά!!! Πόσα κορίτσια έχει η Ελλάδα;;;;;
5.484.000 γυναίκες αντιστοιχούν στο συνολικό πληθυσμό της Ελλάδας, από τις οποίες περίπου οι μισές και παραπάνω βρίσκονται στην πρωτεύουσα… !!!!
Μετάφραση: Ο κ. Πέτρος μας έχει πάρει όλες ή σχεδόν όλες τις πρωτευουσιάνες!!! Χρυσαυγίτισες και μη!!!
Το αυριανό Crash λοιπόν του Νοεμβρίου, όπως καταλαβαίνετε  έρχεται με πολλές hot αποκαλύψεις και πολλά θέματα , αφού μεταξύ άλλων ο κ. Τατσόπουλος αποκαλεί τη Χρυσή Αυγή «ναζιστική οργάνωση»  και τον βουλευτή του κόμματος ΧΡ.Παππα «ΝΤΑΒΑΤΖΗ»!!!
«Αυτός ο νταβατζής, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής ούτε παλαιοναζί ούτε νεοναζί είναι, αλλά καραναζί του κερατά είναι!» λέει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας – «Καζανόβας» του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Μετά από αυτά, οι άλλες μισές του Λεκανοπεδίου τι να πούνε ;;;;;; Τοίχο, τοίχο …κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!
star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου