15.11.12

ΠΕΤΡΑΚΟΣ -Το πρόβλημα της Μεσσηνίας είναι ..η Χριστοφιλοπούλου και Όχι η Τσακώνα !

  ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΟΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ !
ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ...ΕΞΕΔΡΑ ! ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ !
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΤΣΑΚΩΝΑ Ο  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ...ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ !

 ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΙΕΛΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ 
 Ο βουλευτής Θανάσης Πετράκος σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «Η σημερινή ανακοίνωση-αποκάλυψη της ΟΙΕΛΕ, με την οποία καταγγέλλεται η πρώην υφυπουργός Παιδείας κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, δημιουργεί μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για την πρώην υφυπουργό. Με την ανακοίνωση-αποκάλυψη αυτή, καταγγέλλεται ότι ο βασικός λόγος που δεν επεβλήθη ποινή άρσης της λειτουργίας του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου του κου Φώτη Μπουγά, όπως προβλέπει ο νόμος για την απόπειρα υποκλοπής και διαρροής των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων του 2009, είναι η σχέση συνεργασίας της κόρης της κας Χριστοφιλοπούλου με το ιδιωτικό σχολείο.
Μετά την αποκάλυψη αυτή, η κα Χριστοφιλοπούλου οφείλει να παραιτηθεί από βουλευτής, αφού η αποκάλυψη αυτή δικαιώνει, όπως τονίζει και η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ, τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, ο οποίος είχε ζητήσει τον Ιούλιο του 2011 την παραίτηση της κα Χριστοφιλοπούλου από την θέση της υφυπουργού Παιδείας ως «ανθρώπου των Σχολαρχών».

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ -ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ - Προσφευγω στην Δικαιοσύνη !
Η πρώην υφυπουργός Παιδείας, σε απάντησή της τονίζει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη γιατί η ΟΙΕΛΕ τη συκοφαντεί, ενώ επισημαίνει ότι επί θητείας της στο υπουργείο Παιδείας κρίθηκε πως η ποινή στο Εκπαιδευτήριο ήταν επιεικής, γι’ αυτό και αποφασίστηκε, και με τη δική της υπογραφή, η υπόθεση να επανεξεταστεί και ενδεχομένως να επιβληθεί αυστηρότερη ποινή.
Ειδικότερα, η κ. Χριστοφιλοπούλου σημειώνει:
«Η σημερινή άθλια και δόλια προσπάθεια κατασυκοφάντησής μου από τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ κ. Κουρουτό είναι η τελευταία μιας σειράς παρόμοιων «πρωτοβουλιών». Αυτή τη φορά επέλεξε να χτυπήσει την κόρη μου Ελιάνα.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας θέτω υπόψη σας τα εξής:
Η κόρη μου Ελιάνα, οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στο LSE, είναι 32 ετών παντρεμένη και κάτοικος Καλαμάτας εδώ και 3 χρόνια.
Η συνεργασία της με τον κ. Μπουγά, η οποία ξεκίνησε τον Δεκέμβρη του 2011, αφορά αποκλειστικά την ίδρυση ιδιωτικού ΙΕΚ. Όπως είναι γνωστό, τόσο το προϋφιστάμενο όσο και το ισχύον νομικό πλαίσιο για την ίδρυση των ΙΕΚ, ως εκπαιδευτικών μονάδων, δίνει την δυνατότητα εναλλασσόμενης χρήσης σχολικού εκπαιδευτηρίου και ΙΕΚ. Τα περί υπουργικών αποφάσεων για χρήση χώρων είναι παντελώς άσχετα και αποκλειστική στόχευση έχουν την δόλια κατασυκοφάντησή μου.
Η ίδρυση και λειτουργία του εν λόγω ΙΕΚ ήταν και είναι απολύτως σύννομη και ουδεμία σχέση έχει με την δραστηριότητά μου ως Υφυπουργού Παιδείας.
Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των πανελλαδικών εξετάσεων, γιατί σκοπίμως αποκρύπτεται ο πραγματικός λόγος της εκκρεμότητας ενώπιον του ΚΥΣΔΕ;
Το αληθές είναι ότι επειδή ακριβώς κρίναμε ότι η ποινή είναι υπερβολικά επιεικής, η υπόθεση παραπέμφθηκε με την υπ’ αρίθμ. Φ8/214/33124/Δ5/21-4-2010 ενώπιον του ΚΥΣΔΕ, όπου και εκκρεμεί, για την επιβολή αυστηρότερης ποινής, με συνυπογραφή μου ως Υφυπουργού Παιδείας και τελική υπογραφή της τότε Υπουργού κ. Άννας Διαμαντοπούλου.
Συνεπώς, ζητήσαμε αυστηρότερη ποινή ακριβώς για να μην γίνει κουκούλωμα.
Και επειδή η αθλιότητα έχει τα όριά της το λόγο θα έχει η ελληνική δικαιοσύνη».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου