2.11.12

Ζήτησαν από άνεργο να καλέσει τρεις φορές για να κλείσει τρία ραντεβού με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ!

Μόνο ως παραλογισμό μπορεί να εκλάβει κανείς το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Πάτρα και καταγγέλλει στο thebest.gr αναγνώστης.
Όπως αναφέρει o κ. Γιώργος Τσεμπερούλης, σήμερα επικοινώνησε με τον τηλεφωνικό αριθμό 14784 toy OTE προκειμένου να ορίσει τρία ραντεβού με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ και συγκεκριμένα, ένα με οφθαλμίατρο για τον ίδιο και άλλα δύο  για να γίνουν εμβόλια στα παιδιά του.
"Μετά το πρώτο ραντεβού η τηλεφωνήτρια μου είπε να ξανακαλέσω. (Μία κλήση = Ένα ραντεβού = 1,30 ευρώ σύμφωνα mε τον τιμοκατάλογο που έχουν στο Internet).
Γνωρίζω ότι δεν υπήρχε όριο στα ραντεβού όταν ένας ασφαλισμένος καλεί σε αυτά τα νούμερα, ωστόσο όταν το ανέφερα, η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι η πολιτική της εταιρείας άλλαξε από χθες 1/11/2012.
Δεν θα έπρεπε να με έχει ενημερώσει κάποιος, με κάποιο τρόπο;" αναφέρει ο κ Τσεμπερούλης, χωρίς να κρύβει το θυμό του, ενώ κάνει λόγο για κοροϊδία.
Μάλιστα τονίζει ότι είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, αλλά άνεργος εδώ και μερικούς μήνες και δεν έχει τα χρήματα για το κόστος όλων αυτών των κλήσεων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου