14.11.12

Ξυλοκόπησε τον Έφορο και μετά πήγε να …αυτοκτονήσει!

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης μπήκε νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της Β' ΔΥΟ Ηρακλείου ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, απαιτούσε να του δοθεί βεβαίωση πώς δεν είναι υποχρεωμένος να υποβάλει φορολογική δήλωση.
Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, μία βεβαίωση ότι δεν έχει την υποχρέωση να υποβάλει φορολογική δήλωση απαιτούσε , βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, ο άνδρας που μπήκε νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της Β' Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.
Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι δεν μπορούν να του δώσουν τέτοια βεβαίωση, από την στιγμή που εμφανίζεται ως συνιδιοκτήτης επιχείρησης και έχει στην κατοχή του και ένα αυτοκίνητο.
Ο άνδρας πάντως, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν υπό την επήρρεια αλκοόλ,
εξακολουθούσε να ζητά τη βεβαίωση.
Παρενέβη ο Προϊστάμενος της ΔΟΥ και εκεί τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν άσχημη τροπή, αφού ο έξαλλος φορολογούμενος γρονθοκόπησε τον Έφορο, του έσπασε τα γυαλιά και στη συνέχεια έτρεξε στην ταράτσα του κτιρίου και απειλούσε να πέσει στο κενό!
Όπως είναι φυσικό, επικράτησε αναστάτωση, οι παρόντες προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν ενώ κλήθηκε και η αστυνομία. Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο άνδρας πείστηκε να κατέβει και παρελήφθη από τους αστυνομικούς

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου