14.11.12

Αυτοκτόνησε ο άνθρωπος γάτα!

Τραγικό τέλος είχε ο άνθρωπος που έγινε γνωστός επειδή επί σειρά ετών είχε υποβλήθηκε σε...πολλές πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μετατραπεί… σε γάτα!

Ειδικότερα, ο Dennis Avner 54 ετών βρέθηκε, πριν λίγες μέρες, νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νεβάδα. Αν και οι συνθήκες θανάτου του παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες, ωστόσο, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία.
Ο Avner, πρώην πεζοναύτης των ΗΠΑ, ήταν γνωστός και ως «ο άνθρωπος γάτα», λόγω των πολυάριθμων τατουάζ, πλαστικών και χειρουργικών παραμορφώσεων που είχε κάνει στο σώμα του προκειμένου να μοιάζει με αιλουροειδές.
Μάλιστα, ο 54χρονος είχε συμμετάσχει στην αμερικάνικη εκπομπή Ripley's Believe it or not, η οποία παρουσίαζε για ένα διάστημα ανθρώπους που είχαν παραμορφώσει χειρουργικά το σώμα τους, όπως ο άνθρωπος σαύρα, η γυναίκα βαμπίρ, η γυναίκα με τα αναρίθμητα piercing κλπ
Συγκεκριμένα, ο «ο άνθρωπος γάτα», είχε υποβληθεί σε 5 επεμβάσεις στα χείλια του, έκανε μυτερά τα αυτιά του, έβαλε σιλικόνη στα μάγουλά του και στο μέτωπό του, άλλαξε εντελώς τα δόντια του, έκανε πολλά τατουάζ, έβαλε παντού σκουλαρίκια και στο τέλος πρόσθεσε στον εαυτό του και μία ψεύτικη ουρά, μήκους περίπου μισού μέτρου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου