27.10.12

Μήνυση Χρ. Παππά σε Π. Τατσόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση !

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου, για τις πρόσφατες δηλώσεις του συγγραφέα, ο οποίος αποκάλεσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής «νταβατζήδες της Βουλής».
Ο κ. Παππάς μήνυσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέα για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση. Του ζητά το ποσό των 44 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.
Στο υστερόγραφό του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ειρωνεύεται τον κ. Τατσόπουλο γράφοντας: «Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα αντανακλαστικά της σε οτι αφορά την εισήγηση για την άρση της ασυλίας του».
Τι έλεγε ο Πέτρος Τατσόπουλος; Ο κ. Παππάς παραθέτει το εξής κείμενο από συνέντευξη του συγγραφέα στη LIFO:
«... Ο άλλος που υποτίθεται ότι κάνει το σοβαρό, ο Χρήστος ο Παππάς, άλλος νταβατζής αυτός, απλά το παίζει σοβαροφανής μέσα στη Βουλή, τον Λαέρτη Βασιλείου... τον αποκάλεσε Αλβανό κίναιδο. Έχουμε τους νταβατζήδες μέσα στη Βουλή... Αυτή όμως είναι η πρώτη παγίδα διότι δεν είναι καθόλου συνηθισμένοι άνθρωποι (εννοεί οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής) «...δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι γιατί ξεκινούν και έχουν τη λογική της συμμορίας. Δρουν με τη λογική της συμμορίας».... «...Γιατί αυτοί (εννοεί πάλι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής) ήταν νταβατζήδες, περιστασιακοί βουλευτές και κατ' επάγγελμα νταβατζήδες...».
Και ως κατακλείδα της ...πνευματικής προσφορά του εν λόγω , άκρως ενδεικτική του επιπέδου και της προσφοράς του στην ...πνευματική αναγέννηση της χώρας, δηλώνει χαρακτηριστικά: «...Δεν νομιμοποιώ και δεν δέχομαι από κανένα μπινέ, βάλτο ολογράφως, κανένα μπινέ και κανένα καριόλη, να μου πει τι θα κάνω, ποιο θα βλέπω, που θα το βλέπω, πότε θα το βλέπω, αν είναι αρκετά εθνικό αυτό που βλέπω, αν είναι αρκετά θρησκευτικό αυτό που βλέπω...» , αναφερόμενος στην παράσταση διαμαρτυρίας μου μαζί με πολίτες, έξω από το θέατρο «Χυτήριο»...newsbomb.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου